Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet dostlar, uzun süre forumu okuduktan sonra bende artık sizlere merhaba demek istedim.

Çok uzun süredir Hyosung GT250 ve GT250r i inceliyorum, motorsiklet tecrubem sadece hayallerim ve rüyalarımla da olsa kendimce araştıryorum ve en guüzel bilgileri bu forumdan elde ettim.

Ayrıca GT250r kullanan 2 ayrı kişiden de cok guzel yorumlar duydum.

Bu hafta sonu en sonunda hayallere doğru bir adım daha atarak motorsiklet kursuna başlıyorum..(Kısmetse 1 Mayıs itibariyle araba kredimi kapatıp GT250r'ıma kavusacam )

Ancak Ankara daki kursların tamamı a2 ehliyet icin, kurs süresinin 3-4 saat olduğunu ve bunun ehliyet almak icin yeterli olacağını söluyolar.

Benim aklım pek yatmadı nasıl öğrenecez 3-4 saatte vitesli motor kullanmayı ama kayıt olduk artık

Bu konuda tecrübelerinizi benle paylaşırsanız sevinirim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    conti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R
    Ceko çok geçmiş olsun,
    Senin iyi olduğunu duymak içimizi rahatlattı.

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    Alıntı maddog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet dostlar, uzun süre forumu okuduktan sonra bende artık sizlere merhaba demek istedim.

Çok uzun süredir Hyosung GT250 ve GT250r i inceliyorum, motorsiklet tecrubem sadece hayallerim ve rüyalarımla da olsa kendimce araştıryorum ve en guüzel bilgileri bu forumdan elde ettim.

Ayrıca GT250r kullanan 2 ayrı kişiden de cok guzel yorumlar duydum.

Bu hafta sonu en sonunda hayallere doğru bir adım daha atarak motorsiklet kursuna başlıyorum..(Kısmetse 1 Mayıs itibariyle araba kredimi kapatıp GT250r'ıma kavusacam )

Ancak Ankara daki kursların tamamı a2 ehliyet icin, kurs süresinin 3-4 saat olduğunu ve bunun ehliyet almak icin yeterli olacağını söluyolar.

Benim aklım pek yatmadı nasıl öğrenecez 3-4 saatte vitesli motor kullanmayı ama kayıt olduk artık

Bu konuda tecrübelerinizi benle paylaşırsanız sevinirim..

vitesli motor kullanmayı 20dk sürücü kursunun dersinde
    1saatte kendi motorumla apartmanın otoparkında öğrendim merak etme 3-4 saate öğrenirsin

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    ceko kardeşim büyük geçmiş olsun.Parçalar daha gelmedimi?senin gezi yazısını okumuştumda ordan biliyorum.yedek parçada bu kadar sorun yaşanıyormu?Ben antepte oturuyorum yani bide motoru alırsak burda parça sorunu yaşamayalım.Bu arada arkadaşlara teşekkür ederim renk seçimi konusunda yüksek ihtimal siyah alıcam herkese verdiği fikirler için teşekkürler sağolun millet...

Saol cevap için, giallorosso

Ben zaten bağladım hocayı 5-6 saat çalışırız falan demişti. O zaman kotarırız kısmetse...

Bir de ben bir şeyi daha merak ediyorum bu ehliyet yazılı sınavından ne kadar sonra sürüş sınavına giriliyo?

Herkese keyifli sürüşler....

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Alıntı maddog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saol cevap için, giallorosso

Ben zaten bağladım hocayı 5-6 saat çalışırız falan demişti. O zaman kotarırız kısmetse...

Bir de ben bir şeyi daha merak ediyorum bu ehliyet yazılı sınavından ne kadar sonra sürüş sınavına giriliyo?

Herkese keyifli sürüşler....

yazılı sınavı sonuçlandıktan sonra.. buna müteakip 1-2 hafta içinde sürüş kursları başlar...

başarılar dilerim...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    26 ağustosda yazılı sınava girdim
    23 eylül yani yarın sabahda direksiyon sınavına giriyorum yaklaşık 1 ay

Tesekkürler cevaplar icin. İyi, vaktim daha çok demek ki

Bu arada bi şey kalmamış sınava. Başarılar giallorosso...

Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Alıntı mamudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ceko kardeşim büyük geçmiş olsun.Parçalar daha gelmedimi?senin gezi yazısını okumuştumda ordan biliyorum.yedek parçada bu kadar sorun yaşanıyormu?Ben antepte oturuyorum yani bide motoru alırsak burda parça sorunu yaşamayalım.Bu arada arkadaşlara teşekkür ederim renk seçimi konusunda yüksek ihtimal siyah alıcam herkese verdiği fikirler için teşekkürler sağolun millet...

dostum parçalarla ilgili problemi ben 93. sayfada elimden geldiğince yazmaya çalıştım...

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    ceko geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm..

