Aynı motorun Arjantin versiyonu.Getirseler sırf seyretmek için bugün alırım.Türkiye zevksizler ülkesi olduğu için güzel motor gelmez.
Aynı motorun Arjantin versiyonu.Getirseler sırf seyretmek için bugün alırım.Türkiye zevksizler ülkesi olduğu için güzel motor gelmez.
motoru fuarda gördüm, çok ince çelimsiz kalıpsız gibi geldi bana. boyum 185 kilom 80. sadece hız göstergesi var herkesin bildigi üzre. el kumandaları dehşet derecede kalitesiz.köyde kasabada yada ilk motorunu alacak arkadaslar ufak boyluysa küçük bişeyler istiyorlarsa 'altımda da honda var abi' demek istiyorlarsa bu motosıklet onlara gore bence.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
neyse kimider honda hayat onda kimi der ,honda pantolonda gitti donda:DDDDDD
cesaretin yoksa!!!!!seyret
keşke tel jantlı modelleri getirseler. sırf bu yüzden cg almayı planladım ama ikinci eller sağlammı değil mi belli değil.
Honda ; ne kadar para o kadar köfte diyerek bu motoru yapmış. Yalnız 5000 devirde max tork vermesi güzel bir olay.
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
tel cant olması bi yandan iyi tipi güzel
çelik cant ise tubeless olur yolda bırakmaz bence daha kullanışlı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Arjantin'de ki modeli gerçekten olmuş, komple retro style. Türkiye'ye gelen modelin bir yarısı 1970, diğer yarısı 2010 model, çakma duruyor.
Honda Türkiye duy sesimizi, henüz geç değil! Fuarda gösterdiğin modeli bırak, Arjantin modelini getir. Hem CB125 ile arasında bir fark olsun.
Motosiklet A noktasından B noktasına gitmenin en özgür hali
ACE savunucusu değilim. Sadece mantıksız bir şekilde, her yeni çıkan ucuz modelin kötülenmesine karşıyım. Geçen gün Kymco bayisinde bir saat "Neden adam gibi naked gelmiyor ?" tartışması yaptım. TVS bayisi de o sırada oradaydı. Adamlar fiyatı yüksek olacağı için kimsenin almayacağını söylüyorlar. Bakış açısı bu malesef. Honda tabi ki bütün iyi modelleri getirmeli ama acaba kaç kişiye satabilecek ? Bu forumları takip eden meraklıları alır da, sokakta ağzında sigara, elinde cep telefonuyla motor süren tipler alır mı sizce ?
arkadaşlar bu motorun benzin göstergesi vites göstergesi varmı
Her ikisi de yok malesef. Boş vites için ışık var ama
Motosiklet A noktasından B noktasına gitmenin en özgür hali
Vay be Hele cb125 in abisinede Cb125e yede bakın hele , sıfır fiyatı 3660 tl iken Uyanık ikinci el satıcıları o kadar kullanmasına rağmen satarken üzerine 1000lira ekliyorlar
Ulen parayı altın yerine hondayamı yatırsaydım ne yapsaydım
http://www.sahibinden.com/motosiklet...price_min=3750
Hele buna hiç bakmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12975973/detay
100 ,150 tl lik Aksesuar ile 1000 lira ekliyorlar he tamam onları geçtim Bazılarıda sıfır Aksesuar var adamlar gene 4000 yazmış vaybe altından bile değerliymiş velet
Sado
nasıl bi motor bu benzin bitişini nasıl anlayacağız o zaman vitesi tahmin edebilirsin
Beyler şimdi bu motorun ön freni diskmi ve benzin göstergesi yokmudur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
SOrumdan vazgeçtim böyle tırıst bir motor olabilirmi..ülkemize yamaha olsun honda olsun diğer büyük markalar olsun hep eski ve kötü modellerini getiriyor ve pahalıya satıyorlar ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)