Arkadaşlar bu model gelmiş ama hakkında bilgi yok. Duyduğum kadarıyla enjeksiyon, 23 BG, su soğutma, kaloriferli ve ABS. 11.000 civarı da fiyat varmış. Ayrıca sele altı çift kask alıyormuş.
Gören-duyan varmıdır?
Böyle bir şey.
Arkadaşlar bu model gelmiş ama hakkında bilgi yok. Duyduğum kadarıyla enjeksiyon, 23 BG, su soğutma, kaloriferli ve ABS. 11.000 civarı da fiyat varmış. Ayrıca sele altı çift kask alıyormuş.
Gören-duyan varmıdır?
Böyle bir şey.
model satılmaya başladı her ne kadar sym sayfasında bilgi olmasada ürün bayilerde var
11380 tl fiyatı var
bahsettiğin özelliklerin yanında farlarda sensörlü kendiliğinden yanıyor
güzel motor bugün baktım bende almayı düşünüyorum güzel ve heybetli
Yaw arkadaş neden ülkemizde bu fiyat. Adamı fiyatlar yüzünden motordan soğutuyorlar. Ne olurdu yani iki binlira aşşağı satsan şunuda bizde alaydık. Oldumu şimdi.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
fiyatı biraz abartmışlar gibi geldi. daha makul fiyatlara satılabilirdi. ülkemizde bir marka biraz tutuldumu hemen gazlama fiyat politikasına geçiliyor.
yurt dışında 4000€ civarında burada maalesef bu fiyat birde motor bulunmuyor her yerde ve bir daha gelip gelmeyeceğide belli değilmiş
joymaxı aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum güzel motor koltuk rahat bagaj gerçekten de büyük iki kask rahat alıyor ayrıca yer de kalıyor
hatta laptop çantamı artık bagaj da taşıyorum frenler güzel hızlanma iyi henüz rodaj da olduğu için fazla sürat yapamıyorum farlar sensörlü
sym güzel motor yapmış açıkcası benzin olarak da rodaj da olmasına rağmen 0.18 krş yakıyor 100km de 3.8 lt civarında sonrasında düşecektir bu rakamlar
Laptop alıyor mu bagaj? Çok iyi ya.. Sırf bunun için alınır valla.
Bujiden çıkan kıvılcımlar bozmasın bir yerlerini bilgisayarın? Manyetik alan sakat sonuçta.
buji ile mesafesi var sanırım çanta artçının altına denk geliyor birşey olacağını sanman
yada zaman la göreceğiz diyelim
Xmax dururken bu fiyata bu motoru kimse almaz.
joymax ınız hayırlı olsun biraz resim bilgilendirme alsak frenler süspansiyon ledler falan güzel olur hani.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
bak sırf bu yüzden bayiye gidesim var ha bu saate..
hepimize hayırlı olsun bu motor.. En başta alanlara....
Bakalım kısmet..gönlüm bu motora yattı ne yalan söylüyeyim
birGarip..
Merhabalar arkadaşlar,
Fuarda gördüm ve inceledim.
Oldukça kaliteli görünüyor, bagaj kısmına laf yok, sırf bu yüzden alınır.
İlaveten seramik silindir olduğu için yakım tüketimi segmentine göre çok azmış.
Fuarda yetkili kişi Sym Joymax 250i maxi scooterin silindiri 270 cc imiş, ancak Türkiye'ye 250i olarak sokulmuş ve 29 beygir gücündeymiş.
Değer değerler buysa, kullanım zevkine doyum olmaz
Kazasız keyifli sürüşler diliyorum.
bende çok inceledim bu motoru özellikleri iyi bagaj desen on numara 250 cc de bence rakipsiz.
Arkadaşlar Joymax alacaklar kaçırmasın.. Zonguldak-Ereğlideyim.. 1100 km.de henüz motorum.. geçen sene ağustos sonu aldım fazla binemedim zaten.. Kazası çiziği hiç bişeyi yok.. aldığım gibi duruyor.. motosiklet.net üyelerine biraz daha uygun verebilirim.. Sıfırı olmuş 12.500+plaka ruhsat kaça gelir hesabını yapın..
malum sitede ilanım var.. linkini atıyorum.. bakın karşılaştırın değerlendirin..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5926195/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Burda da millet gezmede galiba
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5926195/detay/
Siteden kaynaklı olabilir.. Zonguldak diye arattırırsanız malum sitede ilanı görebilirsiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
.................
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Bu forumda SYM Kullanan yok galiba arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)