durduğun hata
Crf 250 l sele ayari birde 100 km uzeri artan titresimler dikkate alinmalimidir arkadaslar. Mesala uzun bir yolculuk dusunen yola cikabilirmi?
Herkese merhabalar.Yakın zamanda bende crf 250l almayı düşünüyorum.Fakat sanırım hala 2015 modelleri Türkiye'ye getirmiyorlar.Bayide yakında gelir diyor.Bende 2014 model almak istemiyorum.Fiyat zaten 13.100TL olmuş.Aranızda 2015 modellerle ilgili bilgisi olan var mı?Şimdiden teşekkürler.
CRFlere bakıyorum.Sahibinden com'da fiyatlar UÇAK.Kesin bunlar hanımlarından korkularına ilan vermişler:'Hanım valla bak sahibinden'e ilan verdim,ama kimse aramıyo'.Alan yok,satanı ....m hesabı.
bende merak saldım bu crf250 ye hem tarla gibi yollarımız için uygun hem ne biliyim abi bir çok artısı var tarzı falanda var hatta gidonun amortisörleri gold bu beni etkiler^^
Crf ile iki kişi 3 saatte 3 köy (koy) gezdik. gayet güzel bir video çıkardık.
Neyse, yine gezdik gördük, eğlendik ve sizler için çektik. Bu sefer 4K çektik.
3 ayrı kamera kulandığımız için görüntülerin hepsi 4K değil, kusura bakmayın. Ancak siz video kalitesini 4K olarak ayarlarsanız, videonun daha eğlenceli olacağına eminiz.
iyi gunler bende bu gunlerde crf 250 l dusunenlerdenim.. ama orjinal halinden ziyade supermoto ya cevirip kullanmayı dusunuyorum...
daha once denemiş olan var mı? ortalama maliyet nekadara cıkar acaba?
paylasırsanız sevinirim.. iyi surusler...
Tam süpermoto yaparsan biraz maliyetli olur. Ikıncı elde yapılmış halde almak daha ucuz. Sadece ön tekeri 18 yapıp lastik değiştirmek maliyeti biraz daha ucuz hale getirir.
Jantlar sabit sadece yol lastiği takmak ise en ucuzu.
Arkadaşlar merhaba biraz önce bir konu açtım çalıntı bir crf ile ilgili bakarsanız sevinirm
Merhaba Arkadaşlar
İlk yıkamada çıkan yan stickerları reklamcıda çizdirttip baskı alarak yeniden montajladık.
Orjinali kadar olmasada çıplaklık hissini ortadan kaldırdık.
Corel dosyası isteyen arkadaşlar olursa paylaşıyorum. Reklamcıya götürün ölçüsünü ayarlayıp bassın
Honda Crf 250 L Yan sticker
http://dosya.web.tr/K44wDK
İşte Fotolar
Orjinali kadar olmasada çıplaklık hissini ortadan kaldırdık.
Corel dosyası isteyen arkadaşlar olursa paylaşabilirim.
İlk Aldığımız zaman stickerin üzerini şeffaf koruyucu bir materyal ile kaplatma şansımız yok mudur ? Genel bir soru olarak da kullanıcıları bu motor hakkında ne düşünüyor ? Almayı düşündüğüm motosikletler arasında crf 250l'de var ama millet bu dağ motoru şehirde bu motorla ne yapacaksın diyor ? Siz kullanıcılar bu konu hakkında ne düşünüyor ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)