cvp icin sglun.zincirim pratik parca baglantili olanlardan dgl. orjinal olan zincir kirma yapma zincirden. dediki servisteki usta bunlari en fazla 2 kere kirip yaparsin sonrs sknti olur. para almak icin demis olabilceginden sizede sorayim dedim
cvp icin sglun.zincirim pratik parca baglantili olanlardan dgl. orjinal olan zincir kirma yapma zincirden. dediki servisteki usta bunlari en fazla 2 kere kirip yaparsin sonrs sknti olur. para almak icin demis olabilceginden sizede sorayim dedim
Abicim selam, estağfurullah ne kusuru yav, fırsat buldukça seni ve gezilerini takip etmeye çalışıyorum. Maşallah çok özeniyorum.
Kasım ayı yedigöller gezisi ilginç olabilir, gerçi sizin ekibin diğer karlı gezilerinizin yanında bu da ayrı bir keyif olacaktır. Kısmet olursa gelmeye çalışacağım. Epeydir motor yok bende, bizim oğlan beni de gaza getirdi yaza kısmet olursa CRF tarzı bir şeyler almaya niyetimiz var bakalım. Şu anda 2 teker hevesimizi Ankara'da bisikletle gidermeye çalışıyoruz :o)) ..
Kendine çok iyi bak, arkadaşlara selamlar.
Merhaba arkadaşlar. Hornet 600umu satıp crf veya klx almayi düşünüyorum. Karda kışta yağmurda motosiklet kullanmak istiyorum. Be imkan buldukça uzun yolculuklarda da kullanmayı düşünüyorum. Uzun yolda güç olarak beni kesmeyecek biliyorum. Ama sonuçta 250.cc tek silindir bir makinaya binecegimin farkındayım. Bu arada horneti ilana koymadim. Ama dileyen olursa takas ta yapabilirim anlasabilirsek.
Facede engin Şenses diye aratip beni eklersen motorun ayrıntılı resimlerini görebilirsin. Genelde uzun yolda kullandığım 2010 model 31 binde dosta gidecek tertemiz bir makina.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
Motorumu ilana koydum. ilgilen olursa fiyatta yardimci olmaya çalışırım. Ilan no 234223591 temiz bir crf ile takas edebilirim.
Beyler ekipman ararken FC-Moto diye bir firmayı buldum Almanya da neredeyse bütün markalar var ellerinde . Oneal kask beğendim hem off road hem enduro da giyilebilecek axo nun cros botu birde axo nun armor unu seçtim 3 nün bedeli 1.450 Tl %18 gümrük ve kargo dahil 3 nü bir arada getirtmek sıkıntılı olurmu acaba gümrükde tek tek mi getirsem . Bilgisi olan varmı konu ile ilgili yardımcı olabilirmi .
O´Neal Sierra Edge Adventure Helmet 169 usd
AXO Drone MX Boots 117 usd
AXO Air Cage Pro Protection Jacket 122 usd
Motoru beğeniyorum fakat, şehir için günlük işe geliş-gidiş kullanımda motorun ön çamurluğunun yüksek olmasından dolayı üzerinize fazlaca su/çamur vs geliyor mu?
Arkadaşlar merhaba,
İnternette halihazırda satışı bulunan Acerbis marka plastik benzin deposu kullanan var mıdır? Siyah ve natural renk olarak iki seçeneği var ve yanlış görmediysem 11.7 lt hacmi var. Benim merak ettiğim bunu alıp taktığımızda şamandıra işini nasıl çözüyoruz? Orijinal depodaki sökülüp buna mı takılıyor yoksa iptal mi oluyor? Kalan yakıt miktarını nasıl okuyacağız?
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Arkadaşlar bende motorumu satıyorum maalesef http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9604423/detay/
Arkadaşlar. Geçen sezon CRF kullanıyordum. Bu sezon KLX e geçtik. bilenler olacaktır eski kullanıcılardan CRF'de takamadığım FMF Factory 4.1 egzozum vardı. Klx 'te de kullanmadım. İlgilenen olursa uygun fiyata vericem (nişan masrafları) Özel mesajla ulaşabilirsiniz. Egzoz temiz kesinlikle kaynaksız. Tüm etiketleri üzerinde, Çiziksiz ve darbesizdir.
Mekanik bilgisi olan arkadaslara sorum. Henüz 2300 km de CRF 250 L motorum, sabit bir hızda kaldığımda sürekli ile geri areketi var öksürür gibi arkadan iteklenyor gibi (sürat farketmıyor 15 km hızda da yapıyor 90 km de de) Bakımları yağı suyu tam olan makına bunu neden yapar?
Uzerıne akrapovıc egzoz var susturucu ıle kullanıyorum. Ancak sıtandart egzozunda da aynı prglem var. Buji tırnağı ve lambd sensor oksıtlenmesı geldı aklıma fırsat olmadı bakmaya. Sizce sorun ne olabılır yada bu problemı yasayan varmı? Honda tum crf lerı servıse cagırıp mars rublesı degısecek demıstı benıde cagırdılar, onla bunun bır baglantısı olamaz herhal.. yorumlarınızı beklıyorum, herkeze selamlar saygılar..
Benzer sorun CBF 1000'de vardı. Gaz kelebeğinden şüphelenmiştim. Bu yüzden performans egzozu söküp orijinal egzozu taktırmıştım ama sorun çözülmemişti.
Geçen hafta rutin bakıma girdi. hava filtresi sensörünün yerinden çıkmış olduğunu tesadüfen farkettik. Takılı gibi duruyordu ama çıkmış. Yerine oturtuldu ve sorun bitti.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Merhaba arkadaşlar aslında m modeli tam istediğim gibi âmâ Türkiye de satışı yokmuş,mevcut lastiklerin yerine şehir kullanımına daha uygun lastik bulma konusunda sıkıntı var mı?
Lastik değişimi dışında jantta cadde lastiği kullanımı için başka değişiklik gerekiyor mu?
Teşekkür ederim.
Biraz önce bu başlığı bulamayıp, kullanıcılarından yardım istemek için yeni başlık açmıştım.
Şimdi dolaşırken karşıma çıktı, yorumların çoğu eski yıllara ait olsa da motosiklet artık Türkiye^de satılıyor.
Fiyatı da şu şekilde: http://honda.com.tr/motosiklet/adventure/crf-250l-2015/fiyat
selamlar bende yeni bir kullanıcı olarak aranıza katıldım , yıllarca race makine kullandıktan sonra toprak yollar ayrı bir keyifli geldi , hayırlısı bakalım..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)