Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim zevkime uygun degil ama meraklisina, Kore'den bir ornek:
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
BBRR DEMİSKİ; "Bu gün msn de yağ konusu baya bi tartışıldı ...özellikle magnatek kullanmayın yoksa debriyaj balatası sıyırıyor dendi hatta adana da bu yüzden iki motorun debriyaj balatası ayna gibi olmuş...
ben daha önce cross motorumdada hep fulll sentetik kullandım ...ama bu konuda konuştuğum insanlar teknik bilgi yönünden çok güvendiğim insanlar...yarı sentetik 4t motor yağı ıslak debriyaj için en iyi yağdır diyolar 4000 bakımında yarı sentetik koyacam..."
bu tur aydinlatici bilgilere benim gibi konuya yabanci olanlarin ihtiyaci var. gecen biyerde biri magneteg yag onermisti, tabiiki alternatif sunacak kimse olmadigi icin aklimda kalici yeretmis. fakat boylesi bir sitede kolektif akil olusmakta ve en dogrusu suzulerek aciga cikmakta.
BBRR ye bilgilendirmesinden dolayi tesekurler.
[SIZE="1"][B]Look into cities eyes\ Mirror of souls\ Now tell me what you see\ Beneath the hole\ Another sick\ Another poor\ Another slave\ Another weak\ Another lost\ Another dark\ System Decay[/B][/SIZE]
kardeş böyle bir güzellik yaparsan çok sevinirim msn karaalis34@hotmail.com
[QUOTE=birolbirinc;423236]oylebiraz kardeş ben daha önce birkaç arkadaşın araçlarına internetten indirdikleri şekillerden stiker yaptım benim için sorun yok bende bu ve bundan çook daha farklı modeller var hele bir tane gt650r a uygulardığım model var ama ne yazıkki ben karacabeydeyim sen gel ben sana hediye olsun diye bile yaparım sorun değil reklam işleri yapan arkadaşlar halledebilirler neredensin yazarsan bildiğim meslektaşlarım varsa rica eder yaptıtırız
ben istanbuldayım ama bursada arkadaşım var onun yanına gider gelirim h.sonları eğer benim işimi görecek şekilleri motora uygulaya bilirsek çok sevinirim seninle özel görüşmek isterim bana tel veya msn verebilirsen büyük yardımın dokunur:D
Arkadaşlar 6 Ay evel yaptığım hatayı şimdi görüyorum racer200 aldım gerçi bir proglemim yok fakat bu güzelliği görünce 4-5 milyar daha fazla verip Hyosung gt250r alırdım :( şimdi satıyorum motorumu kesin alıcam gt250r arkadaş gt250r kafa kaldırırmı diyorsun ben racer200 kaldırıyorsam Bu Motor Anasını ağlatır
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=9698&page=57
Aşkım Sadece Motorum
bence doktorun yaptığı modifikasyon başarılı olmuş tabi ki burda zevkler ve renkler farklıdır ama her zaman ne istiyoruz
motorlarımız farklı olsun işte arkadaş elinden geldiğince bişeyler yapmış gayette şık olmuş
beğenilmesede iğrenç yada benzeri yazılarlar yazıpda arkadaşımızın kalbini kırmayalım
eğer fikirlwerimiz varsa şurasınıda şöle yapsaydın demek daha doğru olacağı kanısındayım.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Burada GT250 modelleri için ingilizce kullanma klavuzu var. Burdaki bilgiye bakarsak, yağ seçimini motosikletin kullanıldıgı yerin sıcaklıgına göre değiştirmiş. Gerçi en büyük sıcaklık aralığında kullanılan 10w/40 ve 10w/50
Aşağıda screenshot u var.
Yağ konusunda işin özü şu ;
Türkiye'deki mevsim ortalamasına göre en uygun yağ Viskozite Derecesi : 10W-40 (Zaten Hyosung bunu tavsiye ediyor)
Yağın Kalite Sınıfı ise API SG den yukarı olmalıdır.
Ful Sentetikden ziyade yarı sentetik olması ıslak debriyaj için dha mantıklıdır.
Ne olursa olsun 4 zamanlı Motosiklet yağı olmalıdır.
Bunları birleştirince karşımıza şu sonuç çıkıyor ;
SHELL Advance VSX 4
Bu yağ 10W-40 yarı sentetic 4 zamanlı motosiklet yağıdır ve sınıfı API SH dir. (API SG den yüksek)
Zaten Hyosung da SHELL Advance ürünlerini tavsiye etmektedir.
Yağ konusunu hiç düşünmeyin ben çok inceledim ve araştırdım, sonuç SHELL Advance VSX 4. Bu ayarda başka markada olabilir ama bu özelliklerde başka motosikelt yağı yok Türkiye de.
@Eyong
Bu motoru almayı düşünen biri olarak teşekkür ediyorum. Süper paylaşım
==============================
==============================
yaa arkadaşlar sizlere birşey danıştım ama 2 kişiden başka cevap veren çıkmadı nerede bu kardeşlik birlik beraberlik bir tutturdunuz motor yağı da motor yağı !! yardımcı olun biraz arkadaşlar lütfen.
Kardes, bu thread'dekilerin ortak ilgi alani Hyosung. Motor yagi da makinelerimizin duzgun calismasi icin hayati onem tasiyor.
Senin sorun air-brush ve sticker'lar ilgili. Hyosung'cularin hepsinin bu konuyla ilgili, bilgili oldugunu bekleyemezsin. Iki cevap almissin iste, az degil...
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
herkese merhaba
arkadaşlar bir sorum olucak bildiğniz üzere geçen hafta hyosung gt250 aldım ve depoyu fulledim fakat benzin göstergesi yarım gösteriyor.aldığım yere sorduğumda ilk başta şamandıra yapar böyle bir sorun dedi bilgisi olan var mı aranızda ?
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
Arkadaşlar, Selam.
Ben henüz bir Hyosung sahibi değilim fakat uzun süredir, bu motorla ilgilendiğimi itiraf etmeliyim. Bir ara FZR 600 kullandım. 97 yılında geçirdiğim bir kaza nedeni ile, uzun süredir motosiklet üstüne çıkmıyorum. Fakat son zamanlarda Ülkemizde gelişen Motosiklet pazarı ve çok çeşitli modelleri görünce insanın içinde bastırmaya çalıştığı tutkuları yeniden alevleniyor. Belki benim gibi bir çok arkadaş aynı hislerle geriye döndü. Neyse kendimi tanıtma faslını geçtikten sonra sormak istediğim bir şey var, GT 250 r ya da 600 R önemli değil ikisinde kasası hemen hemen aynı büyüklükte, bu motorların ekzost sistemini GBR 600 lerdeki gibi çamurluk altına aldıra bilirmiyiz. Benim endişem geçirdiğim kazadan edindiğim tecrübeler nedeni ile, Özellkle artçınız Ekzost yanığına maruz kalabiliyor. Ayrıca CBR 600 lerdeki görünümde oldukça hoş.
Sonunda beni çok sevdiğim motorumdan soğutmayı başardılar.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21473
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Istedikten, masrafi ve emegi goze aldik sonra hersey mumkun:
http://www.bikefarmmv.de/
http://www.ixil.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)