Conti noldu senin motorun parçaları hala ses yok mu kardeş bak haftasonu kaçacaz bursaya acil olaak servis c.tesi biticek demişti enson nolduuu bitmedi mi daha motorun işi .cevap bekliyorum cepten ulaşamadım sana...
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

sahilkentli007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250R
    ceko35 gecmiş olsun dostum... sanırım bu magandalara yapacagımız şu an için bişey yok... banada en çok ışıklarda denk geliyolar... anlıyorum zaten adamın bi pislik yapacagını basıp gidiyorum... sonrasında adamda basıyor.. tabiiki bazıları.. mesela dün bi W transit vardı.. gene yaptı yapacagını.. drag pisti zannediyor.. sıkıştırdı beni kaldırıma doğru.. ben 2 kişiydim biraz yüklenince kaçtım... adamda arkamdan baktı kaldı.. ha adam yetişirse napıyom..? o zamanda bi tali yola giriyom... :D tekrar gecmş olsun.. yolunuz açık olsun...
    [B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]

erhaba arkadaşlar
    motorunu yeni alanlara hayyırlı olsun
    ben istanbuldayım.Önümüz kış.Kısmetse inşallah mart-nisan ayı gibi motor almayı düşünüyorum.Bu süreç içerisinde araştırmalarıma devam edeceğim
    Önceki motorum Regal raptor 250cc idi.
    motor tecrübem çok az 300-400 km kadar.
    Aklımdan geçen yeni motorum ise 3 seçenekle sınırlı Bunlar :
    1-Sym gts 250
    2-Hyosung gt 250
    3-Honda cbf 500 (2.el)

tabi 100 km de kaç litre yaktığıda çok önemli benim için.uzun seyehatlarada çıkmayı düşünüyorum nadirde olsa çıkarım

500f herhalde 5 litre tüketir gibi 100 kmde sym de yaksa yaksa 3-4 arasıdır diğeride aşağı yukarı aynıdır galiba

2. el cbf 500 ü 9bin ytl civarlarında almak mı mantıklı olur yoksa 250 cc gts mi veya hyosung mu olur aklım karıştı..Zaman neyi gösterecek bilmiyorum hele bir nisan ayı gelsinde bakalım

gt 250 comet 7.448 ytl olmuş 2. elleri 5.500 civarlarında
    sym sıfırı ve 2. elleri ne kadar bilmiyorum ama hakikatten çok şahane motor

sizin yorumlarınız ne olur bana

TAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAYsuper light150,HYOSUNG GT250
    Arkadaşlar kasko için isviçre sigortaya alternatif önerebileceğiiniz herhangi bir sigorta şirketi var mı?Çalınmaya karşı kapalı garajda bağlı olma şartı olmayan,çalınma durumunda motorun fiyatını tam ödeyen,yol yardımı olan bir sigorta şirketi.Fiyatıyla birlikte yazarsanız sevinirim.

gt 250 ile r modelinin torku aynı mı arkadaşlar ?

Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Alıntı ahmetözgür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gt 250 ile r modelinin torku aynı mı arkadaşlar ?
    biri grenajlı biri çıplak... fark yok...

BRAVA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150

Bilgi Ve Destek

Herkese selam.Benide sarmış olan motor sevdası sizlerle tanışmama sebep oldu.Şu an bir motorum yok yaza doğru almaya niyetliyim.( Ancak bir arabam mevcut ne mutlu bana )Yalnız bildiğim bir şey var kafam karıştı.Bir tarafata JAPON Makinalar diğer tarafta HYO . Sorarım size gerçekten bu HYO alınırmı ve uzun sürede bizi maddi ve manevi olarak yorarmı

conti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R
    Alıntı trasher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ceko geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm..

Conti noldu senin motorun parçaları hala ses yok mu kardeş bak haftasonu kaçacaz bursaya acil olaak servis c.tesi biticek demişti enson nolduuu bitmedi mi daha motorun işi .cevap bekliyorum cepten ulaşamadım sana...
    Trasher merhaba
    Çarşamba günü inşallah teslim alacağım motoru. Parçalar pazartesi gümrükten çekilecekmiş. sonuç olarak bizim bursa gezisi seneye kaldı galiba. Yazın en güzel günlerinde motor kullanamadık. ilk olarak 2 ay ehliyet bekledik. daha sonra yedek parça.

Her işte bir hayır vardır :(

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Alıntı TAMER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kasko için isviçre sigortaya alternatif önerebileceğiiniz herhangi bir sigorta şirketi var mı?Çalınmaya karşı kapalı garajda bağlı olma şartı olmayan,çalınma durumunda motorun fiyatını tam ödeyen,yol yardımı olan bir sigorta şirketi.Fiyatıyla birlikte yazarsanız sevinirim.
    Valla koç allianz ın muhtelif "modları" var, 500 YTL civarında ve 600 YTL civarinda. 500 YTL sanırım 8000 YTL ödüyor en fazla.. digeri daha mı fazla bilmiyorum. Neyse İzmir'de epey bir ugraşıp "kapalı garaj şartı" nı kaldırabildim. Normalde 250cc altı icin boyle bir şartları var.
    -t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    koç allianzın 600lük kaskosu 8.771 yazıyor araç bedelinde

kapalı garaj şartı yok 250cc lik olduğu için.

gt250r ve gt250 arasındaki farkı soran arkadaş grenaj ve ön frendeki disk farkı race modelinde önde 2disk var comet de tek disk

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı conti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trasher merhaba
    Çarşamba günü inşallah teslim alacağım motoru. Parçalar pazartesi gümrükten çekilecekmiş. sonuç olarak bizim bursa gezisi seneye kaldı galiba. Yazın en güzel günlerinde motor kullanamadık. ilk olarak 2 ay ehliyet bekledik. daha sonra yedek parça.

Her işte bir hayır vardır :(
    ozaman çarşamba günü haberleşelim olmadı servise gider motorun durumuna bakarız çarşamba akşamı hava ii olursa bişiler yaparıs hem ok ayrıca
    haftaya cumartesi de hava güzelmiş iki dakka bi gidip gelelim bursaya yağmurda yağarsa yağsın şekermisin de ericen...
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler