ıste bu forumu bu yuzden cok sevıyorum
soruya cevap cevaba yaklasım hemen gelıyor
benım motor kapalı garaj motoru.bırak cızıgı toz goremezsınız uzerınde
aklımda bır macera var var ama gırıp gırmemede kararsızım neys bu baska bır konus
eger 13.000e sıfır varsa durma kacırma al dedıgın gıbı gel gıt al gel uzun ısler
selamlar. joy max 250 ile aranıza katılmak istiyorum motorda ve forumda yeniyim. 150'lik scooter alıp 3 ay sonra satmaya çalışmak yerine direkt olarak joy max ile adım atmak istiyorum. malum sitelerde bir sürü ilan var fakat sizden ricam özellikle joymax 250 alırken nelere dikkat etmem gerekmekte?
yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar ve sevgiler.
Servise götürün temiz olsun yeter.
Arkadaşlar merhaba. Joymax için telefon tutucu önerileriniz var mıdır? Kullanan varsa resim atabilir mi? Şimdiden Teşekkürler..
elimde 0 bır sag grenaj var ılgılenen arkadas olursa
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-sym-joymax-250-beyaz-renk-sag-alt-maspiyel-295741797/detay/
Aklımda hep cbr 250 vardı sonra crf 250 girdi aklıma çok niyetlendim ama kısmette joymax varmış bugün sıfır km beyaz joymax 250 sahibi oldum rodajı yapmaya başlıyoruz hadi hayırlısı. aynalarını beğenmedim geniş açılı gösteren küçük yuvarlak ayna görmüştüm bir yerde motorun aynasının köşeye yapıştırılıyor sanırım ondan bi denemek lazım işe yararsa paylaşırım burda
O küçük aynalardan ben kullanıyorum bendede 2015 joymax250i var fakan aynalar biraz ufak kalıyor motoru kullanirken küçücuk aynalarla arkadakini görmek biraz zor oluyor ben onları sökük otomobillere takılan körnokta aynalarindan yapıştırıcam onlar daha büyük heralde daha iyi olur. Be ön fren sesini hiç duymadım 11binde motorum gayet memnunum sadece fabrika çıkış lastikleri güven vermiyor yağışlı havalarda ıslak yolda kesinlikle tavsiye etmem sert kalkışlarda bile patinaja sarıyor ufak bi sert frende allah muhafaza yola yatıverir.
mrb.arkadaşlar joymax motoru yeni aldım rodaj bakımından sonra yazmak istedim ilk olarak rodajda 3.9 lt yaktı merak edenler için x max 250 2014 motorum vardı verip bunu aldım şimdi gelelim buraya yazmamdaki asıl amaca ben forum sayfalarında defalarca aradım x max satıp joymax alanlar var deniliyor ancak ben x max satıp ta joymaxi ben aldım diyen yazan görmedim yada ben denk gelmedim başta x max kesinlikle daha atik ilk hızlanma bariz fark var son hızda ne olur zaman gösterecek ben motoru 3200 km gidiş geliş uzun yolda kullandım bir kez ve ist. içi kullandım herkez x max kontrol etmesi daha kolay diyor ancak ben çok zorlanıyordum bu arada x max.i 6000 km kullandın joymax tabiri caizse bisiklet gibi bu arada boyum 1,83 kilo 92 civarı bu yazıyı benim gibi aylarca joymax alınırmı alınmazmı kafası karışık olanlar için yazıyorum lastiklerde michelin le bariz bir fark göremedimn ileriki kilometrelerde ne olur kullanıp görecez panik fren de fena deyil yol tutma ıslakda dahil bana göre yeterli oturuş spora yakın ancak çok rahat buda kontrol etmeyi rahatlatıyor farlar şahane x max te kör gibi gidiyordum ve herkezin bildiği x max sertliği vs bunlara girmiyecem joymax kalitesi bence ondan aşağı deyil sadece saklama gözleri bunda birtane zannediyorum aldığıma beni pişman etmeyecek inş.yani bence teretüt edenler için alınır binilir ve kullanılır ayna olayı evet görselde şahane işlevde zayıf ilave ayna ile çözülecek artık hız merakı olmayan benim gibi ama rampaya da sardımı uzayıp gitsin diyorsanız yeterli bir perfomansta ben bu arada vitesliden scootere geçmiş biriyim sağlıcakla binsin herkez motoruna
Motoru aldık ama daha binemedim bayiye vekalet verdim plaka ruhsat için bir hafta oldu bekliyorum normalde bir günlük iş bayi nasıl bir yol izliyor çözemedim sigorta 1100 tl çıktı yaş 28 istanbul ikinci kez motosiklet sigortası yapıyorum
Serkan bey Benimkide 900 tl çıktı yaş 38 ancak 2 günde teslim edilir bu arada hayırlı olsun motorunuz güzel günlerde kullanın
köylü
geçen sene 650 liraya yaptırmıştım.
900 ler telaffuz ediliyor ise sanırım bu sefer kaskoyu yaptırmayacağım.
x max bir süre kullandım,
gts250 den sonra.
akabinde joymax aldım.
xmax bana hitap etmedi.
konfor ihtiyacı hız ihtiyacından önce geliyor.
hepiniz güle güle kullanın makinelerinizi.
teşekkür ediyorum Ferhat bey hepimize kazasız sürüşler bugün teslim aldım 30 km ilk sürüş yaptım konfor güzel havalar soğuk ve yerler ıslak olduğundan lastiklere pek güvenme diye uyarı verdi bayide ki arkadaşlar ilk bakım 300 km de. Teslimat uzadığı için ilk bakım masrafını çok uygun bir fiyata yapacaklar sağolsunlar. sakin sürüş yapıyorum rodajını temiz tamamlamak istiyorum ayrıca bagajı motoru stop etmeden tek tuşla açmak çok güzel
2017 Modellerde ABS ve Euro4 uyumu gelmiş... Fiyat sanki fazla kabarmış gibi ama tahminimce Yamaha gibi liste fiyatından 1 TL indirim olmaz tavırları yoktur... Hayırlısı olsun...
Arkadaşlar herkese merhaba 2014 model joymax 250 sahibiyim motorumla alakalı yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum haziran ayında almıştım ancak kışın gelmesi ve havaların soğumasıyla ilk çalıştırmada zorlanmaya başlamıştı soğuktandır bu kadar olur diyip aldırmamıştım ve bu giderek arttı.
Bu aralar hava 15-20 derece olmasına rağmen orta sehpada marş basılıyken gazı pompalamadan çalışmıyor ve 8-10 saniye marş+gaz vererek anca çalışıyor ve gazı bırakırsam pat diye istop ediyor soğukken rölantisi çok düşük kalıyor, ısınınca bir problem olmuyor.Ancak motoru biyere park edip 2 saat sonra başına geldiğimde tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum.
Hava filtresini temizledim bujiyi değiştirdim akü voltajı 11 civarında çalışmıyorken, aynı sorunu yaşayan var mı neden olabilir?
Sorun subap ayarlarından kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Aynı motora sahip TGB x-motion kullanan arkadaşımda aynı sorunla karşılaştı bu kış. Gerçi Onun ki 60 bin km civarında. Subap ayarı yapılınca düzeldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)