öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. 120 km mesafeden sonra bence popoyu ağrıtmıyor. 250 den sonra duruyorum ben. tabi bu kişiden kişiyede değişir ben yıllardır tek silindir kullandığım için benim popo alışık.
280 km sonra ışığı yakmasına imkan yok. bir gariplik var bence ama bu şehir içi , gaz tepkisi rodaj vs bunlar çok etken tabi . ayrıca 300-350 km de agresif sürüşte bile çok fazla tüketim var. bundada bir gariplik var. ben artçılı ve 3 çanta dolu haliye 140-180 arası yaptığım yolculuklarda ki gaz hep açık oluyordu. bu şekilde bile 400 ün altına inmedim. ayrıca gayet sakin sürüşümde ki yine 3 çanta ve artçılıydım 90-100 arası gayet sakin ve gazı min. sabitleyip gittiğimde 600 km yol aldım. benzin aldığımda 21,76 litre benzin aldı. aklınızda bulunsun yedek depo ile 120 km gittim , yabancı forumlarda 150 gidenleri okudum ve 1 depo ile 650 gidenini okudum. bu arada benimki absli yani 22 litre kapasite var abssizlerde 23 litre var. hee bu arada bu durumlarda yol şartları , rüzgar vs çok önemli etkenler tabi.