Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
Oturus pozisyonu uzun yolda yoruyor mu ?
Bu arada kiyafetiniz ve kaskinizla tam bir crosscu olmussunuz.
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Oturus pozisyonu uzun yolda yoruyor mu ?
Bu arada kiyafetiniz ve kaskinizla tam bir crosscu olmussunuz.
Oturuş pozisyonu yormuyor hele tek kişiyseniz bütün sele sizin boyunuz kısaysa ortalara gidin uzunsa geriye oturun çok rahat lakin koltuk sert biraz o totoyu uyuşturuyor belki yeni olduğu için henüz yumuşamamıstır bilmiyorum ama dert edilecek kadar büyük bi sıkıntıda değil...
edit:gördüğünüz üzere bende 1.86 boy 85de kilo var geriye oturuyorum tek başımaysam boyunuza göre ileri geri hareket edebileceğiniz çok mesafe var...İki kişi binincede ileri kayıyorum....
Bu arada önümüzdeki sezon egzoz alıcam kafaya koydum modifiye eden olursa izlenimlerinizi paylaşın lütfen...Kısa vadede daha kaliteli bi body armor almam lazım ve dizlik gerekli alet çok gaza getiriyor sürekli teker yapıyorum :S ...
-
-
-
masallah arkadas cok iyi ucmus
bu atlayısı yapan kişi siz misiniz?
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
Fotoğraflardaki kişi Enduroistten Onur Özbay 6 ayda 12000 km yapmış.
-
Enduroist'te Crf konusunda 140 sayfa yorum var arkadaşlar bilginiz olsun.
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Enduroist'te Crf konusunda 140 sayfa yorum var arkadaşlar bilginiz olsun.
Hocam bizim cbr topiğide 900 e dayanmış önceden mesaj atıyordum 5 dakka sonra mesajı bulamıyordum ))) %99 racing tarzı seviyor bu forumdaki insanlar sanırım....
-
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
Hocam bizim cbr topiğide 900 e dayanmış önceden mesaj atıyordum 5 dakka sonra mesajı bulamıyordum
))) %99 racing tarzı seviyor bu forumdaki insanlar sanırım....
Maşallah ne yazmışlar ya Evet hocam ama bence bu kadar tutulmasının nedenini biraz da 250cc segmentindeki seçenek azlığına bağlıyorum.
-
buyrun arkadaslar
crf nin birebir çin kopyası. adı dahi aynı
http://www.alibaba.com/product-gs/69..._in_China.html
-
Motosikletle ilgili ilk sayfalarda, 145 km. hıza rahatlıkla çıktığı yazılmış. Bu bilgi doğru değil. Motosikletin son hızı ortalama 115-120 civarında. ama nadir de olsa yol durumuna ve rüzgâra bağlı olarak 130'lara çıktığı oluyor. Hatırladığım kadarıyla en fazla 141 km. hız gördüm ibrede, ama o da çok kısa bir süre için. Honda CRF 250 L ile 4 ayda 10.600 km'den fazla yol yaptım, büyük bölümü uzun yoldu (antalya'dan 3 kez İzmir, 2 kez Konya, İzmir'den Gelibolu, Gökçeada, birkaç kez de Isparta).
sele bir saatten sonra biraz uyuşturuyor. ama sınıfının en rahat selesi Honda'da. Ben antalya'dan izmir'e giderken yalnızca benzin almak için duruyorum. 5 dk.'lık mola yeterli oluyor. Yalnız arkada biri varsa aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Selesi iki kişi için dar, bu yüzden sele üzerinde yer değiştirmeden ve mola vermeden 45-50 dk.'dan fazla gitmek pek mümkün değil. arada sırada mola vermek gerekiyor.
son olarak 2 kişi izmir'den gelibolu ve gökçeada tarafına bu motorla gittik (5 gün, 1056 km, 2 kişi ve tek motor). ayrıntı için, bkz. http://motosikletgezileri.blogspot.com/
bir not daha: motosiklet şu ana dek hiç yolda bırakmadı, hiçbir sorun çıkarmadı. Bakımı çok kolay. Titreşim 100 km.'den sonra hissedilir derecede artıyor ama gene de aynaları titretip ayaklarınızı uyuşturacak düzeyde değil (kesinlikle kabul edilebilir düzeyde).
-
Merak edenler için, blog'a CRF 250 L ile ilgili basit bir inceleme yazısı yazdım:
http://motosikletgezileri.blogspot.com/
-
Arkadaşlar. Crf ile zorlanmadan teker yapabiliyomusunuz ? Tork bakimindan merak ettim.
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar. Crf ile zorlanmadan teker yapabiliyomusunuz ? Tork bakimindan merak ettim.
Evet hocam deli gibi hemde :D...
-
cenkito adlı üyeden alıntı
Cem baba; crf'nin çok kötü bi çakması olmuş(ön far ve siperlik=crf450x'e, arka kuyruk ve stop grubu=wr250r,gösterge=husqvarna sm 510'dan ırıklama...)....
-
ön çamurlukta zongshen yada öle bişey
-
cenkito adlı üyeden alıntı
ön çamurlukta zongshen yada öle bişey
Kahvehane ağızıyla; ÇEK ORTAYA Bİ KARIŞIK GARSON!!! (Emek hırsızı-Çinli'ler)...
-
kros motosiklete binen insanlara anlamsız gelebilir ama crf almayı düşünüyorum. 100 de 100 şehir içinde kullanacağım. acaba ıslak zeminde şehir icinde seyahat ederken on teker camurlugu pantolonu yolun camuru ve suyundan korur mu.
yani evdenise giderken islak zeminde 3 5 km seyahat edersem pantolonum hasat olur mu cok merak ediyorum.
-
muhtemelen sıcratır, lastik dişleri daha dogrusu dişli lastikler suyu atmaya cok meyilli oluyor
tabi en net bilgiyi kullanıcıları verecektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler