Max. Torque 22Nm/7,000min-1 (95/1/EC)
7000 devirde 22 nm tork veriyor.. Bir cross için bu değerler ne kadar tatmin edici acaba?
Max. Torque 22Nm/7,000min-1 (95/1/EC)
7000 devirde 22 nm tork veriyor.. Bir cross için bu değerler ne kadar tatmin edici acaba?
Haklısın umarım bu iş görür
http://imageshack.us/g/836/imag0325uw.jpg/
Süper olmuş takması çıkarması kolay ve oldukça hacimli görünüyor, sert topcase bunların ruhuna aykırı gibi geliyor bana
#sürenadam
Motorumu teslim aldım özmert eskişehir'den..
çok eğlenceli.plakam bugün geliyor ama irsaliye ile teslim aldım.fiyat değişikliği yok.
Kontra çalışıyorum. h.sonu 2 gün gezdim azar azar.
yeni başladığım için vites ve devir göstergesi olmaması biraz zorlasa da alışıyorum..
Bu çantanın en güzel tarafı hiçbir ağırlık yapmaması ve her hangi bir şeye ihtiyaç olmadan monte edilmesi. Ve gerçekten çok kullanışlı içinde ıvır zıvır varken shark speed r xl kaskımı ve eldivenleri fermuarı açınca çok rahat sığdı.
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin.
Arkadaşlar herkese selamlar...3-4 gün önce crf 250 ye (hayırlısıyla olsun)sahip oldum...Yalnız daha 30 km.de olmasına rağmen karter korumasının içine 2-3 cc.yağ akmış olduğunu farkettim..Ayrıca bir yerdende antifiriz benzeri bir akıntı olduğunu fark ettim..Servise sordum getir bakalım dedi.Daha plakası da çıkmadı,servisin pek anlayacağınıda sanmıyorum,çünki yeni açıldı...Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarla görüşebilirsem iyi olur...Kazsız sürüşler diliyorum....
Dün akşam üzeri ikinci köprü yolunda bir arkadaş gördüm.. Burdanmıdır diye gereksiz bir soru sormayacağım sadece motor çok güzel görünüyordu hepinize hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Eğer kırmızı beyaz kasklı bir sürücüden bahsediyorsak o kişi bendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
İlk ölçümüme göre 3,2 lt/100 km benzin sarfiyatı var.
Bu da km de 15 kuruş yakıyor demek oluyor.
27,50 TL lik benzin ile 184 km yol yaptım.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Arkadaşlar sele alçaltma, vites dişlilerinin değiştirilmesi, daha büyük depo, egzost'un hafif hale getirilmesini ve benzeri modifikasyonların nasıl yapıldığını anlatan bir site;http://www.rickramsey.net/CRF250Lmods.htm#top
Slmlar...
Cantanin modelini de yazabilir misiniz bir de fiyat neydi tam olarak?
Yurt dışı gezilerinde özelikle Yamaha ve KTM de seyahat depoları var biraz cirkin gözüküyor ama 17-22 lt alıyorlar bu motorunda oyle bir deposu varmı uzun yola cıkacak olsak mesela :D
Şöyle birsey mesela :D
yada
Bunlar dediğim ürün mü yoksa büyük ürün mü bilmiyorum teknik bilgi bulamadım...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
#sürenadam
ileride almayı düşündüğüm CRF250L için 6 nisan'da spariş verdiğim elcik korumam bugün 17 nisan'da kapıma kadar geldi, kargo dahil 27.53 dolar. bu linki veren Syanur'e buradan teşekkür ederim.
http://www.aliexpress.com/snapshot/226433896.html
KLR650'de kullandığım PROGRİP marka elcik korumanın aynısı, sadece üzerinde marka ismi yazmıyor. boşu boşuna 135TL vermişim
işte sıcağı sıcağına fotoları
kutunun arkasında nasıl mote edileceğine dair resimler var
Syanur'a bir teşekkürde benden. Bende bugün satın aldım bakalım ne zaman gelir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)