arkadaşlar 9600 e aldılar ama 3 motor birden aldılar pazarlıkla
arkadaşlar 9600 e aldılar ama 3 motor birden aldılar pazarlıkla
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
çok sağolun cevaplar için peşinde indirim var ama k.kartıyla alacağım için cüzi bir vade farkı olacak hayırlısı bakalım sabah almaya gideceğim iskenderuna
bugün gittim aldım geldim arkadaşlar mersinden iskenderuna pikapla gittik sabah 9 da henüz vardım mersine plaka felan olmayınca binmedim henüz acemilikte var tabi arkadaş kullandı biraz irkildim dedi çok beğendi hayırlısı olsun bakalım herkese kazasız sürüşler
tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız-arızasız severek kullanın.
benim x-city satılırsa bende almayı planlıyorum.
crf-250L alanların hepsi yeni başlayanlar herhalde, kimse detaylı bir tanıtım yapmıyor, hızlanması, artçılı kullanımı, son sürati vb.. bilgiler göremedim.
detayları bekliyoruz
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Hayırlı olsun.Stın aldığınız yeri söylermisiniz.Bende bilecikteyim.fiyat konusunda yardımcı olurlar mı?
Yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun
özkayadan aldım ama bitmiş olabilir 1 tane daha vardı satıldı felan dediler ama peşinde 9600 dediler yapı kredi varsa kredi kartına çok çok düşük bi fazile 36 aya kadar taksit yapıyorlar
koskoca honda ayak marşını koymayı unutmuş motora :(
Bu gün öğlen şirketin önüne cıktım ( Mecidiyeköy ) ayrı zamanlarda iki CRF 250 L gördüm :D vay eb dedim :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ilk görüşte Aşka her zaman inandım.
platonik aşkım honda crf 250l.
21-03-2013 20:50 ilk görüşte Aşka her zaman inandım. (gönderen imza)
Bugün 12:39 platonik aşkım honda crf 250l. (gönderen imza)
@imza:
Adamım senin için endişelenmeye başladım, bende triumph x800c 'ye aşıkım ama kendisinin umrunda değil, yapma bukadar , üzme kendini, yıpratma, benide ağlatma.
Acaba honda crf250m (supermoto) modelini getirecekmi? ingilterede ön siparişe açılmış demek ki euro3 normlarına uyuyo
Resimler güzel Plaka 45 olması ayrı güzel..Kasasız belasız
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)