Honda CB 125 Ace Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
bugün fuarda inceledim güzeldi
-
Genel olarak bende beyendim..
Fiyatı 3.190 Tl ön disk diyorlar.. Yarın daha detay fotolar atıcam
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Önde disk fren yok, koyduğun resimde de görülüyor. siteye yanlış yazmışlar yada cb125e'den kopya da olabilir, motor gücü daha düşük olduğu halde sıkıştırma oranına 9 yazmışlar cb125'teki gibi.
-
Disk frenli olur mengü büyük ihtimall..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Çinli konserve kutuları yerine bunlardan alırlar honda'nın amacı da bu zaten.
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Cb125e den teknik özellikleri kopyala-yapıştır yapıp bikaç şeyini değiştirmişler sadece.
-
avrupadaki honda modellerine bakın birde bunlara
nijeryada 627 dolara satılan motoru türkiyede 3200 ltl satıyorlar :S
honda artık adını kullanarak para kazanmaya başladı
eşegin üstüne honda yazsın onu bile satar motosiklet diye...
-
öyle ama yinede satacak. bizim millet almasın daha iyi modelleri talep etsin onları alsın ona göre motor getirirler ozaman. ne talep edersen onu satarlar. motosikletlerin pahalı olmasıda vergi politikalarından kaynaklanıo oda ayrı konu. Güzel ülkemde alım gücü yok böyle motorları daha çok satarlar
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
avrupadaki honda modellerine bakın birde bunlara
nijeryada 627 dolara satılan motoru türkiyede 3200 ltl satıyorlar :S
honda artık adını kullanarak para kazanmaya başladı
eşegin üstüne honda yazsın onu bile satar motosiklet diye...
ne eşeği lazımlık yapsa 2000TL isteyecek neredeyse
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman celebi derler...
tamamıyle yerli üretim bi motosikletimiz yok..
adamda bu acıgı kullanarak, hem imajı da kullanıyor
kakalıyor habire 627 dolar olayına cok takıldım..
motosikletin maliyeti kaç dolar acaba 200 mü 300 mü?
-
honda made in japan harici motor alınmaz hondadan. Çinden 3 kuruşluk motoru getirip burda 10 tl ye satıyor çinli modellerle yarışır oldu. Çinliler hiç olmazsa güçlü. Bunda oda yok.
-
Daha önce cb 125 ace ile ilgili olarak sayfa açılmış ama başlığı "Honda'nın yeni commuter bombası" olduğu için fark edemedim.
O yüzden başlık açtım. Açıklama gereği gördüm. Bu arada dün sabah saat 8:30 gibi konu açmıştım. Yaklaşık 36 saat sonra açıldı
-
-
Bu ne yaa sacmalik resmen
-
Çan çin çonla ugraşıcağına alırsın 3bine hondayı .Hondanında getirme sebebi bu zaten
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman celebi derler...
tamamıyle yerli üretim bi motosikletimiz yok..
adamda bu acıgı kullanarak, hem imajı da kullanıyor
kakalıyor habire 627 dolar olayına cok takıldım..
motosikletin maliyeti kaç dolar acaba 200 mü 300 mü?
çok yanlış bi yorum nijeryadaki vergiyi burayada getir burdada 700 dolar olsun honda değil devlet öpüyor sizi kabullenin 1tiriyonluk arabanın ham fiyatı 350 bin tl bu ülkede arabanın 2 katı vergi verilen yere türkiye denir.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Benzinin ne göstergesi var ne de bir ışığı.Motoru alana bir de bidon hediye etseler ya!
-
Alet yakmıyor ki, gerek yok bence
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
hız makinesi diye alacak olanlar olursa söyleyeyim bundan ÇAMAŞIR makinesi olur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)