Arkadaşlar klx ile bunun arasında kaldım ikisinede oturdum fakat kullanmadım klx sanki daha bir cross havası yarattı bende daha ince hafif ve amortisorleri yumusak crf biraz kalın ve sert geldi bana. Düşmelerde vs hangisi daha sağlamdır ? Güçleri neredeyse aynı olduğunu biliyorum, ikisinide süren birisi varsa yorumlarumlarını paylaşabilirmi ? Altın elbiseli adamın karşılaştırmasına baktım bu arada
Slm ,2.el bi crf 250 l var 2014 model 3000 km de 11.000 tl ,fiyat olarak nasıl ?kaca kadar alınabilir ? Suan Aprilla 150 lik bi motorumuz var arazi için düşünüyoruz ,tşk.
2014 11000 tl, sıfırı 13250 lira. plaka masrafları filan. sıfırına bak.
Tamam sağolun ,2.el piyasası nasıl bahsettigim motorun gideri nedir?
Selam herkese bende Yeni üye oldum forum a ama öncesinde de takip ediyordum . 20 gün önce Honda CRF 250 limi aldım Enduro olarak kullanıyorum ama arazide de zorluyorum hafta sonları lastiklerim el verdikçe :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Bu arada motor un fotoğraflarını ekleyecektim ama bir türlü koyamadım .Keza profil resmi de aynı şekilde . yardımcı olabilecek varmı ?
Selam Arkadaşlar,
Kendi Msx125 ime çanta demiri almıştım fakat yanlışlıkla CRF250L için göndermişler. H2C çanta demiri bendeki model. İsteyen olursa piyasa fiyatının altına bir fiyata satabilirim. İlgilenen varsa özel mesaj ile ulaşabilir bana. Bendeki modelin resmi aşağıdaki gibi.
Galiba berecebildim .
Boyum 1,69 bu konuda sıkıntı yaşar mıyım?çok beğeniyorum motoru.Birde uzun yol asfalt kullanımında tecrübeli arkadaşlar bilgi rica ediyorum.
Ben 167cm.boyundayım bir sorun yaşamıyorum istanbul trafiğinde.tecrüben varsa kullanırsın.uzun yol işi biraz sakat gibi sele ve yüksek motor olmasindan.ben 1 ay sonra bi sinop yapip gelecegim.onceki motorum pulsardi ve pulsarla gittiğim uzun yola bu da gider bence.sorun yok güzel ve kıvrak motor
İki günde 1000 km. yol yaptım. Sorun yok.
Boy 1.65, Yaş 54, Kilo 100 cıvarı.
(Alt salıncak demirinin 2 cm uzununu yaptırdım. 4 cm kadar düştü. Gayet rahat oldu benim için. Bunu da Aladağlar'da zorlanmamak için yaptırdım. Normal haliyle asfaltta kullanabiliyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...rt-2015-a.html
Arkadaslar sis farı takmak istiyorum fakat koruma demirim yok, nasıl yapabilirim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
(Temsili)
Bunu almak istiyorum; http://www.aliexpress.com/item/1-PCS...321390736.html
Fakat 125W 3000LMW gibi spesifik özellikleri var, anlamadığım bi konu, yeterli midir, anlayanların yorumunu alabilirsem sevinirim.
Tesekkürler
bence 125 W akuyu ve sarj sistemini zorlayabilir
powerled baksanız daha saglıklı olmaz mı ?
Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
125W, halojen lambalarla kıyaslandığında verdiği ışık gücüdür.
Harcadığı güç 30W'mış.
----
Light Power : 125W
Actual power : 15W
----
Yaklaşık 1.25Amp.X2=2.5Amper akım çeker.
Linkdeki üründe yukarıdaki bilgiler yazmıyordu. Benzer, belkide aynısı başka bir ürünün bilgisidir.
http://www.aliexpress.com/item/2-PCS...032996863.html
Benim CRF'de aynı sis farları var. 15x2=30 W güç çekiyor. Taktığımdan bu yana, yaklaşık 5 aydır kapatmadım. Hiçbir sorun yaşamadım. Verdiği ışık gücü ise oldukça tatmin edici.
Serviste taktırdım,
Daha sonra garaja gittim.
Sis farları kapalıyken,
Ve açıkken...
Bağlantı elemanları ve kasa biraz zayıf. Takviye bişeyler düşünmek gerekiyor.
Teşekkürler cevaplarınız için, lambalar gayet yeterli çok beğendim
Montaj konusu biraz sıkıntı olacak sanırım koruma demirleri olmadan.
cevaplar için teşekkür ederim herkese.Çıtayı biraz daha yükselmeye karar verdik.Nc 750x veya 750s daha mantıklı olacak.Çoğunlukla uzun iki kişi uzun yol olacak çünkü.
Arkadaşlar ve üstadlar bir adet fmf factroy 4.1 egzoz buldum gayet uygun bir fiyat a peki bu egzoz benim motor için uyumlumudur . Bilgisi olan varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)