Honda WİNG GO Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben bu makinaya şehiriçi gezmeye günlük kullanmaya hasta oldum,fuarda inceledim. Honda cbf150 mi sattık nc700 x alacağımama günlük kullanmaya mondial 100 mfh cup aldım fakat kullanma zorluğu çekiyorum hondamdan sonraaslında tasarruflu güzel makina mondial ama ben sevmedim fakat fuarda bunu görünce başından ayrılamadım vede Balıkesir honda yı aradım ismimi yazdırdım geldiğinde haber verecekler hemen alacağım çünki honda hayat bunda.
Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.
-
bu motor hakkında honda yetkili servisine sorduğumda wave 110 i gibi A kalite bir motor değil. çinlilere rakip olsun vergi olmasın diye çıkan bir motor olduğundan bahsetti. hondanın yan ürün satma gibi bir durumu olmadığı için a sınıfı ve b sınıfı diye iki model üreetiğini aynı cb 125 ve cbf 150 de olduğu gibi dedi.
sonuçta markasını yapıştırıyor honda diye ama çok kaliteli bir motor olmadığını bilmek lazım. fiyatınında 3000 yada 3100 civarı olacağını söyledi.
-
Bunun benim gözümde en fazla ederi 2500 lira.
Honda'nın hedef kitlesi belli. Parayı kolay kazananlar.!
-
Beyazı varsa alınır bundan bir tane.
-
Bu motor hakkında bilgisi olan var mı?
-
inzell adlı üyeden alıntı
Bu motor hakkında bilgisi olan var mı?
Mrb ben bu motoru fuarda inceledim üstüne oturdum yani eni konu günümü bununla geçirdim ve çok hoşuma gitti ama kullanma şansım yoktu. Balıkesir honda yı aradım sipariş verdim çünki bende 2011 cbf 150 vardı sıfır almıştım çok memnundum fakat nc700x alacam o nedenle sattım ve mondial 100 cup mfh aldım ma hondadan sonra alışamadım fakat wing go fa çok rahat edeceğime inanıyorum.
Bunun hakkında henüz bilgi bulamadım ki bulan arkadaşlarımızın burada paylaşmalarını rica ederim.
Hepinize kazasız cezasız sürüşler diliyorum
Saygılarımla
-
asil17 adlı üyeden alıntı
Mrb ben bu motoru fuarda inceledim üstüne oturdum yani eni konu günümü bununla geçirdim ve çok hoşuma gitti ama kullanma şansım yoktu. Balıkesir honda yı aradım sipariş verdim çünki bende 2011 cbf 150 vardı sıfır almıştım çok memnundum fakat nc700x alacam o nedenle sattım ve mondial 100 cup mfh aldım ma hondadan sonra alışamadım fakat wing go fa çok rahat edeceğime inanıyorum.
Bunun hakkında henüz bilgi bulamadım ki bulan arkadaşlarımızın burada paylaşmalarını rica ederim.
Hepinize kazasız cezasız sürüşler diliyorum
Saygılarımla
Hacı nc700'den bahsederken, mondial, honda cup falan? Nc700 alsana madem niyetlendin.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Tipini sevmedim fren pedalı ne öyle uzakta.. arka camurluk hiç iyi deyil arka demiri sevmedim..Topcase takılır..Aynalar baska dünya.. 3.Seritte giderken 1.seridi gösterterir o kadar büyük..
2750 belki.. ama..
Cb 3800 Cb ace 3200
Honda Wave 3500 Honda Wing Go. 2900 falan olur..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Hacı nc700'den bahsederken, mondial, honda cup falan? Nc700 alsana madem niyetlendin.
Mondial ı oğluma almıştım,cbf yi satınca yayan kaldım o nedenle biniyorum ama sevemedim. Cbf 2011 idi 4,850 tl fiyat verince biri hemen orada verdim nc700x le gezer mondialıdaşehir içi kullanırız dedimdi ama sevemedim.
Nc700x almaya gelince evet alacağım ama oğlum bayan kuaförü dükkanını acıyorum açayım d ondan sonra nasipse diyorum artık. Çüni oğlumun işi daha önemli.
Biz burada Wing- go yu öğrenmek istiyoruz neyapıcamız ne edecemiz değil arkadaşım ama sanada açıklama yapmak zorunda kaldım.
-
bir bayiden öğrendiğime göre wave110i gelmeyecekmiş bu sene.
onun yerine bu modelin geleceğini söylediler.
acaba bu modelde enjeksiyon olacak mı bilginiz var mı arkadaşlar ??
eğer enjeksiyon olmayacaksa wave bitmeden ondan almayı düşünüyorum.
-
bu modeli fuarda inceledim wave ile arasında inaılmaz kalite farkı var bence wave tükenmeden alın, bu model bildiniz klasik vergisiz cup modeli karbüratörlü yani ;)
-
-
3300 lira çok para. Eski honda c90, c100'ler kadar sağlam olmayacağı da aşikar. Honda artık evladiyelik mal üretmiyor bolca yedek parça, servis bakımı isteyen motorlar istiyor ki motoru aldıktan sonra da servisler kazansın.
-
07 Haziran 2013, 10:57
Slm millet motorlar gelmiş ama bu ne yaa 3340 tl fiyat ohaaa dedim haaa bu honda da bizi ne sanıyor acaba ki bu pararalar kolaymı kazanılıyor yaa. Ben bu fiyata almam kesinlikle. Ama alan varmı nasıl parasını hakediyormu acaba motorlar.
Saygılarımla
-
07 Haziran 2013, 13:07
Fiyatı haddinden fazlaymış bende inceledim geçen gün CBF1000'i bakıma götürdüğümde.
-
12 Temmuz 2013, 11:30
çin malı motorlar olmuş zaten 2.000 tl bırakında armaya 1.000 tl fazladan verin bence alınabilir bi motor honda hep kalitesiz yapsa yinede piyasa mallarına 10 basar..
-
29 Temmuz 2013, 03:00
eee nedir ? var mı satın alıp kullanma fırsatı bulan ? merak ettim kullanışı , yakıtı nasıl diye bi değerlendirelim...
-
01 Ağustos 2013, 13:50
Evvet arkadaşlar alıp kullanan varmı,yakıt süspansiyon ve kalite olarak nasıldır bu makina.
Saygılarımla
-
19 Ağustos 2013, 17:21
Detay :
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/120646-bir-merhaba-bir-inceleme.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler