Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Nisan 2013, 10:49
merhabalar..
Eskişehir'de ikamet eden bir diş hekimiyim..
Aranıza yeni katıldım ve ilk motorum olarak Honda CRF250L (kaporamı yatırdım) 5 mayıs gibi Eskişehir Özmert'den teslim alıyorum..
Aslında KTM Duke 200 istiyordum ama bu kadar çok yönlendirmeye dayanamadım.İleride de hayalim büyük hacimli bi Enduro/Touring olması da etkili tabii ki..
Takipteyim sizleri..
Herkese İyi Günler,iyi haftalar..
Reklamlar
-
01 Nisan 2013, 10:57
Alt komşum aldı yeni. Canavar gibi duruyo yeminle.
-
01 Nisan 2013, 11:13
okanakcay adlı üyeden alıntı
merhabalar..
Aranıza yeni katıldım ve ilk motorum olarak Honda CRF250L (kaporamı yatırdım) 5 mayıs gibi Eskişehir Özmert'den teslim alıyorum..
Aslında KTM Duke 200 istiyordum ama bu kadar çok yönlendirmeye dayanamadım.İleride de hayalim büyük hacimli bi Enduro/Touring olması da etkili tabii ki..
Takipteyim sizleri..
Bursadayım bende de transalp var.Madem ilerde büyük enduro touring düşünüyosunuz bi gün buluşup benim transalple sizin crf'yi değiştirip deneme sürüşü yapabiliriz.Ben de crf'yi merak ediyorum.Hem sizin de büyük enduro merakınızı gidermiş oluruz.
-
01 Nisan 2013, 11:20
güzel olur tabii ki ama bence motorunuzu hemen bana emanet etmeyin
yaz sonuna doğru inşallah.haberleşiriz..
-
01 Nisan 2013, 11:26
arkadaşlar CRF alıpta, takas yapıp 650cc ye geçmek isteyen yada çevresinde 650lik enduro düşünen var ise ilanım aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2005-model-klr-650-116767547/detay/
-
01 Nisan 2013, 12:02
güzel olur tabii ki ama bence motorunuzu hemen bana emanet etmeyin
yaz sonuna doğru inşallah.haberleşiriz..
Tabiki hocam.Önce bi iyice tecrübe sahibi olun.Motoru ilk aldığınızda trafikten uzak bölgelerde yavaş yavaş alıştırmalar yapın.Sonra ufak ufak trafiğe çıkın.Trafiğe de alıştıktan sonra çevre bölgelere 50-100 km mesafeli yolculuklar yapmaya başlayın.Sonra zamanla kilometreleri artırabilirsiniz.İşi ilerlettikten sonra mutlaka beklerim.
-
02 Nisan 2013, 02:16
merhabalar..
Takipteyim sizleri..
motorunuz hayırlı olsun bende bilecikteyim.size ne kadara mal oldu?
-
02 Nisan 2013, 05:56
Okan bey hayırlı olsun;
Bende CRF'de öğreniyorum bu işi 600 km dayandı motosiklet hayatım gayet iyi bir seçim; gerçi diğerleri hakkında en ufak bir fikrim yok ama))) naçizane tavsiyem şudur ki motosiklet teorisi isimli bir kitap mevcut anlatımı çok yalın çok güzel bir çok sorununuza çözüm olabilecek bir kitap. tekrar hayırlı olsun..
-
02 Nisan 2013, 09:53
teşekkür ederim.. kitabın sitesinden okumaya başladım..
ankara adventure da bi h.sonu eğitim aldım ama egzersizlere devam etmek lazım..
bu arada motoru bana tavsiye eden çoook yakın arkadaşımdan önce kaporayı verip gelecek 3 motorun sonuncusunu alarak kendisini motorsuz bıraktım
kesin okuyordur bunları burdan onu öpüyorum. Alpu da çibörek yiyecez elini çabuk tutsun..
-
02 Nisan 2013, 10:17
arkadaşlar 1.72 boyumla denedim ayaklarım tamamen yere değdi...sele hem alçaltılabiliyor 4 cm kadar hemde süspansiyon yumuşatılınca ayaklar tamamen yere değebiliyor...fikir verir belki diye yazdım...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
02 Nisan 2013, 14:35
atmaca1 adlı üyeden alıntı
9990 görünüyor.üzerinden bir şeyler yapacak bakalım.. ama nisan postasında zam gelebilir dedi..
