MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Eylül 2006, 15:55
Merhaba arkadaşlar,
13`ünde sipariş verdiğim debriyaj kolu 19`unda geldi. Yağmursuz bir gün gidip taktıracağım, bereket bu haliylede kullanılabiliyor.
Bu gün öğlen bir kurye arkadaş gördüm. Sarı GT250`si vardı. Şaşırdım doğrusu. Sorun çıkarıyor mu dedim, devamlı yolda olduğuna göre ondan iyi kimse bilemez bu motorun huyunu suyunu. Sorun çıkarmıyormuş, gayet memnunmuş.
Yağmurlar başladı GT250R ile gelen lastikler yağmurda nasıl, deneyen oldu mu? Önerebileceğiniz bir marka var mı? Fiyatlar nasıl? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
Reklamlar
-
20 Eylül 2006, 17:25
comet 250 alacaktım ama kısmet değilmiş sordum siyah rengi yokmuş gelincede üzererine 300 dolar zam gelecekmiş diye bende yarın gidip honda cbf 250alacağım halbuki bu sayfayı çok takip edip siz tecribeli arkadaşlardan bayağı fikir edin miştim teşekkürler
-
20 Eylül 2006, 17:28
bunu bnde merak ediyoerum kaç bine gelince değiştirmemiz gerekiyo lastikleri benim makine 4.000 e geldi daha bayaa gider gibi gözüküyo yagmurlu havalarda duruş mesafesi kuru hava ya göre bayaa artıyo arkadaşlar buna çok dikkat etmek lazım lastikleri değiştirdiğimde sağlam bi marka almayı planlıyorum onların fiyatlarıda metzeler ön lastik 110/70 17 140€ 150/70 17 arka lastik 175€ imiş. gençmotonun sayfasında öle yazıyo
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
21 Eylül 2006, 13:47
arkadaşlar,Allah nasip ederse bu ayın içinde gtr250 almayı düşünüyorum dün gittim baktım nerdeyse yapışıp kalacaktım motora,ben antepte oturuyorum şimdiye kadar sadece 1 tane 250 lik saatmışlar burda bayide,serviste var sağolsun pegasus motor yetgilileri ilgilendiler baya,yanlız benim baktığım makine kırmızı renkti hoşumada gitti ama siyahıda kataloktan gördüm o sanki daha güzel duruyordu gibi sizce hangi rengi alsam bana bir akıl verseniz her ikisinide canlı gören arkadaşlar varsa bana bir yardımcı olurlarsa sevinirim...
-
21 Eylül 2006, 15:02
kırmızıdan şaşma dostum,yolda daha görünür olursun,resimdeki benim motor
-
21 Eylül 2006, 15:55
temiz kırmızı bir GT250R`den daha güzel tek şey tertemiz siyah bir GT205R`dir
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
-
21 Eylül 2006, 18:20
aiqa yorum süper bu arada göztepede neredesin ben özel göztepe hastanesinin ordayım mamudo bnde kırmızıyı veya benim gibi sarıyı tercih et derim hem görünmek açısından hemde eğer temizlik konusunda titizsen siyah çiziği daha fazla gösterir. Bunu dikkate almayı unutma... Siyahında cilalısı bi ayrı oluyo...
netzo nickli bi ark. vardı kalamışta oturan haberi olan var mı
-
21 Eylül 2006, 22:23
arkadaşlar;
gt 250 kdv ötv dahil 7.448 ytl
gt 250r kdv ötv dahil 8.848 ytl
fiyatlar aşmış :(
kocaelide bugün bu fiyatları aldım.Adamların elinde hiç motor yoktu tabi bilmiyorum...Sitede 6.900 diyor halen
Aydınlatalım bu konuyu
-
21 Eylül 2006, 22:54
Forumdan Uzaklaştırıldı
ister gt250 al ister gt250r ı
unutma ki rengi olsun her zaman sapsarı
-
21 Eylül 2006, 23:43
dostum varsa sarı yoksa bekle-sabret yine sarı
-
22 Eylül 2006, 00:01
ahmetözgür adlı üyeden alıntı
arkadaşlar;
gt 250 kdv ötv dahil 7.448 ytl
gt 250r kdv ötv dahil 8.848 ytl
fiyatlar aşmış :(
kocaelide bugün bu fiyatları aldım.Adamların elinde hiç motor yoktu tabi bilmiyorum...Sitede 6.900 diyor halen
Aydınlatalım bu konuyu
sanırım bu aldığın fiyat eğer kesinleşirse 300$ teminat için italatçıdan alınan paranın bize yansımış hali olmalı yoksa motor halen 8.250 YTL die biliyorum...
