Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Honda üzerindeki orjinal lastiklerden memnunmusunuz? Arazi performansı nasıl? Ölçüleri neler?? Fabrikadan direk bu lastiklerle geliyor sanırım. Bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.
http://www.oponeo.com.tr/motosiklet-...r-front-tt-m-c
Reklamlar
-
hondanın sitesindeki resimlerde IRC marka lastikler
galeride 4 numaralı resimde arka lastikte ırc okunuyor
-
Honda nın lastikleri arazide pek beğenmiyorlardı o yüzden arada kaldım. Ben full arazi + ve arazi arasında kaldım. Sava lara çok benzettim irc olduklarını bilmiyordum. Boyutları nedir bilen varmı ?
-
sitesinde yazıyor boyutları
3,00-21 (51P)
120/80-18M/C (62P)
-
cenkito adlı üyeden alıntı
sitesinde yazıyor boyutları
3,00-21 (51P)
120/80-18M/C (62P)
Lastik konusunda önerin varmı? Ucuz arazide üzmeyecek bir şey arıyorum. Ama asfalttada idare eder derecede olsun.
-
ben swallow kullanıyorum 70 80 lira bişey bence gayet de yeterli
-
Felon adlı üyeden alıntı
Dün akşam bi tane CRF ye baktım 2.ellerine çok para istiyolar.. bayiden pazarlıkla sıfır almak daha mantıklı gibi geliyor ama bilmiyorum daha beklemedeyim hele bi R6 gitsin bakıcaz
Birde FMF egzozu olan varmı forumda? Tiger ile karşılaştırdım videolar üzerinden FMF eziyor. Tigerda apaçi motoru gibi ses çıkıyor
Şöyle bi kit buldum, yok yok adeta ama önce bi motoru alıp biraz kullanıp öyle karar vermem lazım... tarz değişikliği biraz sert olacağı için sonra sıkılır satarsam 1750tl bana girer
http://www.crfsonly.com/catalog/prod...1%7B344%7D2126
Tiger'ın sesini videodan değilde motorun yanında dinledin mi? Dinlemediysen dinlemeni tavsiye ederim.
-
Hocam eşşek gibi cross botlarla vites atarken biraz zorlanabiliyorum vites kolunun ayarı var lakin işe giderkende spor ayakkabıların üzerini tahriş ediyor zamanla bildiğiniz üzere...
Topukdan basmalı vites kollarından varmı var ise nerden bulabilirim bi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Mythic adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır başlığı takip ediyorum fakat yazamamıştım. bugün size bir şikayetimden bahsetmek istiyorum. Mayıs ayında Anes Motordan Crf250L almıştım. şu anda 12000 km de. Şikayetvar.com a yazdığım metni size de iletmek istedim.
-----
Kendilerinden almış olduğum Honda CRF 250L marka motosikletimi 12. 000KM bakımı için Anes motorsiklete götürdüm. Periyodik bakım tamamlandığında:
Yaklaşık 20 dakika süren bakım işleminin faturaya 1, 8 Saat olarak işlendiğini ve bu süre üzerinden ücretlendirildiğini gördüm. 16tl işçilik yerine 90tl faturalandırıldı. Açıklama olarak da bu bakımların zorunlu olduğu. Bu ücret ödenmezse aracın garanti dışı kalacağı söylendi. İsterseniz 90 lirayı ödemeyin aracınızı garanti dışı bırakalım denildi. Bütün honda yetkili servislerinde bu uygulamanın olduğunu söylemelerine rağmen araştırmam sonucunda hiç bir honda bayii böyle bir talepte bulunmadı. ( Fiyatlar KDV hariç olarak bahsedilmiştir. )
http://s18.postimg.org/qopda62i1/anes_motor.jpg
-----
Adamlar özetle yüz küsür lira servis ücreti ödemezsem garanti dışı kalacağını söylediler. Yetkili serviste bakımı yapılmış, gerekli bütün parçalar degişmiş olmasına rağmen anlamsız bir ücret ödemek zorunda kaldım.
Ek olarak 38TL+KDV olarak faturalandırılan hava filtresi 28 liraya satılıyor. Onu da şişirdiler. Bu bayiye karşı dikkatli olun lütfen.
Hocam doğu batı'ya gidiyorum ben 4 tane motosiklet ordan aldık mototalı beğenmiyorum çünkü müşteriye karşı çok kabalar cbr 250r alırken üzerine oturmama izin vermemişlerdi bende gidip doğu batıda denedim ordan satın aldım kuzeneden oradan aldırdım ayrıca arkadaşa cbr 125r alırken kredi kartına doğu batıdan çok daha fazla vade farkı verdiler onada gidip doğu batıdan aldık...En son bi tanede crf aldık kendilerinden...Orada satış temsilcisi hanım kızlar fazla motosikletten anlamıyolar lakin en azından cana yakınlar daha önce nc 700 bakmaya gittiğimizdede sürekli güler yüzlü hoş karşıladılar
almıcaz bakıyoruz diyoruz genede ellerinden geldiğince sorularımıza yanıt vermeye çalışıyolar diğer bayilere gittiğimde sanki adama zarar ettirmeye gelmişim gibi öküzlük yaptıkları için gitmiyorum...Kendileri kaybettiler bir daha hayatta motatalın önünden geçmem...
Anes hakkında bi bilgim bir kere kızıltoprakdaki mağazalarından füme cam almıştım cbr 250r için sonra gidip kendi servisimde taktırdım...
Doğu batıda servise her girdikden sonra internette araştırıyorum genelde ödediğim ücretler milletin ödediğinden düşük geliyor yani bi yamuklarını görmedim bi deneyin isterseniz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Bu arada müşteriyi adam yerine koymayan yerlere bi daha gitmeyin kendileri kaybederler ben birşeye bozulduğum zaman ücreti ödüyorum yüzlerine karşıda söylüyorum bi daha gelmicemi kendileri kaybederler zaten en çok para kazandıkları departman servis/yedek parça...
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Tiger'ın sesini videodan değilde motorun yanında dinledin mi? Dinlemediysen dinlemeni tavsiye ederim.
Yok hocam canlısını dinlemedim, ikisinide videodan karşılaştırıyorum.Fmf sahipleri sesin derinden geldiğini ve kafa şişirmediğini söylüyor yabancı forumlarda.
Sende tigermı var, Avcılar tarafındayım ben müsait olursan bi akşam dinleyebilirim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Felon adlı üyeden alıntı
Yok hocam canlısını dinlemedim, ikisinide videodan karşılaştırıyorum.Fmf sahipleri sesin derinden geldiğini ve kafa şişirmediğini söylüyor yabancı forumlarda.
Sende tigermı var, Avcılar tarafındayım ben müsait olursan bi akşam dinleyebilirim
Valla Tiger benim kafamı hiç şişirmiyor ama yine de birşey söyleyemiyorum zevk meselesi bir durumda.
Hocam ben Cbf ile dolaşıyorum Crf Esenler'de evde yatıyor. Avcılar tarafına hiç geçmiyorum yoksa haberleşirdik yardımcı olmak isterdim.
-
Bu arada ustamın dediğine göre bu alete en güzel giden egzoz sistemi fmf'ymiş...Kendi sesi beni yeterince tatmin ediyor fakat değiştirirsem fmf alıcam...
-
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
Bu arada ustamın dediğine göre bu alete en güzel giden egzoz sistemi fmf'ymiş...Kendi sesi beni yeterince tatmin ediyor fakat değiştirirsem fmf alıcam...
Beyler kim ne derse desin 2 zamanlı sesi gibi ses yok. Bulgaristan'da test için bir sürüş yapmıştım mahalleliler anında polisi aramıştı :D Videoda belli olmasada hayvansal bir sesi vardı. Aynı motorun 4 zamanlısıda vardı onda fmf yoktu, sesi toktu ama yok 2 zamanlı gibi değil :D.
-
Fmf de almaya değermi bilmiyorum, adamlar motora motor parası masraf yapıyor arka amortisör dahil değiştiriyolar, fakat bana o kadar masraf yapmaktansa başka motor almak daha avantajlı geliyor.
Birkaç sorum var kişiden kişiye değişiyo bu olaylar biliyorum fakat;
CRF 120sabit gidebiliyormu ve 120 ile giderken trafikte kaçacak kadar elimizin altında gaz kalıyormu?
Yoksa max 130ada çıkar ama ''120den sonra canı çıkar'' çıkana kadar zaten' lik bir durummu oluyor?
ve 2 kişi max kaç km hızla seyredebiliyor alet (ıkınmadan)
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
mehmet hocam, WR125 de, CRF250 de arazide dolaşmak için tasarlanmış 2 güzel motosiklet fakat biz limitleri zorluyoruz
arkadaş çekişi arttırmak için arkayı 60diş yaptı. hız çok fazla değişmedi, gene 100-110
sonuçta 15hp ve bu gücü yüksek devirde alabliyorsunuz. ben, 1. viteste bağıran wr nin çıktığı rampayı 3 yada 2.vitesle çıkmışımdır, ve dişli değişimi yapmadım. yükseklikten dolayı 125likmiş gibi durmuyor wr daha yüksek ve amortisör ayarı yok ama yan yana geldiğinde crf sanki 400lük makina hissi veriyor. crf nin gaza tepkisi tabiki çok daha iyi, yukarıdada yazdığım gibi 15hp ile 23hp yi karşılaştırmak pek mantıklı olmayacak
35emre35 arkadaş.
bendede wr125r var.arkadaşınız 60arka dişli nerde bulmuş ben 55ten büyüğünü bulamadım.
öğrenme imkanımız olurmu.teşekkürler.
