Kanuni Fox 100 Bilgi Paylaşımı!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Dostum alanlar çok memnun... Fox modeli için daha önce yapılan paylaşımlar ve açılan sayfalar vardı burada. Genel olarak kullanan tireşim az kalite çok yüksek diyor.
-
artorroad adlı üyeden alıntı
Dostum alanlar çok memnun... Fox modeli için daha önce yapılan paylaşımlar ve açılan sayfalar vardı burada. Genel olarak kullanan tireşim az kalite çok yüksek diyor.
Aynen öyle dostum titreşim motor açılınca biraz artıyor ama çekişi falan kalkış vites oranları on numara bence alıcaksanız alın bunlardan hem kafanız hem cebiniz rahat eder öteki türlü baya bi zahmet çekersiniz
-
motosikleti aldıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşırım. alacak arkdaşlara yol göstermiş oluruz, kart başvurumun onaylanmasını bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
BENİ EN ÇOK DÜŞÜNDÜRÜREN TİTREŞİM KONUSU. BUNDAN İKİ YIL ÖNCE 100 CC BİR MOTOSİKLETE BİNMİŞTİM ELİM AYAĞIM UYUŞTU FAKAT DEDİĞİNİZ GİBİ ARTIK ÜRETİCİLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ BU KONUDA BENDE KULLANAN Bİ KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM TİTREŞİM YOK DİYORLAR
-
q01313 adlı üyeden alıntı
motosikleti aldıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşırım. alacak arkdaşlara yol göstermiş oluruz, kart başvurumun onaylanmasını bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
BENİ EN ÇOK DÜŞÜNDÜRÜREN TİTREŞİM KONUSU. BUNDAN İKİ YIL ÖNCE 100 CC BİR MOTOSİKLETE BİNMİŞTİM ELİM AYAĞIM UYUŞTU
FAKAT DEDİĞİNİZ GİBİ ARTIK ÜRETİCİLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ BU KONUDA BENDE KULLANAN Bİ KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM TİTREŞİM YOK DİYORLAR
Bakın titreşim her motorda vardır yok denemez ama bunlarda ki titreşim biraz daha az seviyeye indirilmiştir o kadar rahatsız olcağınızı sanmıyorum yani gayet iyi motor yakıt tankıda iyi daha ne istiyorsunuz ki
-
29 Ağustos 2013, 00:12
-
Bu model 2005 yılında aldığımız ve hala dükkanımızda getir götür için kullandığımız honda biz c100 ün hemen hemen aynısı. Far düğmelerinin yerinden sinyal düğmelerine kadar, bagajına kadar bire bir. Ancak çook kullanışlı bir tasarım. koltuk geniş. Alacak arkadaşlar dikkat etsin sorun yaşayabileceğiniz tek şey arka tekerin ebatları. Biz bu ebat için günlerce beklediğimizi bilirim iç yada dış lastiğin değişmesi için. Parçacılarda bulamıyor siparişle getirtiyorduk. Servis bulunabilirliğinin garantisini verirse bende almayı düşünüyorum.
-
Peki seri bir motosikletmi yani Hızlımıdır?
-
selamlar motordan bende aldım daha dakka 1 gol 1 eve sürüterek getirdim.Benzin aldım süreyim dedim adamlar serviste ne yapmışsa ön fren taş gibi gazı kestiğin an öne abanıyosun,derken 10 dk kadar sürdüm motor kısmından aşırı koku ve duman attırdı. sabah servis yolu gözüktü mecburen
-
flyblackbird adlı üyeden alıntı
selamlar motordan bende aldım daha dakka 1 gol 1 eve sürüterek getirdim.Benzin aldım süreyim dedim adamlar serviste ne yapmışsa ön fren taş gibi gazı kestiğin an öne abanıyosun,derken 10 dk kadar sürdüm motor kısmından aşırı koku ve duman attırdı. sabah servis yolu gözüktü mecburen
Slm, seninki şansızlık.Servisinde sanırım üstün körü bir bakım yapmış. Bende 05.10.2013 Tarinde aldım ve hiç bir problemle karşılaşmadım.Kitaptaki açıklayıcı bilgilere göre kullanıyorum. Şimdilik 120 km yol yaptım. Benzin deposu 1/3 boşalmış. Benzinciye gidip 95 oktan kurşunsuz benzin ile doldurdum. 13.20 TL
-
merhaba arkadaşlar,
Ben de de bu motorsikletteb var. Arka tekeri yenilemem gerekiyor, nereden bulurum. Bazı bayilerde bulamadım.
KANUNİ FOX 100
Arka Lastik: 80/100-14
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)