Apache ile ayni o zaman
Apache ile ayni o zaman
merhaba arkadaşlar tvs scooty pep motorumun subap ayarlarını yapmak istiyorum.internette araştırdım ama bulanmadım.değerleri bilen varsa yardımcı olursa memnun olurum.hatta servis kitapçığı olursa daha iyi olur.
Merhabalar kullanım kılavuzuna baktım ama bu bilgi yeralmıyor yetkili servisini ararsanız bilgi verirler diye düşünüyorum
vermiyorlar.bilewn varsa yardımcı olursa çok iyi olur.
Bu ara benim motordada soğukken ilk çalıştırmada zor çalışıyor sonra normal neden olabilir acaba km de çok değil
İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.
bizim motorların tekrar sıfırları gelmiş 3,290 tl fiyatla satışta pep+
slm aziz hemşerim bende afyonluyum ve bendede tvs pep var hava filtresini sol tarafta grenajın altında siyah kutu var yıldız civatalı 5 -6 tane olacak tornavidayla söküp süngeri bulaşık deterjanı ile arınanakadar birkaçkez yıkayabilirsin değiştirmek daha mantıklı ama bulabilirsen yenisini afyonda zor sakın yağ sürme hava geçişini etkiler onu söyleyen motorcuya selamı mı söyle yıkadıktan sonra iyi durula ve kurut ok ben öyle yaptım sorun yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
slm itept92 sübaplar durduk yere ayarı kaçmaz sadece boşluk olur onuda sibop ayarı diye yaz youtube de bulursun videosunu tvs olması şart değil butün scoterlere aynı ayar yapılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
slm arkadaşlar tvs pep ön amartüsörüne kaçlık yağ katıyoruz bilen varmı?
Ben pep'imi sattım iki motor gereksiz oluyor cbf'le devam edeceğim ama yine buralardayım
Hayırlısı olsun Aziz abim Bir tek ben kaldım desene bu başlıkta Bende satmayı düşünüyorum, ne kadara sattın kaç modeldi km si kaçtaydı seninkinin Aziz abim ?
Aslında yeni modelleri tekrar satışta ama foruma takılan kimse yok heralde
Yeni modelleri görmedim Aziz abim Çok merak ettim acaba elimdekini satıp yenisinimi alsam :s Yenileri 100 cc altındaysa hemen satayım elimdekini
90 cc pep plus modeli Onurum pep plus modeli bi renkleri yeni geri kalanı aynı
Renklerine baktım bi kırmızı var bi yeşil birde açık kahverengi gördüm. İzmirde Motomot satıyormuş bir ara uğrayıp yeni modellerine bakacağım ama fiyatı 3.350 TL yazıyor sıfırı, çok gibi geldi bana, tabii motorun keyfi süper o başka acaba diyorum bu elimdekini 1 buçuğa versem yenimi alsam 90 cc de iyi olur tam istediğim gibi :s
Tek motora düşeceksen pcx çok güzel motor ondan al bence
EN 500 ü ister istemez yazın satacağım evlilikten dolayı benim durumları biliyorsun abim, o yüzden aslında haklısın eğer tek motora düşersem PCX te olaiblir CBF te olabilir hatta CBF daha iyi olur motoru bildiğimden.. Dur bakalım bekleyelim yazın herşey belli olur Aziz abim ;)
Rahmetli dedemden miras kaldı bi tane pep. Üstümde zaten 2 motor var. Muhtemelen satılacak. Motor 9 bin kusur kmde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)