onurum nerlerdesin iyimisin bi ses ver.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
alo dedim sana
onurum nerlerdesin iyimisin bi ses ver.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
alo dedim sana
İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.
Vayy Aziz abim Buralardayım da buraya çok uğrayamıyorum yoğunluktan nasılsın napıyon abim ?
arkadaşlar merhaba,
yeni pep+ almayı düşünüyorum tabiri caizse eşşek gibi motor diye bir takım yorumlar okudum pep kullanıcılarından aranızda hala bu motoru kullanan varmı? var ise tavsiye edermi ön fren disk olmaması 100 cc altı olması ben yan yoldan ev-iş arası birde maksimum istanbul anadolu yakasında maltepeden kadıköye giderim ayda 1 kere falan oda belki. kullanıcısı kaldı ise tavsiye edermisiniz?
Ben 60 bini devirdim 2006 model benim ki. Bakarsan seni üzmez bu motor.
merhaba arkadaslar aranıza bende katıldım ama 2014 den berı yazan yok neyse
Hayırlı olsun
Bende pep i alali 1 hafta oldu cok iyi makina artçıylada insani uzmuyor asiri zorlamazsan yokusta cikiyor dik falan pek fark etmiyor benimkide 2006 daha 5 binde yasli bi amcadan aldim. Bakimini yaptirdim gayet guzel yuksek hiz isteyene uygun degil ama duz uzun yolda dinlendire dinlendire 70 75 arada 80gidiyor cok memnunum. Parcalarinda esneme payi var ve gercekten saglam makina
Motor sikintisiz oldugu icin buralara bisey yazan pek olmuyor galiba.
SLM arkadaslar babama aldım cok memnun pep bir de şu lastikleri dublex yapan varmı
Lastikler konusunda bişey diyemeyeceğim. Fakat Balıkesir'de eniştemde var. Köyün taşlı yollarında o küçücük tekerleklerle o konfor... Aklımda iz bırakmış bir scooter modelidir.
Kullaniyorum. Memnunum. Pep candir. Bana gore 100 cc scooter de rakipsizdir. Vergi yok. Benzini kokluyo. Ariza da vermiyor kolay kolay. daha ne istenir ki...
Lastikler dublex yapılabilir ben yaptırmıştım gayet güzel oluyor ırc lastikle
Selam arkadaşlar konuyu hortlatmış oldum ama TVS ile yeni tanıştım, gerçekten böyle bir kalite beklemiyordum, tek hoşuma gitmeyen şey lastiklerin çok cılız durması, şöyle azıcık daha büyük olsa idi, harika olmazmıydı sizce de.
Ben arka lastikte sıkıntı yaşıyordum. Biraz daha büyük lastik taktırdım. Oldukça iyi oldu.
Buraya resmini çekip atayım.
Merhabalar.ismim Nejat, Balikesir de yasiyorum. ikinci el 2006 Model Tvs pep aldim.Gecenlerde eco mode isigi sondü ve bir daha da hic yanmadi. Direk pover isigi yaniyor... Sorunu ne olabilir.
Hayırlı Olsun,ben karşılaşmamıştım bilemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)