Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ağustos 2016, 13:56
polemos adlı üyeden alıntı
O esnada gösterge paneli gidip geliyor mu?
Hayır onda sorun yok.
Ayrıca sorunun ne olduğunu öğrendim. Bu birçok CRF de olan bir sorunmuş ve nedeni sıkı emisyon şartlarından dolayı fabrikasyon olarak hava ayarının aşırı düşük ayarlanmasından kaynaklanmaktaymış.
Motosiklet satın alındıktan sonra yazılımla düzeltiliyormuş ama kim düzeltiyor hangi servis yapar şimdilik bilmiyorum
Reklamlar
-
20 Ağustos 2016, 15:27
Merhaba. Gidon yükseltici takmak istiyorum ama orijinal hortum ve kablolarının uzunluğu yeterli olur mu bilemedim. Buradakilere danışmak istedim. Boyum 1,85 olduğu için ayağa kalkınca gidon bayağı aşağıda kalıyor. 5 santim yükseltici takmak istiyorum. Sorun olur mu acaba? Yoksa kabloların değişmesi mi gerekir?
-
22 Ağustos 2016, 15:32
Ben daha önce Rhino marka 50 mm gidon yükseltici taktım ama olmadı diyebilirim. Kabloları, onları tutan, sağ tarafta şaseye kaynaklı tırnaktan dışarı çıkarttığım halde çok gerildiler. Biraz geri yatırdım, biraz gidonu ekseninde döndürdüm ancak oldu. 30 mm sanırım sınırı. Benim boyumda 184 cm, ayakta kullanmak biraz sıkıntılı. Hep belin bükük, kambur kalıyorsun.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
22 Ağustos 2016, 20:39
Machair adlı üyeden alıntı
Ben daha önce Rhino marka 50 mm gidon yükseltici taktım ama olmadı diyebilirim. Kabloları, onları tutan, sağ tarafta şaseye kaynaklı tırnaktan dışarı çıkarttığım halde çok gerildiler. Biraz geri yatırdım, biraz gidonu ekseninde döndürdüm ancak oldu. 30 mm sanırım sınırı. Benim boyumda 184 cm, ayakta kullanmak biraz sıkıntılı. Hep belin bükük, kambur kalıyorsun.
Tamamdır, teşekkürler cevap için.
-
24 Ağustos 2016, 09:53
Aynisi basima geldi dostum on sari catallari tutan vidalari bi guzel gevsettim tekerlegim yamugunun tersine bi tekme vurdum duzeldi masalar icerde donme yapmistir tam yan taraftan baktiginda ondeki catalin ardinda arka catali gormediginde duzelmis olucak
-
01 Eylül 2016, 11:54
Merhaba motoruma elcik koruma takmak istiyorum fakat, orjinal elciklerin uçları kapalı maket bıçağıyla delik açıp takıcam sol tarafta sıkıntı yok ancak sağ taraftakini gazın rahat dönmesi korumaya sıkışmaması için neler yapmalıyım bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum....
-
01 Eylül 2016, 12:22
Sol taraf maket bıçağıyla açılıyor. Gazın olduğu kısımı küçük bir demir testeresiyle en ucundan delik açılacak kadar yani 2 mm falan kesmiştim elcik koruma takılmıştı. Yalnız gaz tarafını takarken vidasını çok sıkarsan tam sol konumda gaz kolu açıkken takılı kalabiliyor yani sabitleme vidasını aşırı sıkma. Tam sağ tam sol yap gazı aç kapa takılma yapmasın. Ben biraz da gaz koluna wd40 sıktım takılma yapmadı sonradan. Bu arada ben Yamaha MT07 TRACER aldım. CRF250L yi satıyorum 4200 km de 2013 model. Sahibinden de ilanım var. İlan no 335166283 yabancıya gitmesin. Buradan arkadaşlara bir miktar indirim yaparım. Hepinize iyi günler.
-
12 Ekim 2016, 11:52
herkese merhaba
avcılar taraflarında ya da çevresinde crf li arkadaşlar var mı? ufak bir gezi ekibim var 4 kişilik genelde 2 haftada bir buluşup gazlıyoruz ama kimsede crf yok. sabahları gezilere giderken avcılar ve çevresinde bir kaç arkadaş görüyorum. ekibe katılmak isteyenler var ise tanışabiliriz.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
13 Ekim 2016, 09:15
nightshift adlı üyeden alıntı
herkese merhaba
avcılar taraflarında ya da çevresinde crf li arkadaşlar var mı? ufak bir gezi ekibim var 4 kişilik genelde 2 haftada bir buluşup gazlıyoruz ama kimsede crf yok. sabahları gezilere giderken avcılar ve çevresinde bir kaç arkadaş görüyorum. ekibe katılmak isteyenler var ise tanışabiliriz.
