Merhaba arkadaslar, parçalar hazır, fiyatlar belli oldu;
Koruma Demiri 130 TL
Arka Çanta Demiri 80 TL
Yan Çanta Demiri 120 TL
Takım olarak üç ürünü de alırsanız 30 TL iskonto yapıp üçünü 300 TL'ye verebilirim.
Merhaba arkadaslar, parçalar hazır, fiyatlar belli oldu;
Koruma Demiri 130 TL
Arka Çanta Demiri 80 TL
Yan Çanta Demiri 120 TL
Takım olarak üç ürünü de alırsanız 30 TL iskonto yapıp üçünü 300 TL'ye verebilirim.
Arkadaşlar merhaba,
CRF 250 'yi çok beğeniyorum ve forumda yazılanları keyifle okuyorum. Büyük ihtimalle ben de bir tane alacağım ama öncesinde 1-2 gün denemek isterim. Ankara 'da olup da bana kiralamak isteyen arkadaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçebilirler mi? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhabalar, koruma demiri, yan çanta demiri ve arka çanta demiri sonunda satışa çıktı haberiniz olsun..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8571204/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8569442/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8568581/detay/
Arkadaşlar motorumu satıyorum..
İlgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2463km-servis-bakimli-honda-crf-250l-168717101/detay
Sa arkadaşlar ileride almayı dusudugum bir motor tvs apache kullanıcısıyım ileride almayı düşünüyorum yakıt olsun uzun yol olsun nasıldır önemli önceliğim yakıt ne kadar yakar bu alet cevaplarsaniz sevinirim çok sağ olun iyi surusler
Uzun yolda sele sert oldugundan çok yorar. 120km hıza kadar gayet konforlu sonrası titreşimli. Şehir içi 4 lt yakar uzun yolda da 3.5 lt.
Merhaba
Bugun CRF250 ye bakmaya gittim. Fiyat vs. konuştuk ama sormayı unuttum 2014 model mi diye. Facebook da 2014 lerin Türkiye ye gelmediğinden bahsedilmiş. Acaba bana verilen fiyat 2013 için miydi kafama takıldı.Bilgisi olan var mı?
Bugun Anes e sordum. Tüm CRF250L ler 2013 müş. 2014 ler daha gelmemiş.
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
O zaman 2015 de mi gelecekmiş 7. aydayız.
arkadaşlar crf250 sahip olmayı istediğim bir motorsiklet ve en sonunda almaya karar verdim ve almışken sıfır almak istiyorum kullanıcı arkadaşlar Acaba CRF250 yi tavsiye edermisiniz...? görüşünüze ihtiyacım var
Selam arkadaşlar, okuyorum forumları da bu da cbr 250 almadan önce seçeneklerim arasında bir motordu.
Kendi görüşüm, hani motor bir yatırım değil, aldığınız anda değeri düşüyor.
Eğer temiz ikinci el bulursanız bence o ihtimali de değerlendirin hele ki zaten sıfırı 2013den kalma ise mantıklı olacaktır ikinciele de bakmak.
Herkese iyi haftasonları
Bayilerde ve fabrikanin stoklarinda bolca 2013 varmis.Bunlar tukenmeden gelmez diyorlar.Tabi gelse de fiyat zamlanir kesin.2015 e fazla birsey kalmadi 2 senelik sifir motor satarlar artik
Ben çok memnunum. 200 km bir depoyla gidiyorum. 150 kuruş yakıyor ortalama.
Marka olarak yamaha seviyorum ama denginde bir motor olmadığı için bunu almıştım.
Herkesin başına gelen bana da oldu, amortisör keçesini patlattık.Servis garantiye girmez dedi, müşteri hizmetlerine mail attım.Garantiye aldılar. Yani satış sonrası da tatmin edici.
Yol lastiği almayı düşünüyorum daha iyi yol tutabilir o zaman. İyi bir başlangıç motoru gelecekte enduro planları yapanlar için.
Bundan sonra Tenere almak istiyorum. Bu tenereye yetişemeyiz, muhtemelen bir sonraki tenere mt-07 motoru kullancak. İki silindir daha iyi olur.
merhaba arkadaşlar,
ben biraz farklı bir soru soracağım. asfaltta seyahat halinde iken ıslak zemine girerseniz; üstünüze su / çamur sıçrıyor mu yoksa sizi koruyabiliyor mu ?
herkese saygılar..
Uzun süredir uğrayamıyorum arkadaşlar motorun son hali böyle oldu cadde kullanımı düşünenler baksın...
CRF'le offroad'a başlangıç yapacağım ben de. Temiz haliyle son bir resim atalım, ebay'den parçalar geldikçe daha bir araziye yönelik hale gelecek. Daha bu kadar temiz bulunmaz .
Aşağıdaki çanta taşıyıcıyı da satıyorum, CRF'e uygun bağlantı vidaları da elbette ki var. İstanbul içi ilgilenen varsa mesaj atsın. Uygun bir fiyatta anlaşırız.
Zinciri hep servise yağlatırdım şimdiye kadar. Gaz yağı bulabildim sonunda ve bugün güzelce temizledim.Üzerindeki yazılar ilk kez ortaya çıktı zincirin.
İpone zincir yağıyla da yağladım sonra.
Bilmiyorum psikolojik mi ama sürüş bile yumuşadı sanki.
İyi gunler arkadaslar aranızda egzoz u değiştirmis kisiler varsa cıkmış eski egzoz u bana satmayı düşünür musunuz ? Satmayı dusunen arkadaslar varsa ozelden yada buradan fiyatı ve egzozun durumu hakkında bilgi verirlerse sevinirim iyi forumlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)