Cbr dan sonra neden crf ? Sizi ne cezbediyor ?
Cbr dan sonra neden crf ? Sizi ne cezbediyor ?
Hocam benim hep cross tutkum vardı zaten cbr aldım o dönem 250lilik adam gibi cbr dışında motor yoktu (cross bi kawasakinin,ktmnin vardı onlarda çok pahalıydı)
Tek neden Cross denemek istiyorum daha zevkli geliyor başkada bi nedeni yok yani belki hiç bi mantığıda yok almamın ama sıkıldım artık asfalt makinelerinden birazda dağ tepe gezerim...
ek olarak başta tenere düşünüyordum ama üstüne çıkınca caydım direk küçük aletlerin zevki başka ya şehir içinde...
lastikler iyi asfaltta çok iyi ,bugün 100 km arazi toplam 145 km yaptık yorgun değilim gayet rahattı motor
Bu arada acerbis marka elcik koruma sipariş ettim kask olarakda
ls2 mx 433 magnummu almalı
acerbis marka kask+gözlükmü almalı
ls2 daha yakın geliyor malum vizörü var...
Bide revit apollo deri montum var onuda değiştirmem gerekicek sanırım deri pek gitmez :D...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
cenkito hocam bildiğim kadarıyla dişliler farklı sadece genel olarak motorlar arasında...
magnumda gece far lı kullanımda vizörde parlama oluyor, gece gündüz vizör acık kullanıyorum,
kask güzel ama bence vizörü işe yaramıyor
ben katalogunuda inceledim, dıstan kendilerinide
katalogda farklı oldugunu biliyorum ama nette aynı yazmıslar
Hocam ne yalan söylüyeyim daha önce ls2 dışında nolan aldım bir kere onada pişman oldum hem ağırdı hemde vizör vidası kırıldığında bi daha bulamadım parçasını öylece birine verdim sonra...
Ls2 tam kapalı kullanıyorum yıllardır ne rüzgar sesi var ne parça/vizör vs. sorunu özene ne zaman gitsem alıyorum anında bilmiyorum bi markaya tutulunca başkasını alası gelmiyor insanın...
benim ilk kaskım mx433 rahat, hafif sayılır 1550gr.
ama gece vizör berbat, kafa koruma kalıtesi de iyidir insallah şimdilik aksesuar olarak takıyorum daha işime yaramadı
umarım gerekde olmaz
Aksesuar olarak kalsın hocam daha iyi gerek kalmasın denemeye
Acerbis düşünürsen enduromarkette kampanya var. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3832231/detay/
kaskın camını söküp gözlukle kullanmayı deneyecem, cross gözlük alıpda.
ama bakalım ne zaman
Ben Shot kullanıyorum kışın 170 e almıştım şimdi 200 olmuş ama farklı renklerde gelmiş. http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...I-pmu2045.html[COLOR="Silver"] Kalite olarak ls2 den iyi ama acerbis kadar yok. Ben kask alırken bu kampanya olsa acarbis alırdım bir de gözlüğü beyaz al daha güzel durur.
bu acerbis fiyatları aklıma yattı hocam alıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)