syanur "Sen niye türk sitelerine bakıyorsun"
demişsin de o denk geldi, özel olarak arastırma yapmadım
zaten TR sitesi oluncada: "veriler ne kadar güvenilir bilemem ama" diyede ekleme yapmıstım
syanur "Sen niye türk sitelerine bakıyorsun"
demişsin de o denk geldi, özel olarak arastırma yapmadım
zaten TR sitesi oluncada: "veriler ne kadar güvenilir bilemem ama" diyede ekleme yapmıstım
Sübap ayarı bir garip iş, ancak klavuza uyup ayarladım kafamdan değil, neticede motor çalışmakta(sıhhatli olarak), bi dahaki karbüratör temizliğinde jet meme değerlerini yazarım nasipse, çok yakmasını daimi uzun yol olarak kullandığım(balık macerası için iskenderuna seyahat) yoldan ötürü devirli kullanmak icab ediyor, tabii belen rampasından keyifle geçiyorum, internetim yine zortladı mobil zor iş.
---------- Post added at 03:09 ---------- Previous post was at 03:01 ----------
Yunusus sen nasipse ne zaman yurda döneceksin ve sipariş ettinmi motoru, özetle diyeceğim şudur; ara ara balık tutmak için iskenderuna geliyorum motor ile tabii, almadan görüp değerlendiresin diye sana vakit ayırabilirim, böylece göz ile görmüş olursun belkide hoşuna gitmez, yada tam tersi tam tutulabilirsin:-P
Walla abi burasi bi garip şantiye. aslinda işimiz bitti son 1.5 aydır gidip ofiste oturuyoruz. Kimse gidin demiyor bizde niye gondermiyorsunuz demiyoruz. Bu yuzden tahmini bir zaman bile yok henüz sipariş vermedim durum boyle olunca.
Bu makinadan vazgecmem ben abi kafaya koydugunu yapan bi adamim gorsemde fikrim degismez. Bizde birde eniste var o da tutturdu crf250l alacam diye birazda onu madara edebilsin diye alacam
Carbon, konuyu epeydir takip etmiyordum da, motorun sağlıklı çalışıyorsa sevindim
Ben de bugün alacam sanırım. Gerçi kesin aksilik çıkar anasını satayım. Alınca bir apachi yada CRF-L ile kıyaslamak isterim aslında. Yada KLX ile. Yani meraktan ötürü, güçlendi mi güçlenmedi mi .... Çünkü çok uzun zamandır kullanmadığmdan sanki normal performansını unutmuş gibiyim
Duke den kurtulacagina sevindim syanur
Bende crf250l ile apachi kiyaslamasini çok merak ediyorum ama henüz kiyaslama yapabilen olmadi sanirim..
Kabataslak bilgilere bakacak olursak crf düz yolda apachiden iyi sanirim (konfor+max hiz) ama her ne kadar kullaniciya gore sekilleniyor olsa da izledigim videolara gore arazide apachi 1 adim onde
yunusus;3218383]Duke den kurtulacagina sevindim syanur
Bende crf250l ile apachi kiyaslamasini çok merak ediyorum ama henüz kiyaslama yapabilen olmadi sanirim..
Kabataslak bilgilere bakacak olursak crf düz yolda apachiden iyi sanirim (konfor+max hiz) ama her ne kadar kullaniciya gore sekilleniyor olsa da izledigim videolara gore arazide apachi 1 adim onde
..arazide bineceksen apachi yok ben daha çok yolda binerim diyosan crf artık çin japon polemiğinede girmeye gerek yok.son motorlar gayet iyigeldi çinden hatta birkaçyıl sonra japonları geçerler
Ben ikisinide kullaniyorum hem yol hem arazi benim kafa biraz eserikli düz yolda giderken canım sıkılır çeviririm gidonu araziye
Ayrica çin japon polemiğine girmiyorum oyle yapacak olsam katalog uzerindeki değerler bunlar yok Çinli şöyle yok japon boyle derdim.. Kullanicisindan kiyaslama bekliyorum o yuzden
ozaman honda alırsan pişman olursun apachi tam senin mutant,ın ben bütçe yetmediği için rx almıştım
Niyetim apahci zaten.. hazir indirimde yapmislarken plakasiyla ruhsatiyla 8000 e kapatirim tekerlere rulman performans hava filtresi şusu busu derken olsun 8500.. birde arka dişli yaptirdikmi duz yoldada hondayla kapisir bi ihtimal
@yunusus Konfor+son hız mutlak olarak Honda ancak iş güç ise hanzo power, bırak enişte crf alsın isabet olur, bende sırf test edebil diye benim hanzoyu getireyim, böylece sıfır olarak alacağın motoru kesin kararlaştırmış olursun.
@Syanur Mazt yedi ölmedi :-) tek kişilik olmasına rağmen 2 kişi ile kullanıldı ölmedi:-) (henüz) ayrıca çok sado mazoşistik bir karşılaştırma dilemişsin senin 300lük janavara, hanzomu yem etmem:-)
Az önce Uşak bölgesinin endurocu arkadaslardan biriyle görüştüm apachi kullanicisi ayni zamanda.. sert arazide çok fazla sorun çıkarmış kendisine. Klasik bir cevap aldim apachi alana kadar 2. Ek ktm al diye ama kisaylama ölçütüm honda - apachi oldugu için tercihimde yanilmamis oldugumuda anlamış oldum
Carbon hocam bizim eniste biraz cingozdur ben motoru almadan crfyi alacagini sanmiyorum
Memlekete dönüp motoru alinca kismet olursa adana da bi organizasyon duzenleyecegiz. Zamanin olursa beraber gideriz. Motorcular toplanip kizilaya kan bağışı yapalim diye bir fikir koyduk ortaya.. Arkasi gelirse guzel birsey olacak insallah
bende kan bagıscısıyım ama bayadır vermedim
ne zaman tahmini? cünkü su sıralar vermeyi düşünüyordum
yakın zaman ise beklerim guruba bende katılırım
Walla düşündüğüm gibi yapabilmemiz için biraz beklememiz gerekecek adana mt sayfasinda konusuyoruz durumu. Guzel bi organize olup adana hatay mersin hatta gelebilen olursa antep bulusmasiyla yapalim. Bi sözcü secelim habercilerle kisa ve öz bir röportaj yapmasi için diye düşünüyorum. Habercileri ve kizilayi ayarlayabilirim ama katilim saglamak icin dedigim gibi biraz sureye ihtiyacimiz var. Bağıştan sonrada bi gezi yapilir. Valla biraz bekleyebilirsen organizasyon dahilinde yaparsak bağışı çok daha güzel olur diye düşünüyorum
@yunusus Harika düşünce, ancak zaman meselesi hiçbirşey için söz veremiyorum, durum bu:-(
Abi zaten henüz tarih belli degil yapacak olursak katilim ne olur yoklamasi yapiyoruz eger yeterli katilimi saglayabilecek olursak ortak bi kararla tarih kesinlestirilecektir. Bizim hatay in hamok grubunada mesaj atiyorum. Insallah guzel birsey cikacak ortaya
Carbon hocam selamlar..
Motor ne durumda varmı bi karın ağrısı? Ayrıca motora koruma demiri taktınızmı? Taktıysanız orjinalmi kendinizmi yaptınız? orjinal ise nereden kaça aldınız? Elcik koruma içinde aynı sorular geçerli
Motorun onroad modeli ışıldar da kalmamış :( siparişimi geçmeye çalıştım yarım saat kadar önce iskenderundaki satış temsilcisi üzerinden motor yokmuş :(
@yunusus Hiçbir koruma demiri ek yok kullanmadım, şuana değin sıfır süratte 7 defa düştüm, fren maneti kırımı dışında bişey olmadı ancak olmayacağı anlamına gelmiyor tabii, Sm cross lastikleri değiştim şuan crosslar takılı garip bir sorun oldu, kilometre göstergesi yanlış gösteriyor ( düşük) bunun dışında bir sorun şimdilik yok çok şükür, hava filitre süngeri ve depo kapak sübabını geri takıp, karbüratör temizliği sonrası iğneyi tekrar bir kademe alt'ta aldım sıkıntı yok.
Stok sorunu ilginç geldi bana, kendimi bu modeli kullanan tek kişi olarak bildiğimden mütevellit'tir belki , sanki piyasaya 1 tane sürdüler onu'da ben aldmış gibiyim, direkt fabrika ile görüşmeyi deneyin, bana servis/fabrika arasında sorun yaşanıyor gibi geldi, nasıl stok olmaz yahu.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)