Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    185km yaptıktan sonra benzinciye gittim 8.3 litre benzin aldı motor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kim demis 650R enduro gibi gitmez diye...

Herkese selam;
    hafta sonu antalya yolculugu yaptim..
    Gidis rotasi
    Polatli, yunak, aksehir, isparta egirdir, antalya guzergahini izledik..

Gelis rotasi

Manavgat, Yenisarbademli, Golyaka Koyu, Sarkikaraagac, Aksehir, Yunak, Polatli, Ankara guzergahini izledik..

Sarkikaraagac ve Cankurtaran arasinda yol yapim calismasi oldugundan yolu kapatmislar. orada ki insaat sefi arkada dag yolu oldugunu ve oradan gidebilecegimizi soyledi. Yol toplam 66 km idi. ancak patika olarak baslayan yol bir sure sonra kayboldu. kayalar, dereler, camurlar arasindan 2 motor 66 km yolu sag salim gectik. ( 650 r yari beline kadar gelen sudan gecebiliyor )
    ilginc olan motorlardan birisi BMW 1200 gs digeride benim 650r olmasiydi. bir kac kere yuksek kayalardan atlarken altini vurdum ancak hic beklemedigim bir performans ile banamisin demeden butun yolu sorunsuz gecmeyi basardi.

gercek ten bir kere daha iyi bir motor aldigimi anladim..

Yolculuk ve yol ile ilgili bir cok resim var. onlardan yanimda olan bir tanesini ilistiriyorum..

gorunen sazliklarin arasindan dereye indik...
    Ey tanrim...
    Cennette [B][COLOR="Yellow"]Fener[/COLOR][COLOR="Blue"]Bahcem[/COLOR] [/B]yok ise ben gelmiyorum...!!!

Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    baya bir titretmiştir ama

Alıntı giallorosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baya bir titretmiştir ama

titretmedi ama oturus pozisyonundan dolayi ayakta surulemediginden feci yordu..
    hala kollarim ve avuc iclerim agriyor...

bu arada diger resimleri bilgisayara aktarinca motorun boyle bir yolculuk sonrasi son halinin resimlerini yollayacagim..

yikamaya goturmeye korkuyorum adamlar dovecek beni diye
    Ey tanrim...
    Cennette [B][COLOR="Yellow"]Fener[/COLOR][COLOR="Blue"]Bahcem[/COLOR] [/B]yok ise ben gelmiyorum...!!!

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aykii
    kullandığın motora göre sıradışı yollardan gitmişin daha fazla resim varsa elinde paylaşırsan memnun oluruz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ailgazdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250 siyah
    arkadaslar hepinize selam...
    gt250 siyah comet imi nbc motor dan aldim getirdim eve kapali garaj da duruyor, neden? cunku ehliyete daha 2 ay var ama ilk motorum oldugu icin de biran once kullanma hevesindeyim ya neyse

size sorum;
    servis zamanlari ve ilk servisten itibaren yapilmasi gereken kontroller...bilgilendirirseniz mutlu olurum

hepinize saygilar...

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    selam abiler kardeşler..herkese saygılar..ben hyosung şu henüz satışa sunulmayan scooterlarına bayıldım..onlarla ilgili daha fazla bilgi veya resim varmı bildiğiniz??teşekkürler

Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    Alıntı ailgazdag adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar hepinize selam...
    gt250 siyah comet imi nbc motor dan aldim getirdim eve kapali garaj da duruyor, neden? cunku ehliyete daha 2 ay var ama ilk motorum oldugu icin de biran once kullanma hevesindeyim ya neyse

size sorum;
    servis zamanlari ve ilk servisten itibaren yapilmasi gereken kontroller...bilgilendirirseniz mutlu olurum

hepinize saygilar...

motorun hayırlı olsun bende 15gün önce sarı cometi aldım nbc motorsdan hatta ben teslim alırken seninki gelmişti

1000km de ilk servisi
    rodaj ilk 1000km 7bin devir.
    daha önce hiç motor kullanmadıysan bilen birisinden yardım istemeni öneririm mutlaka.

ailgazdag

hayırlı olsun arkadaşım ..aşağıdaki linkte 1000 bakımı hakkında kapsamlı bilgi var hatta ödemen gereken rakama kadar yazdım ..bu arada araştırmalarımız magnatek in motor için uygun yağ olmadığı konusunda ve yarı sentetik castrol motosiklet yağı kullanmanın en iyi sonucu vereceği konusunda hemfikir olduk

http://www.motosiklet.net/forum/show...postcount=1505
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

arkadaşlar comet ve 250r modeli sahibinden.com da peşin alımlarda 1000 ytl indirim veya 12 ay peşin fiyatına taksit varmış doğru mu öyle ise süpperr
    6.900 olan cometi 5.900 alabiliyoruz

bu arada önümüz kış şubat ayı gibi cometlerde bir indirim olur mu şöyle 500-1000 ytl arası

ailgazdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250 siyah
    rodaj bilgileri için
    teşekkürler bbrr... teşekkürler giallorosso
    [FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:

0 RH +

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    peşin alım indirimi sadece gt/gtr 650 lerde var 250 likler için bu geçerli değil arkadaşlar
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Şimdilik bununla idare edin. Videolar da ileride gelecek.

[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    :-) arkadas terlikli terlikli ne kadar güzel ön teker yapmış! parmak arası olursa daha mı iyi olurdu!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Alıntı KARABURUN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :-) arkadas terlikli terlikli ne kadar güzel ön teker yapmış! parmak arası olursa daha mı iyi olurdu!
    Kaskını zor taktırdım adamın
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

650r'i enduro sanmanin sonu...

siyah alev desenleri yaptim nasil olmus?

Siz sakin zincirinizi bu hale getirmeyin...

Eskiden buralar sariydi

Cok basarili bir desen olmadi sanirim ha?

Ya arkadaslar bu motor nasil temizlenir?
    Ey tanrim...

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadsım aynı durum eskı motorumlsa bana da denk gelmıstı..ziftlerı boyaya zarar wermeden en iyi gaz cıkartır..2 litre gaz al sünger al her yerı gazla yıka bak nasıl cıkyo..aynı zamnda gaz boyyayıda besler..parlaklık verırı..ama boyasız plastık aksamlara cama sakın gaz sürme...beyazlatabilir..yani plastık aksama sürme..yan grenajlara falan gönul rahatlıgla sür..ben zaten motorumu parlasın die hep gaz tarafından nemlendirilmıs bezlerle silierım..şimdieeden kolay gelsın..unutmadan ilkten gazı sür bi 5 dk bekle arkasından tekrardan gazlı süngerle sil
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

ayki

git 3-4 litre gazyağı al...bide boya malzemeleri satan bi yerden fırça al ön teker ve elinin ulaşamayacağı yerleri bu fırça yardımı ile gazyağı ile iyice temizle ...grenajın üstüne gönül rahatlığı ile gazyağı sürebilirsin hiç bir şekilde zararı olmaz merak etme (plastik kısımlar dahil) daha 1 hafta önce ben tüm motoru gazyağı ile yıkadım ....boyayı besler yumuşatır özellikle soğuk havalarda boyanın ömrünü uzatır...-

özellikle yağ radyötörünü bence sök öle temizle çok önemli..

selase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet evet gaz en ii çözüm

[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    arkadaslar bi arkadasımın cok güzel bi wallpaper yapmıştı gt250 r den,ben onu sildim şimdi bulamıyom.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler