apache kiralıksa kullanmak isterim nerde parkur istanbuldaydı sanırım ücreti nedir başka motorlarda varmı
apache kiralıksa kullanmak isterim nerde parkur istanbuldaydı sanırım ücreti nedir başka motorlarda varmı
Carbon wr125 e 55 dişlim geldi JTD yazıyor 110 a almıştım.bu arada motoru grup içinde devredip ktm e geçmiştim.ktm içinde büyük dişli var kenarda ama şimdilik takmıcam.
Mx market in sahibiyle motorları alırken şehirlerarası beraber gittik,hafta sonuda birlikte araziye çıkıcaz.sana ne lazım arka dişli bildiği bir yer/şey varsa öğrenirim.
Geç cevap için kusuruma bakmayın internetim problemli idi, ağabey sormanız mümkün ise, honda crf250 ölçülerine uygun olan "43" diş bulabilirsek çok makbule geçer
Bu arada malesef acayip olaylar geldi başıma, bayram son günü 100 kilometrelik yoldan dönüşte benzinliğe uğradım, kuyruk var idi tabii son model modern araçlar sırada, bende arkalarında, meğerse örodizel almışım
(benzinci arkadaşın kabahati, art niyeti yok idi,hatta bi miktar para yere düşürmüşüm sağolsun ikaz etti geri verdi, muhtemelen dalgınlık/yoğunluk, hasılı kelam olacağı varmış oldu:( ), neyseki eve kadar yetiştim, sonrasında fark ettim depo yeni benzinle çalıştı ancak depo karbüratör temizliği yapar iken, daha doğrusu temizlik sonrası takar iken, sanıyorum "jet" denilen pirinç parçayı kırmayı başardım, fazlaca sıkmışım :(, motor öylece mahsun şekilde yatıyor.
Geçmiş olsun. Eurodisel ile eve gelebilmeniz bile güzel başarı, büyük ihtimalle 2 zamanlı motorlar için yapılmış olan dello ortho karbüratörünüz sayesinde olmuştur Bu meşhur bir markadır, sen de iyi bilirsin, jetlerini bulman çok zor olmaz bence. Jetin ve karbüratörün üzerinde numara ve model yazıyordur
@Syanur Teşekkür ederim, seni kızdırıyorduk motorun ne alemde diye derken, başıma geldi, evet ancak depo içinde yarısı kadarı shell 97 oktan var idi, sanıyorum karışımı sayesinde kurtardı yolda bırakmadı, ancak seri felaketler derken karbüratör jeti elimde kaldı :(
@Atilas Sağol abi, evet crf250 "L" ile arka dişli ölçülerimiz birebir, ancak 45 diş :( biraz daha araştırayım, 43'ü bulacağıma inanıyorum.
Carbondioxid geçmiş olsun kardes
Bu pazar bir organizasyon var. Bayaa da katılım olacak gibi Son dakikada yan çizenler olmaz ise. CRF250 KLX250 WR250 de olacak.
Takibe alın.
https://www.facebook.com/groups/551671058235709/
41.167639,28.574281
Google aramaya yukarıdaki koordinatları yapıştır maps ta parkuru görürsün.amacın eğitim almakmı,belki başka önerilerim olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
41.169755,28.905334
buluşma noktasıda benden olsun.
pazar günü bende katılmak istiyorum,inşallah motoru taşıyacak bir araç ayarlayabilirim.
@Cenkito Sağolasın
@Atilas Doğru bayaa düşecek, ancak malesef ön dişliyi büyütemiyorum 13'ten başkası sığamıyor, tork'tan düşüp vites aralıklarını uzatmak niyetim, 43 olur ise ideal olacak gibi benim için
sadece araziye çıktığımız için plaka ,sinyal ,ayna hepsi sökülü ve üzerinde kros lastik var.biz araçla taşıyoruz motorları.rica edicez artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------
ben kendim için dolaşırken senin dişliyide soruyorum .parçacı arkadaşımada söyledim bakacak.
Herkeze merhabalar arkadaşlar konuyu baştan sona okudum ve bu motorun 27hp olanından almak istiyorum.Şunu tam anlayamadım,parça konusunda zorluk çeker miyim??daha çok mekanik parçalarda İstanbulda ikamet ediyorum,cvplarınız için şimdiden teşekkürler...
İstanbul ici motocross pist onerilerine ve egitimlerine herzaman acigim onerilerinizi ve bildiginiz yerleri yazarsaniz sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)