Crf'le araziye giriyomusun dostum
-
16 Ekim 2016, 00:58
crf ile her yere giriyorum dostum
enjoy your ride
and enjoy forever
-
16 Ekim 2016, 11:51
nightshift adlı üyeden alıntı
crf ile her yere giriyorum dostum
İyi bnde alırsam avcılar da oturuyorum zaten arada takılırım size
-
16 Ekim 2016, 13:46
yasoyaso adlı üyeden alıntı
İyi bnde alırsam avcılar da oturuyorum zaten arada takılırım size
illa crf olması şart değil ekipte msc 125 de var ybr 125 de var m t 25 de cbr 250 de
yani bizde sıkıntı yok
her zaman gelebilirsin
enjoy your ride
and enjoy forever
-
22 Kasım 2016, 14:03
Merhaba,
Motoru yeni aldım. İzmir deyim. YBR125 den geçiş yaptım. İlk farkettiğim şeylerden biri arka fren neredeyse tutmuyor. Bu normal mi? Sanki ybr nin kampana freni daha iyiydi, ayrıca arka frene basınca fren lambasıda yanmıyor. Ayrıca aldıgım arkadas amortisoru en son noktay kadar sıktırmıs, bana cok uzun geliyor, sonuna kadar gevsetsem ne zararı olur? İzmir de usta tavsiyesinde de bulunursanız cok sevinirim
-
22 Kasım 2016, 16:49
motoex adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Motoru yeni aldım. İzmir deyim. YBR125 den geçiş yaptım. İlk farkettiğim şeylerden biri arka fren neredeyse tutmuyor. Bu normal mi? Sanki ybr nin kampana freni daha iyiydi, ayrıca arka frene basınca fren lambasıda yanmıyor. Ayrıca aldıgım arkadas amortisoru en son noktay kadar sıktırmıs, bana cok uzun geliyor, sonuna kadar gevsetsem ne zararı olur? İzmir de usta tavsiyesinde de bulunursanız cok sevinirim
Arka fren bende de sıkıntılı. Ağırlık daha çok öne bindiği için galiba. Fren yapınca motorun ağırlığı ön tarafa gidiyor, arka tekerdeki yük azalıyor, o yüzden sürtünme kuvveti de azaldığı için çabuk kayıyor. Fren lambasının ne kadar basınca yanacağı ayarlanabiliyor olması lazım. Nereden olduğunu bilmiyorum ama sizinkinin o ayarı bozuktur muhtemelen.
-
23 Kasım 2016, 02:48
Selam
Yeni yoldaşımla artık bende buradayım
[IMG][/IMG]
-
23 Kasım 2016, 23:50
Arkadaşlar merhaba herkese. Yaklaşık 8 bin km cbf tecrübemden sonra CRF'ye geçmeyi düşünüyorum. Çoğunlukla şehir içi ve arada uzun yol+arazi düşünüyorum. Kafama takılan tek şey boy meselesi. Boyum 1.77, vücut yapım normal. Tam emin olamadım rahat eder miyim diye. Bir de trafikte çok kalıyorum sıkıntı yaşatır mı. Üsküdar Altunizade'de oturuyorum. Yakında olan varsa tanışıp motoru yakından incelemek isterim Sevgiler, saygılar.
-
24 Kasım 2016, 10:23
mkayan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba herkese. Yaklaşık 8 bin km cbf tecrübemden sonra CRF'ye geçmeyi düşünüyorum. Çoğunlukla şehir içi ve arada uzun yol+arazi düşünüyorum. Kafama takılan tek şey boy meselesi. Boyum 1.77, vücut yapım normal. Tam emin olamadım rahat eder miyim diye. Bir de trafikte çok kalıyorum sıkıntı yaşatır mı. Üsküdar Altunizade'de oturuyorum. Yakında olan varsa tanışıp motoru yakından incelemek isterim
Sevgiler, saygılar.
Şuanda doğru motora bakıyorsunuz. İstanbul içinde artci ve bagaj derdi yoksa daha iyisi de yok.177cm boy ile tam ideal.bende vardı sattım. Pişman olduğum tek satış bu oldu.tekrardan crf250 rally öle dönüş yapmayı planlıyorum
-
24 Kasım 2016, 11:51
hamzarat adlı üyeden alıntı
Şuanda doğru motora bakıyorsunuz. İstanbul içinde artci ve bagaj derdi yoksa daha iyisi de yok.177cm boy ile tam ideal.bende vardı sattım. Pişman olduğum tek satış bu oldu.tekrardan crf250 rally öle dönüş yapmayı planlıyorum
Rally modeli Türkiye'ye gelmeyecekmiş diye duydum.
CRF250L Facebook grubunda.
https://www.facebook.com/groups/143419699166862/permalink/712065442302282/?comment_id=712091185633041&comment_tracking=%7B%2 2tn%22%3A%22R9%22%7D
-
24 Kasım 2016, 14:15
hamzarat adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim. Boyla ilgili meseleyi biraz aştım denebilir. Yok mu Anadolu yakasında oturan bir arkadaş, bir kahve ısmarlarım ve tanışmış oluruz
-
26 Kasım 2016, 19:34
Herkese merhabalar son zamanlarda cbr 250 almak niyetindeydim tabi crf denemeden önceydi iki motorun tarzları ne kadar farklı olsa da ibre bi anda crf ye döndü şimdi ilanlara baktım honda esengül de 14500 liraya 2016 sıfır satılıyor kampanya fiyatı diyor ilanda ne yapmalı arkadaşlar ikinci el mi yoksa 14500 sıfırı mı ya da bekleyip biraz daha sonra mı alayım fuarı mı bekleyeyim kararsız kaldım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler