Benim plaka 22 edirneden geldi motor sigortasını geçen ay yaptırdım 182 tl . Bence bir cuma günü bas git edirne ye plakayı 22 yap hem gezmiş olursun hem hem fiyat biraz düşmüş olur . Bir öneri .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
michelin sirac ın kuru zemindeki ve ıslak zemindeki performansı nasıl çekinmeden viraj yapabiliyormusnuz ? benim lastik bu sezonu çıkartır ama gelecek sezon için lastik şart olacak gerçi bende kararsız kaldım cross lastik mi taksam yoksa enduro mu taksam karar veremedim !
Uzun araştırmalarımın sonunda Ziraat Bankası'ndan 350,00TL'ye sigortamı yaptırdım
bende adana da anadolu sıgortadan en ucuz teklifi almıstım. 100 lira idi
Siracın Islak zemindede kuru zemindede mükemmel yol tutuşu var.Crf yle viraj yapıyorum deligibi.Ömerlide karakiraza giden yolda acayip keskin virajlar var enduro lastiklerle sonuna kadar yatırıyorum.Geçen uludağ yolunda yine öyle deli gibi viraj yaptık.Büyük endurolarla yarıştım virajda =)
Sirac %50 asfalt %50 arazi lastiği ama resmen asfalt lastiği gibi yol tutuyor.
Crf nin üzerinde gelen irc dişli lastiklerlede deli gibi virajlar yaptım.Tekeden izmite giden köy yollarında o dişli lastiklerle acayip virajlar aldım yine sonuna kadar yatırdım motoru.
ırc yağışlı zeminde biraz sapıtıyordu ama ben o lastiklerle hergün yağmurda çamurda Ümraniyeden topkapı yaptım.
Motorunuz üzerinde gelen ırc cross lastikleri varsa biraz daha temnkinli davranarak güzel virajlar yollar yapabilirsiniz..
Motoru için çanta demiri arayan var mı ? Bedavadan biraz pahalı fiyata verebilirim arayan var ise.
Motorumun arka dişlisini büyüteceğim.Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Beyler yollar da araba kadar kedi ve köpeklere de dikkat edin 2 hafta önce kaza yaptım bi köpeğe çarptım köpeği kurtarayım dedim yattım köpek sağolsun geri döndü ve çarptım ben sakatlandım köpek öldü . Ana yollar da çok fazla karşınıza çıkmıyor ama ara sokaklar da mutlaka oluyor dikkatinize .
Hayırlı olsun Jrspawn. Egzoz ve lastiklerle araziye hazır makine
Gruba bekleriz: https://www.facebook.com/groups/1434...66862/?fref=nf
Arkadaşlar Motorunu SÜREKLİ TEKERE KALDIRAN veya arai tarzı yerlerde ÇOK ZORLAYAN arkadaşlara önerim,,,
MOTORUNUZ BU DURUMLARA ALIŞIK DEĞİLLER,
Bakınız burada bu gün bir CRF 250L yardım,
ve motor içler acısı,,
şanzuman fiyatı 1350 lira,,,
blok inşallah kaynak olursa olacak,
olmaz ise çıkması aranacak,
yoksa sıfırı fiyat gözükmüyor ve 1.5 ayı bulur deniyor blok için,,,
Telefon TURKCEL T50 oldugundan resım yukleyemedım,
dırect FACEBOOK'tan link veriyorum,,,
Motorun açık halini görmek isteyen haber versin gelip görebilir
https://www.facebook.com/serkan.gurcan.35/posts/10153453957977900?comment_id=10153454002992900¬ if_t=feed_comment
Dostum Konusunu Açtım,
Oradan Görebilirsin,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/152428-honda-crf-250l-motor-yarma.html
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin . Güle Güle kullan . ( Motor satmak yada ne bilim egzoz u satmak gibi bi fikre kapıldığın an bana mesaj atabilirsin :D )
Bu arada biranönce elcik almanı tavsiye ederim arazide kullanıcaksın anladığım kadarıyla . Birde koruma demiri sana kalmış gerçi . İkiside var bende kaza esnasında motoru birhayli korudu . Tavsiye ederim .
Dün CRF 250 L ye kavuştum nihayet. Aydın'dan 2 saatlik bir yolculuktan sonra dün akşam eve getirdim. Satan arkadaş gayet iyi bakmıştı motora. İşin doğrusu üzerinde çizik yok. Yine de nolur nolmaz diye cumartesi honda servisine götürüp bir kontrol ettireceğim. (:
~2500 km , 2013 model 10.250 TL. Kısa süreliğine yoracak cebi ama değdi. Çok güzel makina. (:
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)