CRF her yola gelen bir motosiklet.
Ağırlıklı olarak şehiriçinde kullanıyorum. Oldukça başarılı.
Bunun yanında uzun yol da yaptım. (Ay sonu 2000 km.lik bir sürüşüm olacak)
CRF her yola gelen bir motosiklet.
Ağırlıklı olarak şehiriçinde kullanıyorum. Oldukça başarılı.
Bunun yanında uzun yol da yaptım. (Ay sonu 2000 km.lik bir sürüşüm olacak)
Crf çok keyifli bir motor gerçekten.Yıllardır 4 silindire bindim, fakat bunun zevki çok farklı.Üstündeki orjinal lastiklerle kartepe karlı yollara patikalara girdim çokta tavsiye etmem gerçekten =) Hafta içi en az 40 km hafta sonu ortalama 300 km yol yapıyorum. Yağmur çamur demeden biniyorum.Üstünde gelen lastiklerle kuru zeminde gayet başarılı güzel virajlar alıyorum.Islak zeminde aynı şeyleri söyleyemem çok güvensizler.
Uzun yol şuan için en fazla 600 km yaptım arkamda artçımla beraber.İkimizde gayet keyif aldık biraz seleden kaynaklı ağrı oldu o kadar =)
Genel olarak CRF Hem arazi hemde şehiriçinde çok keyifli bir motosiklet. BEN artçımla rahat olarak binebiliyorum
Tasarımı hoşuma gidiyor hatta yakından ilk kez gördüğümde baya etkilenmiştim çünkü heybetli duruyor. Peki ıslak yollar için daha uygun bir lastik yok mudur ? Bulunduğum şehirde Honda bayisinde "0" 2013 model var bir tane. Sizce bu motoru almak mı mantıklı olur yoksa yeni üretim bir makineyi mi ? Fiyatı konuşmadım ama 11-12 bin civarı isterler 2013 olana. Bir de 2013 model garanti kapsamında mıdır ? Yani garanti satış sonrası mı başlar ? 2013 model aldığımda lastikleri değiştirmem gerekir mi ? Son olarak bayiler başka marka motosikletle takasa girerler mi ?
Crf 250'mizle Bu hafta Foça'ya gidelim dedik. Yol üzerinde Kuş Cennetine de uğradık. Bölüm 1: Kuş Cenneti yazıp, Bölüm 2: Foça yazmamışız; affola!
Güzel bir video oldu iyi seyirler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Buda forumdaki gezi konumuz
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3622273
Ölmüş buralar yahu
Düm biraz dağ tepe gezdik
crf250l nin daha iyi alternatifi var mı? mesela size videolardan bir kaç moto göstersem tanırmısınız? çünki crf250l ilanlardan bakıyorumda çok tipsiz gelmeye başladı
CRF nin en iyi alternatifi KLX250 dir. Tİp işi biraz zevk meselesi.
Selam Dostlar. Yıllardır Asvaflta Harcanmışım diye düşünmemi saglayan şey cross oldu Daha dogrusu arazi..
Asvaflta göre teknikleri bambaşka oldugu için acayip şekilde arazinin acemisiyiz
Bir crf 'em yok fakat küçük bir yamaha wr 'em var
Kendisini Karadenizlerden getirdim izmire buda ilk videomuz Bu arada İzmirdeki crosscu arkadaşlarlada tanışmak isteriz.
crf 250 almayı dusunuyorum satmayı dusunen varsa bir pm kadar uzagım =)
Selam beyler. Bende katıldım artık aranıza. Gezi çamur gaz esirgemeylim lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
hayırlı olsun dostum. bu dediğin düşünceyi 2 sene önce söyledim bende. o kadar asfalttan sonra araziye kuba str 250 alarak girmiştim çok muhteşem bir duyguydu. sonra onu satıp crf 250 aldım sonunda. hayat doğada.
İzmirli arazici arkadaşlarla yol yapmak isteriz
İyi seyirlerr.
İşin içinde Grom'da olunca baya eğlenceli görünüyor
Ahha Harikasınız
Bende CBF'i satıp WR düşünüyorum 125CC motor cbften sonra ne hissettirir bilemedim, tek şunu biliyorum Cross motora acayip ilgim arttı. Şuan mantıklı karar veremiyorum motoru satıp 2,3 bin üstüne koyup WR alsam bir yandan CC küçük artı olarak ise kalite farkı getiriyor.
Eğer alırsam uzun yol planlarımda var, motoru sevdikten sonra hızı da sorun etmem giderim.
Sizin de fikirlerinizi alabilirim.
Bu soruyu kopyalayarak wr topiginden cevap verim crf konusu isgal etmeyelim
Izmirli crfli arkadaslari bekliyoruz son olarak her haftasonu arazideyiz
Crf nin çok farklı bir tadı var ya.Orjinal egzozunun pıtırtısı bile çok hoşuma gidiyor.Tümseklerde fren yapmayı unuttum artık,Sağı solu çizilecek korkusunu yaşamıyorum,Sudan geçince kirlenicek takıntısı yok (5 ayda 2 kere yıkamışımdır crf yi =))Yollarımız malum mayın tarlası amaaan kimin umrunda enduro yapıyoruz işte şehiriçindede :D
Az yakar.Çok kaçar
Uzun yolda farklı bir tat verir (totoyuda yoklar ama ağrı konusunda)
11 Motosiklet geçmişimden en çok zevk aldığım 1.Kawasaki Z800 2.CEREFEEEMM
Şimdi egzoz takmayı düşünüyorum birazda güçlendirmeyi kendilerini.
Gidin gözünüz kapalı alın crf yi.
Merhaba arkadaşlar. Crf 250 L için aliexpressten elcik koruma siparişi verdim. Satıcı bana kelepçe tipi nedir diye sormaktadır. 22 mm ya da 28 mm? Hangisi uyar bizim motora? Yardımlarınızı rica ederim. http://m.aliexpress.com/item/32306669031.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)