Buyrun hocam. Ben bundan aldım, gayet kaliteli ve sağlam. Üzerinde sadece acerbiss yazmıyor. Sitede sizde motorunuza uygun birçok ekipman bulabilirsiniz.
http://www.aliexpress.com/snapshot/235825491.html
Buyrun hocam. Ben bundan aldım, gayet kaliteli ve sağlam. Üzerinde sadece acerbiss yazmıyor. Sitede sizde motorunuza uygun birçok ekipman bulabilirsiniz.
http://www.aliexpress.com/snapshot/235825491.html
Ben de o elcik korumadan aldım. Şeffaf plastik hortumun ne için olduğunu çözemesem de gayet başarılı montaj yaptım. Gaz kolunun kenarını kıl testereyle kesmek zorunda kaldım tabi. Diğer taraf maket bıçağıyla açılıyor. Gayet sağlam ve blamir in dediği gibi sadece üzerindeki acerbis yazısı eksik Beyaz aldım motorun beyazı hafif kırık beyazmış, koruma buzdolabı beyazı ama yine de güzel durdu. Kırmızı alsam acaba tonu uyar mıydı bilemiyorum. Ben de kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız montajdan sonra gidonun her iki tarafa dönüşünde gaz kolu düzgün çalışıyor mu bakmak lazım. İçten vidayı fazla sıkınca gaz kolunu kastırabiliyor. Gidon çapımız nedir bilemiyorum ama ona göre almak lazımdı sanırım.
Kask olarak ben de Airoh S4 aldım. Şimdilik memnnunum, bi sıkıntı yok.
Teslimat perşembeye kaldı elcik koruma ve gidon süngeri filanda aldım (ne işe yarıyor bu sünger 30 papel saydık)...Beklemedeyim mont konusunu napcam bilmiyorum revit apollo var deri olan bi süre bunla idare edicez çok sırıtırmı acaba ...
Sipariş edilen ürünü ücretsiz kargo ile gönderen bir web sitesi.
Sağolun hocam demek bi işlevi varmış ara sıra girerim araziye ama çokda hardcore takılmam genelde şehir içi gezicem sizce file montmu daha iyi olur body armormu...Kışın kullanımda body armor giyerseniz ısınma sıkıntısını nasıl gideriyorsunuz armor üstüne giyilen acerbis marka polarımsı kıyafetler pek sıcak tutacağa benzemiyor...
Umarım çok sıkmamışımdır sizi heves ettik işte yeniyim cross'da fakat bir o kadarda bu tarza yabancıyım...
Çenenizi de gidona çarpabilirsiniz. Kask da olsa metal yerine süngere çarpmak istersiniz emin olun
Öncelikle kafana takılan her şeyi sorabilirsin. Body armor ların asfaltta koruyup korumayacağı moto sohpet bölümünde çok tartışıldı. Motosiklet montları gibi sürtünmeye dayanıklı değillerdir ama arazide düşüp yere sürtünce derinin soyulmasını engelliryor. Darbe emicilikleri çok iyidir montlar ile kıyaslanamaz. Polarımsı kıyafet dediklerinde jersey oluyor sadece şekil ve gösteriş fileli yapıdalar ve normal t-shirt ten daha çok hava alıyorlar. Kışın arazide yüksek süratler yapılmadığı için body armor un üstüne normal montta giyebilirsin ama deri olmasın içe hava alması önemli arazi sürüşü yorucu olabiliyor.
Mehmetin dedikleri doğru. Bir de body armorlar taş-kütük vs, gibi çıkıntılı cisimlerin üzerine düştüğünüzde bunların kırık veya ezik yaratmasını da güzel engelliyorlar. Düz motosiklet ceketi ile bunu sağlamak zor. Ayrıca body armor asfaltta düşük hızlarda bile olsa kolay parçalanabilir, yüksek hızlarda ise tosbaa gibi sürekli kaymanızı ve duramamanıza sebep olabilir
Aliexpress de ki body armorlarda kaliteli ehhehehheh :D Forever china
Bu aralar bonkörlüğün üzerinde anlaşılan yağ konusunda da bir çift balata veriyordun
neyse o fortum bildiğim kadarıyla konrumanın gidona ile vidalanan(Senin motorunda beton Dubeli ile yaptığımız kısım oluyor) yerdeki gidon deliğinin ufak olması sonucunda kullan gidonun et genişliğini yükseltme amaçlı koyuluyor..
ANGARAJ
Ben de öyle düşünmüştüm ama gidona giren dübelin üzerine geçmeyecek kadar dardı plastik boru. Ben de kullanmadım ...
Evet, gönderdikleri dübel ve plastik uyumsuz idi... Üstelik gönderdikleri dübel benim gidona da uyumsuzdu... Sonra oturduk ve dedik ki, "Amaaaa tek derdimiz bu olsun"
Senin iddianın doğruluğu kanıtlanmadı hacı abi. Hatta dediğin yere uymadığını da biliyoruz...
Yeni cicilerimide aldım arkadaşlar ))))....Body armorum eksik kaldı onuda kısa bi süre bekleticem ...Acerbis jersey+bot+kask+eldiven+scoot marka google
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)