Motorumu dün teslim aldım. Öncelikle İskenderun Honda'daki personele güler yüzünden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hayatımda ilk defa kros tarz bir motor kullanıyorum.
Henüz motor her şeyiyle rodajda oldğu için çok bir şey diyemeyecem ama şahsen çok keyif aldım. Zaman içerisinde ön cam, top case ve biraz daha yol ağırlıklı lastiklerle
sanırım istediğim motora ulaşacam. İyi ki 250 cc almışım. Motor rodajda olduğu için çok titizim buna rağmen motor torkunu her devirde hissettiriyor. Açıkçası şu an için
memnunum. Sorusu olan olursa zevkle cevaplarım.
hayırlı olsun güle güle kullanın
bağlılık , tutku yoksa aşk mı desek
Yamahanın xt125 R motoru ile öğrendim motosiklet sürmeyi ve para biriktirip bu motoru almak istiyorum ardından kısa kısa şehir içi gazlamaları ve araziye girmek istiyorum.
seviyorum bu makineyi.
Arkadaşlar merhabalar ruhsatta motorun rengi ne olarak geçiyor ? teşekkürler
Bir hafta yada 10 güne kadar inşaalah bende crf'leneceğim. Kaporasını yatırdım.
Manisa Honda Bayii bir adet gelecek crf var dedi, buna karşılık kaporamı yatırdım ama motosiklet ne zaman elime geçecek, o belli değil.
luzunsakal olympus epl5 makina. Biraz geç oldu gerçi teşekkürler , beğenmenize sevindim..
Arkadaşlar motoplus'tan yds çizme aldım. Türk malı olduğu için tercih ettim. Saolsun arkadaşlarda çok ilgilendi. Fakat vites değiştirmek için ayağımı rahat sokamıyorum araya.. arka frenide hissedemiyorum hiç.. Cross botlarıda bu şekildemidir hepsi?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)