-
02 Nisan 2013, 15:28
hocaseko adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 1.72 boyumla denedim ayaklarım tamamen yere değdi...sele hem alçaltılabiliyor 4 cm kadar hemde süspansiyon yumuşatılınca ayaklar tamamen yere değebiliyor...fikir verir belki diye yazdım...
Teşekkürler önemli bir bilgi .
Yarın bugünden daha usta olmalıyım.
-
03 Nisan 2013, 01:20
hocaseko adlı üyeden alıntı
Abi bi yanlışın olmasın Bana alçaltma imkanı yok ama süspansiyonların esneme payı fazla olduğundan bi ihtimal değebilir demişlerdi :/ Yokuşta kırmızı ışıkta artçımla rahat rahat dengelerim yani dediğimde sustu kaldıydı
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
03 Nisan 2013, 01:28
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Abi bi yanlışın olmasın
Bana alçaltma imkanı yok ama süspansiyonların esneme payı fazla olduğundan bi ihtimal değebilir demişlerdi :/ Yokuşta kırmızı ışıkta artçımla rahat rahat dengelerim yani dediğimde sustu kaldıydı
bindiğim model alçaltılmıştı...bana söylenileni söylüyorum...bizzat tanıtım için bayi bodrum enduro şampiyonasına getirmişti...hatta kötü haber...12000'i geçecek dedi yeni fiyatı...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
03 Nisan 2013, 03:14
Tam bir başlangıç motoru,gayet yumuşak.Tecrübeliler için aynı paraya 2 el bir drz bence daha mantıklı.
-
03 Nisan 2013, 08:06
atmaca1 adlı üyeden alıntı
bilecikli arkadasim eskisehirden almayi dusunmuyorsun degil mi!?"'!!!/ okan sonuncuyu aldigi icin sirada beklemekteyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------
teşekkür ederim.. kitabın sitesinden okumaya başladım..
ankara adventure da bi h.sonu eğitim aldım ama egzersizlere devam etmek lazım..
bu arada motoru bana tavsiye eden çoook yakın arkadaşımdan önce kaporayı verip gelecek 3 motorun sonuncusunu alarak kendisini motorsuz bıraktım
kesin okuyordur bunları burdan onu öpüyorum. Alpu da çibörek yiyecez elini çabuk tutsun..
yawrucum *gozlerinden* opuuorum ;)
-
03 Nisan 2013, 12:29
254. mesajda 12500 geçiyor,öyle olursa senin olabilir benimki
-
03 Nisan 2013, 12:33
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Abi bi yanlışın olmasın
Bana alçaltma imkanı yok ama süspansiyonların esneme payı fazla olduğundan bi ihtimal değebilir demişlerdi :/ Yokuşta kırmızı ışıkta artçımla rahat rahat dengelerim yani dediğimde sustu kaldıydı
arka amortisörün üstünde ayar yeri var. bayiye gelenlerin hepsi orta seviyede geliyor. yani 2-3 cm kadar alçaltıp, yükseltmek mümkün.
-
03 Nisan 2013, 16:03
ön fren maneti içinde ayar olsaydı çok iyi olurdu
ön fren manieti çok sert ve hareket mesafesi çok kısa
bu yüzden fren yaparken hem hassas çalışmıyor hem de uzakta kaldığı için fren yaparken avuk içi elciğe tam oturmuyor
ayarlı bir ön fren maneti bu motora takılabilir mi ?
parça konusunda deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum
-
03 Nisan 2013, 17:50
ucanadam adlı üyeden alıntı
ön fren maneti içinde ayar olsaydı çok iyi olurdu
ön fren manieti çok sert ve hareket mesafesi çok kısa
bu yüzden fren yaparken hem hassas çalışmıyor hem de uzakta kaldığı için fren yaparken avuk içi elciğe tam oturmuyor
ayarlı bir ön fren maneti bu motora takılabilir mi ?
parça konusunda deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Takılabilir. Ama ben kendisinin de ayarı vardır diye tahmin ediyorum. Emin misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler