yok mu forumda henüz bu aleti alan
yok mu forumda henüz bu aleti alan
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Arkadaşım almış bugün, şurdaki ağacın oradan döndüm geldim. Cross tan pek anlamam o yüzden profosyonel bir yorum yapamam ancak motor çok hoşuma gitti.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Polattan önce buradaydım ben!
Gerçekten güzel ve piyasanın ihtiyaç duyduğu bir makine. Power Commander ve egzoz ile 6 beygir daha alabiliyormuş. Ki tadından yenmez olur.
Heil Spellcheck
Ula motor ne ara çıktı da hemen ellemişler bloğu??
demek ki yazılmamış Yakında canlanır (diye umuyorum) buralar.
Heil Spellcheck
Heyecan, adrenalin, bol fotolu, videolu... gezilerle dolu bi başlığın temelleri atılmış, hayırlı olsun
Şu başlığa yazacak sorun bulamamanız, keyfin dibine dibine vurmanız dileğiyle CRF sahibi arkadalar
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
yok mu etrafta bu motordan alan dostlar?
Hocam aldıkta elimize geçmedi haala, plaka ve ruhsat işleri var. Bakalım belki yarın belki yarından da yakın
hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
müsadenle darısı bana diyeyim
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
vallaha ben kullandım, klx çiler kızacak ama crf nin gaza verdiği tepki daha iyi sanki.
motorumu satsamda biranönce bende alsam
Bişey sorasım geldi emre ; önce STR vardı, genel olarak gücünden ötürü satıp KLR650 aldın sanırım. Şimdi de CRF-L alayım diyorsun. Sebep_?
Sormamdaki amaç şu ki, dün de bir abiyle konuştum, XT600'ü var. XL200 vardı bende, sattığım için çok pişmanım felan diye anlattı. Uzun yola daha rahat gideyim diye aldım ama hiç gidemedim, XL diğer tüm konularda daha iyiydi felan dedi.
O açıdan sordum, sen bir ufak hacim bir de büyük hacim kullandım, ne diyorsun genel olarak??
CRF ile KLX'i kıyaslamış sayın hocam. Ve CRF döğer demiş... ve CRF daha ucuz değil mi ?? Aydınlat bizi hocam!
#sürenadam
ozman motorculuk hikayeme taaa en baştan başlayayım syanur korkmayın özet olarak tabiki.
2005 senesinde MCT250 ile 2tekerli hayatım başladı. dag bayır gezme, temiz hava, manzara, huzur... vs. olayı daha ağır bastığından 2008de skygo aldım, 2011de de STR. maddi imkansızlıklardan dolayı bukadar sene 200ve250cc Çin motorları kullandım(allah çinlilerden rası olsun ). nihayet 2012mayıs ayı ortasında klr650 alabildim. asfaltaki ve arazideki gücü ve konforu bana göre mükemmel (tabi konfor kişiden kişiye göre değişir. kimisi için konfor, kocaman tur camının arkasında rüzgar yemeden seyahat etmektir.) tabi bu yetmedi, insan arada hoplayıp zıplamak, dur bakayım şu rampaya çıkabilecekmiyim deyip rampaya vurup düşmek istiyor bunun iiçin KLR nin yanına 200cc lik çinli kardeş aldım. ben neredeyse her gün motor üzerinde olan birisiym, sağanak yağmurlar hariç. KLR ile mayıstan buyana 12000küsür km yapmışım ve son bir kaç aydır pioner200 olmasına rağmen. uzun yola gitsemde hızım maksimum 110-120, ara ara sollarken filan 140-150 görmek rahatça sollamak keyifli ve daha güvenli birşey. ama şehir içi+arazi+uzunyol beni üzen tek şey benzin. KLR, 650lik karbüratörlü sınıfında en az yakanlardan biri olmasına ramen aynı benzin parası ile CRF ile 2katı gezebilecek olma fikri bana cok daha cazip geliyor. ve bence 250cc motorlar(WR, KLX, CRF) hem arazi, hem uzunyol, hemde şehir içi için gayet yeterli. tabi maddi imkanım olsa, kapıda bir 650lik birde 250lik motorumun olmasını isterim.
ayrıca KLX çileri daha da kızdırıp üstüme salma ne o CRF döver filan?? ben öyle bişey söylemedim. gaz kolunu çevirdiğinde verdiği tepki KLX e göre sanki daha hızlı dedim.
Gaccal, fiyat yüksek derken benim KLR nin ilandaki fiyatınımı kastettin? bence motorun hakkının altında bu fiyat. yurt dışında gerekli hakkı görüyor ama burada malesef. aslında gerçekten ömürlük bir makina. ne övdüm beeeee ama gerçekten bilen bilir.
ayrıca pazrlık payı var ve alıcı olan ile motor başında gene ufak bir pazarlık yaparım. taktir almayı düşünenin artık.
yokmu siteden alan yaw. trafikte hep denk geliyor şimdiden birsürü kullanıcısı var. akşam gördüğüm akrapowic eksoz takmıstı.
Ben de dün motosikletimi teslim aldım, 20 kmlik kısa sürüşte gerçekten çok keyif aldım. Mesai çıkışına denk gelmeme rağmen çok dengeli ve kullanıcı dostu geldi, ilk kez kullanmama rağmen çok fazla zorluk çekmedim.
Ama plakasız olduğu için çok fazla dolaşıp, tadını çıkartamadım tadı damağımda kaldı :D
Şimdi sabırsızlıkla plakanın çıkacağı günü bekliyorum :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)