büyük gelmesi ne demek güç mü itiş mi koltuk çok mu geniş , burgman 400 mü almak lazım araştırıyorum 14 e de fazer var düşüncem bence burgman
büyük gelmesi ne demek güç mü itiş mi koltuk çok mu geniş , burgman 400 mü almak lazım araştırıyorum 14 e de fazer var düşüncem bence burgman
Evet güncel tuttalım arkadaşlar başlığı yokmu kimse forumda..?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Bakım ücretlerine ne kadar ödüyorsunuz arkadaşlar?
Gts250i evomu sattim kismetse bu pazartesi joymax ime kavusuyorum. Yakin arkadasimda var 300 bakimi ucretsiz 1000 bakimi 60TL Yag degisiyor, 3000 bakimi 60TL yag degisiyor, 6000 bakimi yag, hava filtresi, balata yagi Degisiyor 130TL baska sorusu olan olursa tecrube edindigim konu ise yardimci olmaya calisirim herkese iyi forumlar.
Pazartesi günü joymaxımı aldım.bugün de 300 km.rodaj yağı değiŞimi için altan motora gittim.Keşke Uğur Sengül kardeşimin dediği gibi ücretsiz olsaydı.koydukları yağın parasını alıyorlar.
Ben bmw F800 ST den sonra bu motora bindiğim için bana çok rahat geldi.ilk ful depomla 291 km. Yaptım ışık yandığında 45 tl benzin aldı depom.
Motorun kullanımı son derece rahat ve yorulmadan uzun km.ler yapabilecek bir motor.Ancak eleştirilerim de yok değil:örn. Lastikler naylon ve acil değişilmesi gerekir.aynaların arkaları göstermesi iyi değil. Ancak estetiği ve arkalarında sinyal yanması olağanüstü güzel.Fren balata kalitesi de iyi değil.daha 300 km. De sürtmeye ve ses yapmaya başladı.
Kullandıkça izlenimlerimi anlatacağım.herkese kazasız sürüşler..
Güle güle kullan arkadaşım keyifli makinedir, kullandıkça daha bi seveceksin..
Joymax kullanan arkadaşlar nerdesiniz çok sessiz forum yaaa...?
bendede mat var sıfır aldım 1400 km de şuan . sorun yok
2013 model mi yoksa 2014 model mi..? Ne kadara aldınız..?
Benim motorun torpidosunda çakmak girişi var.halbuki alırken 2013 modellerde var,2014 lerde yok demişlerdi.Acaba tufaya mı geldik,2014 yerine 2013 model mi kakaladılar dersiniz??
2013 modellerde hem çakmak girişi hemde usb şarj girişi var.. Ayrıca far sensörü var.. 2014 modellerde ise sadece çakmak girişi var.. Far sensörü ve usb girişi yok.. Ben böyle biliyorum..
Selam,
Ön fren balataları bıktırdı beni..sürtme sesi geliyor.2günde bir servise gidip söktürüp temizletiyorum. Hala alışmadı.ben de balatanın kalitesine alışamadım.1000 km.bakımında garantiden değişmezse,sym ile aramız açılır..
Bmw den sonra çekilecek ızdırap değil hani.
Arkadaşlar ben joymax 250i yeni aldım çok güzel ve cok rahat bir motormuş
Merhaba,
Aranıza katılmaktan dolayı çok mutlu oldugumu belirtmek isterim...
2013 Siyah Joymax sahibityim, yaşadığım bir kaç sorunu paylaşmak istiyorum...
Motorum 4200 kmde...300 , 1000 ve 3000 bakımlarını Altan motorda yaptırdım...Yaşadığım sorunlar madde madde aşağıdaki gibidir..
Ön frenden sürekli bir sürtme sesi geliyor sanırım balatadan kaynaklanıyor...
Motorun altı oldukça alçak en ufak tümsekte altını sürtüyorum...
Ayakalrımı koyduğum bölümde bir titreşim var...
Motor yağını servis mi değiştirir yoksa benim de değiştirmem gerekir mi,bilgi verirseniz çok sevinirim.
Sorunların hepsi bende de var.daha 900 km.oldu.1000 km bakımına götüremedim ama 2 defa balata temizliği için altan motora gittim yine de nafile.
Yağ değiştirmeye gelince,servis değiştiriyor ama sadece yağ parası alıyor benim bildiğim.g.koreden ithal,sözüm ona sym nin tavsiye ettiği,adını hiç duymadığım bir yağ koyuyorlar.garanti süresince bu böyle..
Altını sürtmeye gelince:
Artçı ile geziyorsan en küçük bir kasiste hiç şansın yok.motor ikiye ayrılacak sandım....
Maxiscooter lerin hepsinde var sanırım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)