Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Eylül 2013, 15:39
En büyük korkularımdan biri olan şambrelli lastikte yolda lastik patlaması olayına jant değiştirmeden değişik bir uygulama ile çözüm bulan bir şey keşfettim. Buyurun linki.
http://www.tubliss.com/
http://www.nuetech.com/Instructions.pdf
---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
Ama ne yazık ki bu çözüm de off-road only !!!
Reklamlar
-
16 Eylül 2013, 23:24
Arkadaşlar motorun su pompasının altında motor bloğunun tahliyesinden antifiriz ya da yağ akan var mı. Benimkinden arada antifiriz damlıyor.
-
16 Eylül 2013, 23:40
baya kişi de vardı o damlatma ama sonucta ne yaptılar bilemiyorum,
ben hatta mugla honda kıvrak motora da sordum cok sikayet geliyormu diye
suana kadar sikayet gelmedi gelsede garantiden halledilir demişlerdi.
-
16 Eylül 2013, 23:49
evet ilk 1000 de oluyodu bende de normal dediler terleyen yağın tahliyesi içinmiş
-
17 Eylül 2013, 10:35
hiçde normal değil arkadaşlar bence kronik sorun bildiğiniz antifiriz kaçağı motor çok ısındığı zaman damla şeklinde kaçırıyor bu konuyu hondaya sordum o bölümde seramik keçe kullanıldığı için hararet çok arttığında damla şeklinde kaçak olabiliyormuş eğer çok fazla kaçak olursa seramik keçe yenisi ile değişecekmiş yani soğutma sıvısını sık sık kontrol etmekte fayda var
-
17 Eylül 2013, 10:52
Ben damlatmayı görünce tumpertalk forumunda konusunu gördüm. Su pompası nın contasının iç kısmından kaçak var ise o delikten yağ, dış kısmında var ise antifiriz damlarmış. Servis kitapçığında az bir damlama normal yazıyormuş. Fazla olursa su pompasının contası değişmeli.
-
17 Eylül 2013, 11:01
İlk 1000 km den sonra devam ederse o zaman dikkate alıp servise gidersiniz. Bir çok motorda bu oldu ama sonrasında kesildi çok canınızı sıkmayın.
-
17 Eylül 2013, 14:35
Eğer sorun devam eder ise keçeyi orjinal keçe ile yenilemek yerine uygun bir o-ring keçe denemenizi tavsiye edebilirim...
-
17 Eylül 2013, 15:14
aynen rodajla ilgili bi durum sanırsam benim de kesildi 1000 km den sonra
-
17 Eylül 2013, 16:12
Syanur adlı üyeden alıntı
Eğer sorun devam eder ise keçeyi orjinal keçe ile yenilemek yerine uygun bir o-ring keçe denemenizi tavsiye edebilirim...
Neye dayanarak
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
-
17 Eylül 2013, 16:35
-
17 Eylül 2013, 16:44
Syanur adlı üyeden alıntı
Sorun devam ederse Honda orjinal keçe-kauçuk vs, vs, olarak yeterli/doğru parçayı seçememiş demektir.
Geçen gün gittiğim kauçuk dükkanında motor üzerinde olan hertürlü o-ring vs, vs, türü keçeler felan vardı. Üstelik ısıya dayanıklı olanı olmayanı vs, vs,.
Sızdıran parçayı alır gidersin, güzelinden bir o-ring bulur adam, bir de onu
denersin demek istedim
Ben de dedim ki acep siyanür crf-l mi aldı :D
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
-
17 Eylül 2013, 16:56
ozgur325 adlı üyeden alıntı
Ben de dedim ki acep siyanür crf-l mi aldı :D
O değilde biz şu sorunun cevabını beklemiyomuyuz hayla reyiz??
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
For Example
[COLOR="Silver"]
Bana bir sonraki yarıştan sonra değil(somut bilgiler)-hemen şimdi yada hiç...
Motosiklet hakkında bilgi açlığım var.....Sabrımla tanınmam etrafımda
Ayrıca merak ettim,
Eurosport ekranından bana mı sesleneceksin....
ANGARAJ
-
17 Eylül 2013, 19:47
Bende geldim aranıza şu görmüş olduğunuz bebeği kardeşime hediye ettim kendime crf alıcam yarın sabah
cuma günü filan teslim alırım aleti şimdiden aksesuar bakıyorum :D
edit:artçılı nasıl alet arkadaşlar 50-60 kg bi vatandaş binse arkaya sıkıntı oluyormu
-
17 Eylül 2013, 20:44
-
18 Eylül 2013, 10:21
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
Bende geldim aranıza şu görmüş olduğunuz bebeği kardeşime hediye ettim kendime crf alıcam yarın sabah
cuma günü filan teslim alırım aleti şimdiden aksesuar bakıyorum :D
edit:artçılı nasıl alet arkadaşlar 50-60 kg bi vatandaş binse arkaya sıkıntı oluyormu
http://imgim.com/1240107_10151843117...66034034_n.jpg
Hayırlı olsun, benimsedim seni, CBR ver CRF al
Sual artçı için mi, senin için mi yoksa motor için mi idi ?
Belliki artçımız kadın, o vakit sana bişey olmaz Motora da bişey olmaz, sanıyorum ama sele çok uzun değil, rahat etmek için senin biraz öne sıkışman gerekebilir.
-
20 Eylül 2013, 23:36
Arkadaslar merhaba. Crf arayışı içine girdik bakalim kismet. Bişey sorucam otobanda 120 140 gibi hizlarda ruzgarda motor cok savruluyormu. Ruzgar motoru cok etkiliyor mu ? . Daha once apache kullandigim donemlerde ruzgardan cok etkileniyor du motorum hatta neredeyse serit degistiriyodu. Bu nedenle sattim apacheyi. Er 6 aldim konfor sürat guc tork.. simdi er 6 dan sonra acaba bu motordan keyif alabilirmiyim ?
. Araziye girerim belki. Yagmurda motor kullanmayı severim crf ile islak zeminde surus nasildir ?
Birde motorun rahatlikla seyir ettigi en yuksek sürat nedir arkadaslar ?
-
20 Eylül 2013, 23:40
çok rahat bi sorun yok gayet dengeli
-
22 Eylül 2013, 00:34
Heycan bastı arkadaşlar artık cbr topiğine gitmem dahada terkediyorum onları
Burası daha sakinmiş yanlız ...
-
22 Eylül 2013, 00:37
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba. Crf arayışı içine girdik bakalim kismet. Bişey sorucam otobanda 120 140 gibi hizlarda ruzgarda motor cok savruluyormu. Ruzgar motoru cok etkiliyor mu ? . Daha once apache kullandigim donemlerde ruzgardan cok etkileniyor du motorum hatta neredeyse serit degistiriyodu. Bu nedenle sattim apacheyi. Er 6 aldim konfor sürat guc tork.. simdi er 6 dan sonra acaba bu motordan keyif alabilirmiyim ?
. Araziye girerim belki. Yagmurda motor kullanmayı severim crf ile islak zeminde surus nasildir ?
Birde motorun rahatlikla seyir ettigi en yuksek sürat nedir arkadaslar ?
Hocam irc genelde kötü diyolar ıslak zeminde ama ben tüm motorlarımda irc kullandım sıkıntı yaşamadım biraz kullanış tarzınızla alakalı çok sınırları zorlamamak lazım pazartesi teslim alıcam bende cbrdeki motor bloguyla aynı ben 130-140 çok rahat stabil gidilir diye düşünüyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler