Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cem.alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ewet daha once hiç yapmadın tekniği nedir??

mumkunse kısaca bahsedermisin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UKYO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motozeus ms100
    aiqa öncelikle geçmiş olsun ve de Allah senden razı olsun sabah sabah beni güldürdün.Ayakkabının ayağından çıkmasını kafamda canlandırıncada koptum zaten

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    cem.alper anlatılarak olmaz bu iş, mümkünse yapmamaya çalış çünkü bir çok kez düşeceğin garantidir. Öğrensen ve tamam ben bunu yapabilitorum desende düşme ihtimalin çok yüksektir. İlla yapcam diosanda , seri ve atik daha ufak bir motor ile alışıp bunda daha sonra denemelisin.

Nasıl yapılacağını teorik olarak burda anlatmam pek mantıklı olmayacağı için açıklamasını yapmayacağım.

cem.alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tesekkur ederimm

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aiqa...
    Öncelikle geçmiş olsun o parça 10 ytl ye kaynak oluyor ben kırılan vites peginin sadece çatalına 60 küsur ytl ödemiştim sadece çatal diğer hareketli elamanlar hariç...
    Sabah servise gittim Karşıyakaya benim benzin kaçıran parça aslında benzin musluğuymuş ama üzerinde manivela yok!Parçayı söken Usta montaj hatası var dedi gerçektende öyle...Resimde görüldüğü gibi içinde bir diyafram var diyafram kastırıp benzin geçişini engelliyordu usta başka bir parça söküp getirip taktı sanırım sıfır değil ama hiçte dert değil önemli olan halletmeleri garanti kapsamında kimse ile görüşmeden değiştirdiler...Ustayla biraz cebelleştik soru sormama parçayı incelememe biraz bozuldu aslında haklı sayılır bende çalışırken etrafımda kimse olmasını istemem..Sorun hallollmuştur Ustaya ve Karşıyakadaki servise teşekkürler...Motosiklet parça değişince dahada atak hale geldi...

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    peki benim bu benzin göstergemin durumu hakkında bilgisi olan varmı
    comet var bende yeni aldım
    full depo yapsamda benzin göstergesi yarımı gösteriyor daha öncede söylemiştim henüz tek depo aldım
    şamandıra da mı bir sorun var yoksa zamanla düzelen birşey mi?

öylebiraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hoysung GT250R Kan Krmızı
    slm arkadaşlar geçen hafta sonu bursaya bir aşkadaşı ziyarete gittim yalova bursa arasındaki yol geniş ve uzunca düz yolları var ben beşinci viteste arkadaşlar yalanım varsa kalkmıyım şurdan motorda 195 libre gördüm emiynimki ben birzdaha beklesem ve zorlasam 200 görecekti yani aklınızda bulunsun bu motorun çıkabileceği maksimum hız 165 değil 200..

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyo gt250 dark
    .................................
    [SIZE="1"][B]Look into cities eyes\ Mirror of souls\ Now tell me what you see\ Beneath the hole\ Another sick\ Another poor\ Another slave\ Another weak\ Another lost\ Another dark\ System Decay[/B][/SIZE]

aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı öylebiraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar geçen hafta sonu bursaya bir aşkadaşı ziyarete gittim yalova bursa arasındaki yol geniş ve uzunca düz yolları var ben beşinci viteste arkadaşlar yalanım varsa kalkmıyım şurdan motorda 195 libre gördüm emiynimki ben birzdaha beklesem ve zorlasam 200 görecekti yani aklınızda bulunsun bu motorun çıkabileceği maksimum hız 165 değil 200..
    Bu durumda dört ihtimal var
    1- Yanlışlıkla gidip GT650R aldın
    2- Heyecandan 165`i 195 gördün
    3- 45 derece eğimle aşağı doğru gidiyordun arkanda da rüzgar esiyordu
    4- Hız göstergen bozuk

Alıntı aytskal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aiqa...
    Öncelikle geçmiş olsun o parça 10 ytl ye kaynak oluyor
    Kırılan debriyaj kolu 28 YTL`miş. Yenisi sipariş verdim. Umarım ellerinde vardır da yarın alabilirim. Bakalım bu kadar basit bir parçanın gelmesi ne kadar süre alacak. Parasınıda verdim.
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    helal! Yaf 200 de nasıl duruyorsun ustunde ruzgar insanı goturecek gibi oluyor 120 de falan bana :(
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

Motosikleti
    [QUOTE=aiqa;427108]Bu durumda dört ihtimal var
    4- Hız göstergen bozuk

1- motorum gt250r
    2-hiç heyecanım yoktu tam tersine gayet sakin ve bilinçliydim
    3-yol dümdüz ve tam aksine rüzgar karşıdan esiyordu
    4-hız göstergem gayet düzgün çalışmakta

5-arkadaşlar sadece ben herkez gibi bişeyler paylaşmak istedim sizlerle bu gayet normal bişey! dalga geçmek bence olmuyo ben cidi bir konudan bahsettim aklınızda bulunsun makine şukadar hız yapabiliyo diye yukardaki arkadaş gibi saçma sapan cevap vermek benim ve sizlerin kalbini kırar
    zaten aynısı sizlerdede var yol musait olduğu zaman basın gaza göreceksiniz libre kaç gösteriyo

saygılar kardeşşşşş. demekki neymiş motorda ve bende problem yokmuş sorun sendeymiş!!!

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    arkadaşlar benimde bi sorum olacak metresine kadar bildiğiniz bir yolu gtr250 ile kilometre ile sıfırladıktan sonra ölçermisiniz ben önceki hafta conti ile sapanca gezimizi yaptığımızda (400km yapıldı) kilometreleri aynı anda sıfırlamamıza rağmen gidip geri dönmemiz arasında 2 motorda 10 km ye yakın fark oluştu benim gösterge ilerde bendekimi yanlış onun geride kaldı onunkimi yanlış hadi bakalım buyrun cenaze namazına en kısa zamanda araba ile aynı denemeyi yapıcam arkasından hız göstergesininde arabayla testini yapıcam sizde bu tip testler yaparsanız ve bizi bilgilendirirseniz sevinirim mesela ben kırmızı ışık ile 35-50 km arasında gitme başarısını gösterdim
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

[QUOTE=öylebiraz;427393]
    Alıntı aiqa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu durumda dört ihtimal var
    4- Hız göstergen bozuk

1- motorum gt250r

5-arkadaşlar sadece ben herkez gibi bişeyler paylaşmak istedim sizlerle bu gayet normal bişey! dalga geçmek bence olmuyo ben cidi bir konudan bahsettim aklınızda bulunsun makine şukadar hız yapabiliyo diye yukardaki arkadaş gibi saçma sapan cevap vermek benim ve sizlerin kalbini kırar
    zaten aynısı sizlerdede var yol musait olduğu zaman basın gaza göreceksiniz libre kaç gösteriyo

saygılar kardeşşşşş. demekki neymiş motorda ve bende problem yokmuş sorun sendeymiş!!!
    Bu motoru bu sitede kullanan onlarca insan var.
    Onlar bahsettiğin hıza çıkamadı sen nasıl çıktın onu ispatla bence.
    video mu çekersin ne yaparsan yap artık.
    Ama GT250R a 200 basacağına ben dahil kimse inanmaz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    mekanik olarak bu motor 13000 devirde 190 km hız yapıyor.

Gerçekten nasıl oldu bu hız merak ettim.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk

Hyosung GT250R Duvar Kağıdı (Kendim Yaptım)

El yapımı, iMac 400 Mhz DV ve Photoshop 6.0 yardımı ile Rize'de yapılmış özel bir grafiktir.. Kırmızı Hyosung GT250R...

İyi sürüşler...

BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ...

Motosikleti
    arkadaşlar ben 195 hız yaptım bunu nasıl ispatlayım ki video falan aslında olacak iş ayarlamaya çalışacam ama sizde haklısınız inanmamakta ama allah çarpsın yalan yok kardeşler.

conti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R
    Bende daha önce
    Edirne'ye giderken 174 'i gördüm yalnız biraz eğim ve rüzgar vardı.
    Daha sonra aynı hıza hiç çıkamadım.

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullandığımız motosikletlerin motor tasarımını daha önce bilinen ünlü Japon motosiklet markalarınada tasarım yapan Japon Hamamatsu R&D ekibi tarafından yapılmıştır...

This compact water cooled 90 degree v twin, DOHC 8 valve engine incorporates the latest technology and produces 79 horsepower (approx 70 rear wheel horse power) -Click here to view Dyno Results. Designed in Hamamatsu, Japan, it sets a new benchmark in V-twin performance. It has dual Mikuni downdraft carburetors, low restriction stainless steel exhaust, environmentally friendly secondary air intake system, which meets all world standards, including euro 2.

http://www.rare.com/lps/gt250.htm

http://www.answers.com/topic/hyosung...-machinery-inc

http://www.answers.com/topic/hamamatsu-shizuoka

Hamamatsu hyosung R&D team: http://www.ewh.ieee.org/soc/ias/iasc...%26D%20team%22

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    1- motorum gt250r

Kardessss... Bi dahaki denemende o hizlara geldiginde devir gostergesi kac gosteriyor, onu da not alip buraya yazabilirsen seviniriz.

Hiz gostergesinin dogru calistigindan emin olmak icin trasher'in onerdigi yontemi uygulayabilirsin.

Bu arada iki kere 'libre' derken 'ibre' demek istedin sanirim Gerci R modellerinde ibreli analog gosterge yok ama... Sorun degil yine de anlasiliyor.
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    yoksa standart cbr 125 le 180 yaptım efsanesınden sora hyo ıle 200 yaptım efsanesımı baslıyor)
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)

Bu Konudaki Etiketler