-
22 Eylül 2006, 00:44
sonuçta olan tüketiciye oluyor ben bu işi çözemedim yav
renk se daima sarı derim
farklı olmak için bence
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
22 Eylül 2006, 00:48
Süper Moderatör (BBRR)
valla sarı benimde ilk tercihim olmasına rağmen biladerin illa sende siyah al yanyana koyacaz diye ısrarı üstüne deiştim fikrimi bencede sarı..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
22 Eylül 2006, 00:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim tercihim siyahtı.
Kader beni hem kırmızı hem sarı hyo sahibi yaptı
Birde mavisi var nedense Türkiye'ye gelmiyor.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
22 Eylül 2006, 01:31
bende siyahla kırmızı arasında kalmıştım.. kırmızıyı aldım.. ama sonradan baktıgımda siyah sarı kırmızı hepsi gidiyor bu hyusong a
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
-
22 Eylül 2006, 12:12
sonunda motorumu aldım dostlar...
iki aydır motorumu kullanamıyodum, nasıl özlemişim nasıl bilemessiniz... insanın kendi malı kendi motoru kendi sevgilisi gibisi yokkkk yokk
dun hava yagmurlu ve sakat olmama ragmen akşam iş cıkışında gittim istanbulmotora... öptüm sarıldım reddragonuma yaaa.. usta ooolm nooluyo leyyn diyo ama yokk özlemişim vallaa.. sesini egsoz patlatmasını duruşunu off yaaa...
neyse.. garantiden hersey değişti, ve tertemiz yapıldı motorum.. hiçbir sorun yokk... yukarı cıktım helalleştim.. 1000 km yaptıktan sonra tekrar bakıma girilecek.. ustamlada hellalleştikten ve baklava sözümü de haftaya gerceklestiricegimi soyledikten sonra yola cıktım... yaaa sanki dunyanın en iyi motoru gibi geldi, hızlanması, seriligi, sesi gürül gürül basıyosun gaza alevler cıkıyo namussuzzz...
girdim benzinlige.. benzinci abi hayırlı olsun yenimi aldın diyo hehehe.. yok dedim ilk aldıgımdada boyle demiştin.. ama yeni degil dedim... ordan cıktım sahilden caddebostan burger a girdim.. yerler ıslak, tehlikeli.. malum kazada parcalandıgım icin kollar ve dizim sakat.. diz kapagım kanaya kanaya kullandım.. zorlanmadım.. cok zorlamadan evime sakince döndüm... parkettim garajıma ve tekrar evine hoşgeldin dedim...
tek sevdiğim, metal sevgilim.... onu hiçbişeye değişmem...
tekrar saol global motor.. tekrar saol istanbul motor...
özcan bey, cengiz bey, ustam, ayhan bey... hepinize tekrar tekrar tesekkur ederim ilginize alakanıza...
son olarak diyorumki bütün tartışmalar boş.. herkesin motoru kendine güzel kardeşim...
keyifli sürüşler dilerim dostlar.. kazasız belasız arızasız insallah...
gorusmek uzere
-
22 Eylül 2006, 12:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Ayrıca geçmiş olsun. Ne malum kazası?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
22 Eylül 2006, 12:25
Süper Moderatör (BBRR)
ceko seni çok iyi anlıyorum bende rx125 im yatarken arkadaşın şirketine ait olan xl 200 hondayı kullanmıştım ...motorumu alınca ne sevinmiştim...en güzel motor gt250 ..nedenmi ? bana aitte ondan
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
22 Eylül 2006, 12:57
Arkadaşlar kazadan haberiniz yok.. haklısınız...
Motorum yapılırken biliyosunuz hepinizi Globalmotor bana test motorlarını tahsis etmişlerdi.. bende hem denemek isteyen arkadaslara veriyordum kullanıyolardı hemde kendim kullanıyodum...
Formula1 zamanı, pazar gunuydu... havaalanından caddeye dogru sahil yolundan kız arkadasımla gidiyorduk... sakin sakin ama cok kalabalıktı.. dedim içimden ne kalabalıgı bu yaa.. sonradan aklıma geldi formula donuşu diye... dedim içimden bi pislik olucak.. bunlar gazı almışlardır.. nitekim oylede oldu..
arkamdan kırmızı spor araba bizi sıkıştırmaya basladı.. oralı olmadım ama gordu bi kere sarı yarış motoru ve arkada bi kız.. dururmu sapığımız.. ugrasmaya basladı.. yol gerdim gecti.. ama hareketler onumuzu kesmeler bitmedi. arabanın icindende gülüyo dalga geciyo ara gazlar veriyo.. ben sakin orta şeritten giderken sola dogru surekli ona bakıyorum kontrol ediyorum... bu şekilde ilerlerken sağ şeritteki passat bizi farketmedi ve orta şeride aniden kırdı...
bende kafamı cevirir cevirmez passatın arkası benim fren basmama ragmen on tekere dokundumu dokunmadımı tam olarak bilmiyorum ama biz soldan yerdeyiz...
yogun trafik ve biz sürüklenmeye basladık kız arkadasımla.. iyiki bi yere patlamadık ve iyiki üstümüzden araba gecmedi.. sadece soldaki spor arabanın tekeri kafamıza carptı gecti...
bi sure suruklendikten sonra kalktım ben koşa koşa hatunun yanına.. montumu ona vermiştim, ama bende tabi tanrı koruması var.. tarzan gibi çıkmıştım hangi akla hizmetse... onda bişi yok ama benim sol diz kapagım ve kollarım biraz parcalanmıştı... motordada sadece sol granajda hasar vardı ve ayna gitmişti...
kalktık hastaneye gittik ondan sonrada eve... motor sahilde bi garaja konuldu...
global motoru aradım.. ve dedim ben kaza yaptım... saolsunlar hiçbişi demediler.. ne kızdılar nede başka bi laf... ben çok üzülmüştüm boyle bi olay yasattıgım icin.. test motoruyla kaza yaptım sonucta... ama gercekten özcan bey hiçbişi demedi ve kaskodan karsılanır merak etmeyin size bişi olamamış bu iyi dedi... saolsunlar... bi kez daha global motor yaptı yani yapıcagını...
kısaca boyle dostlar olayım bana motor dayanmıyo yaaa.. yada çok beddua yiyorum boyle seyler geliyo basıma.. bilmiyorum artık..
yaklasık 15 gun evde tedavi gordum.. sonra sol diz kapagıma delik acıldı.. şimdi o iyileşmekte.. kollarımdaki yaralar gectiler.. dizimdede bi aksaklık yok sadece deligin kapanmasını bekliyorum...
kendi motorum cıktı artık yola.. etrafımdaki kazayı duyan bi cok kişi artık bırakırsın bu basına gelenlerden sonra diye cok baskı yaptılar... ama bugun ve bundan sonra gorucekler yine motorun tepesindeyim yine geziyorum...
ölsemde motor sevdem benimle ölür.. bu boyledir.. benim tek aşkım motorumdur.. bunu gun gectikce daha cok anlıyorum... bu olay bi iki kazayla bitmez...
motorum mezarımdır... bu boyle biline...
bu arada dostlar kısa motor maceralarımdan sonra bi satılık ilanından bahsetmek istiyorum.. yakın dostum Hyo GV 250 sini yine HYO race GTR250 almak icin satmak istiyor... bunun icin ilan bıraktım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22017
keyifli sürüşler herkese dostlar...
-
22 Eylül 2006, 13:11
selam dostlar...gümrükçü bir arkadaşımla biraz muhabbet ettim... ve sizlerlede paylaşmak istiyorum..
motorsiklet ithalatçıları motorları ve bilimum her parçasını serbest bölgeden ithal ediyorlarmış.. (serbest bölge vergisi daha düşüktür normal gümrüklere göre) bu durumu fark eden devletimiz bakmışlar ithalatta serbest bölgeden türkiyeye bayağı motor girişi var. serbest bölge vergilerini arttıralım da devlet biraz daha kar yapsın demişler... başlamışlar görüşmeler ve serbest bölge ithalatının vergileri zamlanmış... buna ek olarakta tabiki serbest bölgeden ithalat yapan motorsikletçiler de sıkıntıya düşmüşler birçok motor firması parçaları getirtirken zorlanıyormuş... bildiğim kadarıyla motor getirmek kolay. ama parça getirmek zor... gümrük motora nazaran parçaya daha çok vergi alıyo... böylelikle de devletimiz sağolsun motor kullanıcıları parça sıkıntısı çekiyo...
kusura bakmayın biraz eleştiri şeklinde yazdım... çok sinirleniyorum ne yapayım... her 3-4 ayda bir yok ötv.. yok gümrük... yok yerli markalar zarar ediyor biraz daha fiyat artışı falan...
arkadaşımla konuşurken almanyada da motor kullanmış.. ülkemiz de teknik servis olayı tırt diyo... kendisi 4 büyük markadan birini kullanıyo... almanyada motor arıza yaptığında 1 telefonla teknik servis aracı geliyo motoru alıyo 1 tek vidasına kadar garantiden değişiyo ve bir imza atarak motoru teslim alıyosunuz... yok kullanıcı hatası yok motorun bu bölgeleri garantiye girmiyo alayı yokmuşşş eğer diyo öyle bişey olsa anında tazminat davası açılıyo ve gözlerinin yaşına bakılmıyormuş... türkiye de ensesi kalın olan davayı kazanıyo...
kendi motorunun bile servislerinden memnun değil... herkesin servisi kendine süper gelir. çünki işini gördüğü için...
çok uzun yazdım... kusura bakmayın...
ceko35
dostum büyük geçmiş olsun... hele hele o arabanın lastiği kafanıza çarpmışşş allah korumuşşş....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler