https://www.arora.com.tr/yetkili-satici.html bende izmirde oturuyorum bazı bayileri aradım sipariş üzerine getirdiklerini söylediler sizde en iyisi arayın sorun
https://www.arora.com.tr/yetkili-satici.html bende izmirde oturuyorum bazı bayileri aradım sipariş üzerine getirdiklerini söylediler sizde en iyisi arayın sorun
arkadaşlar bu motorları binen bilir,binmeyenler sallar durur...boş yere bu motorun iyi olduğunu anlatmayın millete,ne kadar iyi olursa olsun yine de anlamayacaklardır...
bazıları der ben aldım,satana kadar ne çektim
bazıları der ben bindim çok titreşim vardı
bazıları der ben gördüm çok kalitesizdi
bir yılı aşkın süredir tiger 200 kullandım kaç bin km...-23 derecede dahi kullanmak zorunda kaldığım günler oldu...motor beni bir gün dahi yalnız bırakmadı ama sevenine baksan kimse sevmez motoru yok titriyor yok hemen bozulur yok uzun yola gitmez hemen şişer...350 km yola gittim durmadan motor tık demedi gelirken zaman daraldı diye bir saate yakın 130/ 140 km arası gelmek zorunda kaldım motor bana mısın demedi,motora ilk 1,000 km den sonra bir kez yağ koydum onunla da 5,000 km gittim hiç yağ eksiltmedi
ama arkasından konuşanı çok oldu....
anlamadığım konu ise bu motorlara biz biniyoruz yorumları siz yapıyorsunuz..bu nasıl iş arkadaş...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Aynen katılıyorum " Bu motorlara biz biniyoruz yorumları siz yapıyorsunuz ..bu nasıl iş arkadaş.." :D çook haklısın bugun bende 100 km lik bir yol yaptım çok seri çok rahat titreşim nedir bilmiyorum öyle bişey hiç olmuyor bile kardeşim ya valla tavsiye edebileceğim bir motor yakıtınıda bugun depoyu doldurunca test etmiş oldum 300 km de 11 lt yakmış :D 197 cc birazda acemilikten devirsiz kullanmama baglıyorum işi. İnşallah ikinci depoda daha güzel , cazip bir rakam çıkmasını bekliyorum
Çok tanınan bir marka ve model değil..peki alırken yedek parça işini sordunmu?
Bu motoru kullananlardan 100kmde ortalam kaç lt yaktığını öğrenebilir miyim ?
Birde diğer arkadaşın dediği gibi parça fiyatları nasıldır uygun mudur ? Parça fiyatlarını görebileceğimiz bir site varsa link alabilir miyiz ?
Şuan öğrenmem gereken 2 şey budur.Eğer uyarsa 1 ay içinde almak istiyorum.
TANITMAYA ÇALIŞIYORUM ZAMANLA HERKEZ GÖRCEK :D
Yedek parça olarak motoru aldığım yerden temin ediyorum. Fiyat listesi olarak istersen Arora'nın kendi sitesinde sipariş programı var onu indirip kullanıcı adıyla giriş yaparak parçalarınızı takip edebiliyorsunuz.
Km'ye gelince 100km de 3.7 lt falan yaktı 1 km de 18-19 krş hesapladıgıma göre . ilk ölçümüm daha rodajdayım 200 km sonra ilk bakımını yaptırcam.
Rodajdan sonra 3,5 lt nin altına düşebilirmi tahminen 3 le 3.5 lt arası felan
arkadaşımız bu yakıt değerlerini rüzgarlı havada,iki kişiyle ve şehiriçinde test ettiğinden bu kadar yüksek çıkarmıştır birde ilk motoru olduğu için illaki acemilikleri olacaktır ondan dolayı tam olarak şu kadar yakıyor diyemeyiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
bu motorlarla düşmediğin sürece parça isteyeceğini sanmıyorum gerçekten çok kaliteli...anlatılmaz,yaşamanız lazım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Bizim hayın bayi getirmiyo bu modelleri yakından göremiyoruz dolayısı ile sipariş vercende öyle gelecek
Gösterge panelini merak ettim kontak açıkken bir yakın çekim resmini görmek isterim
[QUOTE=Tİme_shİft42;3005209]Bizim hayın bayi getirmiyo bu modelleri yakından göremiyoruz dolayısı ile sipariş vercende öyle gelecek
izmir de aynı durumda malesef....
Aynen Serdar abinin dediği gibi aceilik var 2 kişi rüzgara karşı 100 km durmadan gitmek var benzin o kdar gitmesi bile az belki ilerde 3lt olur diye düşünüyorum .Neden olmasın. bunları söylemeyi unuttum. parçalar gerçektende kaliteli hiç sorun yaşamadım 2 haftadır kullanıyorum para harcadığım tek iş motoru modifiye etmek oluyor :D
Arka çamurluğun ordaki ledi sen mi taktın yoksa orjinalinde var mı ?
Ben motordan anlamıyorum ve bu yüzden bu modeli almaktan vazgeçtim.
Sebebi aldığımda düşsem bir yeri kırılsa vehatta bir yeri bozulsa gidicez sipariş vericez sipariş beklicez sipariş gelince kendim yapamıcam motorcuya götürücem o yapacak ona fakrlı para siparişe farklı para kargoya farklı para derken işin içinden çıkamıcam anlaşılan.Ama motor gerçekten harbi motor çok çok güzel.Alınması gereken bir motor ama işte tek sıkıntım bu yoksa 2-3 haftaya alacaktım.
Şimdi ise Kanuni Gt 170 R düşünüyorum hayırlısı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)