-
Hocam eşşek gibi cross botlarla vites atarken biraz zorlanabiliyorum vites kolunun ayarı var lakin işe giderkende spor ayakkabıların üzerini tahriş ediyor zamanla bildiğiniz üzere...
Topukdan basmalı vites kollarından varmı var ise nerden bulabilirim bi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
ayakkabıların üstünü bozma olayını bütün motorlarımın vites pedalına arabalırın radyatör sisteminde kullanılan kauçuk borulardan 2cm kadar kesip takarak hallediyorum. sanayide boru satan yerlerden temin edebilirsiniz.
CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250
-
Felon adlı üyeden alıntı
Fmf de almaya değermi bilmiyorum, adamlar motora motor parası masraf yapıyor arka amortisör dahil değiştiriyolar, fakat bana o kadar masraf yapmaktansa başka motor almak daha avantajlı geliyor.
CRF 120sabit gidebiliyormu ve 120 ile giderken trafikte kaçacak kadar elimizin altında gaz kalıyormu?
Yoksa max 130ada çıkar ama ''120den sonra canı çıkar'' çıkana kadar zaten' lik bir durummu oluyor?
AYNI ŞEYLERI BENDE MERAK EDİYORUM.
-
atilas adlı üyeden alıntı
35emre35 arkadaş.
bendede wr125r var.arkadaşınız 60arka dişli nerde bulmuş ben 55ten büyüğünü bulamadım.
öğrenme imkanımız olurmu.teşekkürler.
sanayide yaptırdı. şansına dişleri açılmış bir dişli kenarda duruyormuş, sadece göbeğini oydular ve 80 tl vermişti.
CRF250L; KLR650, Pioner200, STR250, Skygo200, MCT 250
-
Felon adlı üyeden alıntı
Sabit 120 ile gidiliyor ve normal şartlar altında elinizin altında kaçacak kadar gaz kalıyor lakinnnnnnnnnnn
Şöyle bi durum var uzun süre r6 kullanmış birisiniz ben 8 senedir 150-250 cc klasmanındayım bana göre iyi bi ivmelenme size göre kötüdür
hatta benim iyi dediğime berbat diyebilirsiniz yani çok iyi kaçıyo diyip sizi yanıltmak istemem...Saniyeler içinde o süratlere çıkan birisiniz bizim klasmanda malum bu süre dakikaları bulabiliyor sonuçta eti butu belli aletin...
çok sürat beklentiniz varsa bu klasman sizi memnun etmez ha sıkışık trafikde kaldırımların çukurların bol olduğu yerlerde büyük motorlara nal toplatırsınız ama düzlükte işler değişiyor biraz
-
Sabit 120 ile gidiliyor ve normal şartlar altında elinizin altında kaçacak kadar gaz kalıyor lakinnnnnnnnnnn
Şöyle bi durum var uzun süre r6 kullanmış birisiniz ben 8 senedir 150-250 cc klasmanındayım bana göre iyi bi ivmelenme size göre kötüdür
hatta benim iyi dediğime berbat diyebilirsiniz yani çok iyi kaçıyo diyip sizi yanıltmak istemem...Saniyeler içinde o süratlere çıkan birisiniz bizim klasmanda malum bu süre dakikaları bulabiliyor sonuçta eti butu belli aletin...
çok sürat beklentiniz varsa bu klasman sizi memnun etmez ha sıkışık trafikde kaldırımların çukurların bol olduğu yerlerde büyük motorlara nal toplatırsınız ama düzlükte işler değişiyor biraz
Anladım tabiki bu tarz ve bu hacimde bi motordan çok yüksek sürat beklenmez fakat trafikte hayatta kalabilecek kadar güç lazım 250cc bu konuda yeterli mesela fakat bir ara cbf150 almıştım o günlerde sol şerit nedir unuttuğumu bilirim
cbr250 kadar son hızı olmasın ama 130-140ada çıksın beklentim vardı aslında ilk başlarda fakat bu beklentiyi biraz daha düşürmek gerekiyor sanırım.
ADVriders da gsxr750 den crf250 ye geçen bir adam var onunla görüştüm onroad tatmin etmiyor fakat yoldan çıkınca vücuda tekrar adrenalin pompalanıyor dedi.
Birde onunda bahsettiği olay,verilen paraya alınan eğlence iyi diyor.
Aslında şu istanbuldaki CRF cileri bi toplasak hem CRF meraklılarıda gelse iyi olurdu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
sanayide yaptırdı. şansına dişleri açılmış bir dişli kenarda duruyormuş, sadece göbeğini oydular ve 80 tl vermişti.
Teşekkürler
forumda bir arkadaş şunu paylaşmış
müjde carbon dişli sorunu çözüldü istediğin ebatta dişliyaptırabilirsin
https://www.facebook.com/AkhisarMotOcrossYarislari bu sayfada ustanın nosu var buraya bak ben şanslıyım bana yarım saat mesafede
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler