Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Kasım 2013, 23:36
Bugraaa adlı üyeden alıntı
İstanbul ici motocross pist onerilerine ve egitimlerine herzaman acigim
onerilerinizi ve bildiginiz yerleri yazarsaniz sevinirim
İstanbul un neresindesin.
https://www.facebook.com/AyazagaBirlikSporKulubu
Belgrad ormanlarında krosçular sürekli antrenman yapıyor.
http://www.tmf.org.tr/kulupler.asp
Alp Şahin eğitim veriyor (kickstart ktm)
ben bir kaç haftadır Ayazağa dan ormana gidiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
güneş86 adlı üyeden alıntı
Herkeze merhabalar arkadaşlar konuyu baştan sona okudum ve bu motorun 27hp olanından almak istiyorum.Şunu tam anlayamadım,parça konusunda zorluk çeker miyim??daha çok mekanik parçalarda İstanbulda ikamet ediyorum,cvplarınız için şimdiden teşekkürler...
krosmu SM mi alacaksın
Reklamlar
-
16 Kasım 2013, 14:05
Arkadaşlar merhaba, konuyu baştan sona okudum ve aklımda olan bir makina ama internet üzerinden baktığım kadarıyla çift egzozlu 2v 17 hp modellere plaka çıkarılabilirken 4v 26hp modellerin hemen hemen hepsi offroad. Kimi sitelerde plaka çıkarılamayacağına dair bilgiler varken kimi 26hp lik makinalarda plakalı olarak halihazırda satışta. Sıfır almayı düşünecek olursak satıcı firmalar 26 hplik modeli onroad a çevirip satışını yapıyormu? konu hakkında bilgisi olan varmı?
Sıfırına 8000lerde bir fiyat vereceğine temiz ikinci el bi klr250 daha mantıklı olabilirmi?
-
16 Kasım 2013, 14:18
sıfır yada ikinci el olayına bişey diyemem.
2v17 bg ve 4v 26 bg cross lara plaka cıkmıyor.
ama sadece 4v 26 bg cadde sm modeli var o trafiğe cıkabiliyor
-
16 Kasım 2013, 15:25
e sm model dediğimiz şey aynı motorun cadde lastiklisi buna cross jant lastik takınca değişen ne oluyorki? garip..
-
16 Kasım 2013, 15:50
motor kısmı aynı fakat elektirik far sinyal tertibatına sahip
-
16 Kasım 2013, 18:20
@güneş86 Mekanik kısımlarda temin sıkıntılı olurmu açıkçası bir fikrim yok, bilgi açısından yazayım, sm olarak aldığım hanzo'ma cross tip lastik+jant+disk+zincir combo olarak alındı ellerinde var idi, "ancak sağ sol sinyal ampülleri, yada komple sağ sol takımı ellerinde yok imiş"
@yunusus Cenkito sağolsun detaylı açıklamış ,motoru seçerken kıstasım güç idi bunuda elde ettim, şayet klr size yetecek gücü sağlayacak ise, elbette kalite ve bilindik japon olmasından ötürü tercih edilebilir. Cross ve trafik çıkışı olmayan modeli için tarif ettiğiniz işlemleri yapamazlar sanıyorum, şuan elimde değil ancak plaka alır iken bir tomar belge var idi mühendis tarafınan ölçümlerin ebatların, elektrrik düzeninin trafiğe uygunluğunu onaylayan belge gibi şeyler vardı, sanıyorum o dediğiniz biraz zor iş.
-
16 Kasım 2013, 19:24
Normalde hezarfen havaalaninda cros egitimi almistim, bu senede uniye hazirlaniyorum o yuzden pek vaktim olmuyo ama arada kafa dagitmak icin yakin yerlere gidip kiraliyip kullanmak isterim bu arada anadolu yakasi kadikoy tarafinda oturuyorum, saygilar bu arada kendime ait motosikletim yok o yuzden kiralamanin pesindeyim
-
17 Kasım 2013, 02:51
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Normalde hezarfen havaalaninda cros egitimi almistim, bu senede uniye hazirlaniyorum o yuzden pek vaktim olmuyo ama arada kafa dagitmak icin yakin yerlere gidip kiraliyip kullanmak isterim bu arada anadolu yakasi kadikoy tarafinda oturuyorum, saygilar
bu arada kendime ait motosikletim yok o yuzden kiralamanin pesindeyim
hezarfen de Süleyman Memnun dan mı eğitim aldın.benım Google maps koordinatlarını verdiğim parkuru daha önce Süleyman Memnun la çalışan Metin Esentürk işletiyor.
Süleyman Memnun da şu anda Sarıyer Dalia beach te .
eğitim kiralama işleri biraz masraflı. ikinci el apachi 27hp ler 5 lira civarı.
http://www.kickstart-tr.com/iletisim.html
Adres: Kickstart Motorsports - Barbaros Mah. Yavuzlar Cad. Ortabahar Sok. No:2 Yenisahra Ataþehir IST
kickstart ın sahibi eğitin işleriyle uğraşıyor,sana en yakın
-
18 Kasım 2013, 12:32
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
@güneş86 Mekanik kısımlarda temin sıkıntılı olurmu açıkçası bir fikrim yok, bilgi açısından yazayım, sm olarak aldığım hanzo'ma cross tip lastik+jant+disk+zincir combo olarak alındı ellerinde var idi, "ancak sağ sol sinyal ampülleri, yada komple sağ sol takımı ellerinde yok imiş"
@yunusus Cenkito sağolsun detaylı açıklamış ,motoru seçerken kıstasım güç idi bunuda elde ettim, şayet klr size yetecek gücü sağlayacak ise, elbette kalite ve bilindik japon olmasından ötürü tercih edilebilir. Cross ve trafik çıkışı olmayan modeli için tarif ettiğiniz işlemleri yapamazlar sanıyorum, şuan elimde değil ancak plaka alır iken bir tomar belge var idi mühendis tarafınan ölçümlerin ebatların, elektrrik düzeninin trafiğe uygunluğunu onaylayan belge gibi şeyler vardı, sanıyorum o dediğiniz biraz zor iş.
benim sorduğum şeyde tam olarak şu aslında tamam biliyoruz cross modelinde elektrik tesisatının olmamasından dolayı trafiğe çıkışının olmadığını da satıcı firma ile görüşülüp hali hazırda tesisatı bulunan modele cross lastikler takarak satışını yapmazlarmı acaba? tutupta offroad modeli bana onroada çevirin diyecek halim yok tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
benim sorduğum şeyde tam olarak şu aslında tamam biliyoruz cross modelinde elektrik tesisatının olmamasından dolayı trafiğe çıkışının olmadığını da satıcı firma ile görüşülüp hali hazırda tesisatı bulunan modele cross lastikler takarak satışını yapmazlarmı acaba? tutupta offroad modeli bana onroada çevirin diyecek halim yok tabiki. Dediğim gibi plaka çıkan 26 hp plaka çıkan modele cross jant-lastik taktırmak istediğim şey
-
18 Kasım 2013, 12:37
yunusus adlı üyeden alıntı
benim sorduğum şeyde tam olarak şu aslında tamam biliyoruz cross modelinde elektrik tesisatının olmamasından dolayı trafiğe çıkışının olmadığını da satıcı firma ile görüşülüp hali hazırda tesisatı bulunan modele cross lastikler takarak satışını yapmazlarmı acaba? tutupta offroad modeli bana onroada çevirin diyecek halim yok tabiki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
benim sorduğum şeyde tam olarak şu aslında tamam biliyoruz cross modelinde elektrik tesisatının olmamasından dolayı trafiğe çıkışının olmadığını da satıcı firma ile görüşülüp hali hazırda tesisatı bulunan modele cross lastikler takarak satışını yapmazlarmı acaba? tutupta offroad modeli bana onroada çevirin diyecek halim yok tabiki. Dediğim gibi plaka çıkan 26 hp plaka çıkan modele cross jant-lastik taktırmak istediğim şey
O noktada bende aynı düşüncede idim sm ile işim olmaz bana cross takımlı olarak lazım dediğimde, mantıklı gelen şu cevap ile karşılaştım denilen şey; Rodaj tamamlanana kadar sarsıntısız şekilde asfaltta kullanacaksınız muhtemelen, bu yüzden rodajı nekadar sarsıntısız gerçekleştirir'seniz okadar iyi olur dendi, banada makul geldi rodaj sonunda cross takımlarımı aldım, siz en iyisi satıcı kimseler ile görüşün bizim bildiklerimiz bundan ibaret.
-
19 Kasım 2013, 00:33
ben sormuştum olmuyor.ayrı cros lastik,jant almak gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
@ Carbon burda Triumph lar var.
-
19 Kasım 2013, 01:27
atilas adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=aTvYAcJOx3s
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Ahh ahh, o klipte sürücü/baş rol ben olmalıydım, kısmet elbet bir gün kavuşacağız 800xc o sessiz egzost endam pehh, modern at nokta net.
-
19 Kasım 2013, 12:06
atilas adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=aTvYAcJOx3s
bende şuan yurtdışında olduğum için arayıp sorma fırsatım olmuyor mail attım ışıldar moto ya adana camgöz'e hatta sahibinden.com da sıfır ilanı verenler vardı onlara bile yazdım ama geri dönüş yapan olmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
hocam senin motoru satsana bana
-
19 Kasım 2013, 12:14
bende şuan yurtdışında olduğum için arayıp sorma fırsatım olmuyor mail attım ışıldar moto ya adana camgöz'e hatta sahibinden.com da sıfır ilanı verenler vardı onlara bile yazdım ama geri dönüş yapan olmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Üzgünüm hanzo ile daha çok kilometre'ler tüketeceğim, pm'de atmışsınız cevabı buradan vermiş olayım.
-
19 Kasım 2013, 13:10
ben ışıldar a direk telefonla sormuştum.ayrı satın alacaksın kros takımları
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Carbon Triumph sevdası nerden geliyor.800xc bir iki sene içinde alabilirmiyim hesabı yapıyorumda biraz tuzlu meret.
-
21 Kasım 2013, 20:07
@atilas Triumph aşkı 3-4 sene önce bu yaratığı görür görmez başladı, sanırım 30+ yaşlardaki herkeste tv yapımı "camel trophy" esintisi etkileşimi olmuştur bu yüzden ihtiyaçlarıma bu alet cevap verir dedim,ve idol hedef motor olarak belirledim, ancak dediğin gibi abi fiyat malesef pahalı, mal mülk satıp almak var sonrasında ise "ayranı yok içmeye atla gider......maya" olacağından , dualarla anıyoruz ancak "kader kısmet" işi bellide olmaz(umarım olur) ve şayet olur ise buradan peşinen yazayımki hiçbir rapor yada fotosunu paylaşmayacağım, "nev-i şahsıma münhasır" olacak amin deyip duamı bitiriyorum:'(
---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------
Ekleme yapamadım maşesef yeniden inteernet problemi yaiıyorum mobilden ancak bukadar:-)
-
22 Kasım 2013, 19:17
Sahibinden.com da satanlarda dahil olmak üzere apachinin bazi satis bayilerini aradim onroad modelini satmadiklarini ve kimisi 2014 mart/nisan/mayis gibi tarihlerde gelecegini soyledi. Işıldarı aradim motorun ellerinde oldugunu ve fiyatin 8000 e dustugunu soyledi bilginiz olsun.
Ayrica distributorden alirken pazarlik yapilabilirmi ki acep? Bayilerin bircoğu plaka ruhsat islerinide halledip fiyatin icine dahil ediyordu haala varmi oyle olaylar bilen varsa aydinlatabilirse cok sevinecegim.
-
22 Kasım 2013, 22:50
Sahibinden.com da satanlarda dahil olmak üzere apachinin bazi satis bayilerini aradim onroad modelini satmadiklarini ve kimisi 2014 mart/nisan/mayis gibi tarihlerde gelecegini soyledi. Işıldarı aradim motorun ellerinde oldugunu ve fiyatin 8000 e dustugunu soyledi bilginiz olsun.
Ayrica distributorden alirken pazarlik yapilabilirmi ki acep? Bayilerin bircoğu plaka ruhsat islerinide halledip fiyatin icine dahil ediyordu haala varmi oyle olaylar bilen varsa aydinlatabilirse cok sevinecegim.
sigorta ,plaka,ruhsat masrafları fiyata dahil değil.400 500 tutar.
-
23 Kasım 2013, 09:52
@atilas Triumph aşkı 3-4 sene önce bu yaratığı görür görmez başladı, sanırım 30+ yaşlardaki herkeste tv yapımı "camel trophy" esintisi etkileşimi olmuştur bu yüzden ihtiyaçlarıma bu alet cevap verir dedim,ve idol hedef motor olarak belirledim, ancak dediğin gibi abi fiyat malesef pahalı, mal mülk satıp almak var sonrasında ise "ayranı yok içmeye atla gider......maya" olacağından , dualarla anıyoruz ancak "kader kısmet" işi bellide olmaz(umarım olur) ve şayet olur ise buradan peşinen yazayımki hiçbir rapor yada fotosunu paylaşmayacağım, "nev-i şahsıma münhasır" olacak amin deyip duamı bitiriyorum:'(
---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------
Ekleme yapamadım maşesef yeniden inteernet problemi yaiıyorum mobilden ancak bukadar:-)
insan (makul/mantıklı) bir şeyi çok istediğinde genelde oluyor.yukarıdan genelde yardım geliyor.
-
27 Kasım 2013, 09:35
Eee konuda bi gelişme yokmu? Carbon hocam rodaj bittimi? performans nasıl max hız denemesi yaptınmı(sevmediğini biliyorum ama bi tır sollamada yapmışsındır belki diye sorayım dedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)