gtr 250 nin ikinci el piyasası nedir bir kaç ay içinde almayı düşünüom da. istediğim zaman kolay satabilir miyim sizce?
gtr 250 nin ikinci el piyasası nedir bir kaç ay içinde almayı düşünüom da. istediğim zaman kolay satabilir miyim sizce?
0 Rh +
öylebiraz
desenler mükemmel... tabelacılara değil de grafik tasarım yapanlar var onlarla bir görüş... aklıma gelmiş ken... sefaköyün içinde bilgisayarlı grafik tasarım yapan bir dükkan görüyordum.. araçlar için... sana telefonunu alıp özel den gönderirim... ama pazartesi günü... servisle geçerken görüyordum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
oylebiraz kardeş ben daha önce birkaç arkadaşın araçlarına internetten indirdikleri şekillerden stiker yaptım benim için sorun yok bende bu ve bundan çook daha farklı modeller var hele bir tane gt650r a uygulardığım model var ama ne yazıkki ben karacabeydeyim sen gel ben sana hediye olsun diye bile yaparım sorun değil reklam işleri yapan arkadaşlar halledebilirler neredensin yazarsan bildiğim meslektaşlarım varsa rica eder yaptıtırız
hakan abicim senin far sisitemi iyi ama bluell daha şık ve orjinal durmuş fakat geceleri çok şık duruyor bu sistemi bursada bir araştırırız olmadı atlar gideriz bursaya bakarız senin motora güzel bir şeyler yaparsak bende yaptıracağım az çok benim yeni motorada uyar bu tip şeyler
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
biraz tuhaf olmuş...beğenmedim...öcü gibi valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dün öğlen bi sarı gtr gördüm göztepe ssk hastanesinin arka sokağında bnde oralara yakın oturuyorum kimdi bilmiyorum ama plakalık iptal edilmişti arkasından saat 1.30 gibi kırmızı bi gtr ı caddede gördüm oda plakalığı iptal etmiş oda çok hoş duruyordu artık bizimde plakalığı iptalettirme zamanımız geldi bizden yaptıran var mı acaba merak ettim nerede ve nasıl yaptırdınız kaça mal oldu
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Arkadaşlar merhabalar, biz forumu uzun süredir takip ediyorduk hatta bu motorları almamızda hepinizin dolaylı olarak etkisi oldu diyebiliriz. Hepinize bilgi ve tecrübelernizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Listeye eklerseniz seviniriz.
maltıner GT250 Comet-Sarı
serdarb GT250 Comet-Sarı
hoşgeldiniz motorları ve resimlerinizi en kısa zamanda bekliyoruz...
Arkadaşlar istanbulda tavsiye edebileceğiniz airbrushcı lar var mı birde siyah MAT olan kaskıma airbrush yaptırma olanağım var mı yoksa mat oldugu için uygulanamaz mı
Mesela şu şekilde de fikir beyan edilebilirdi :
"ben beğenmedim" ya da "eski hali daha iyi bence"..
Bir süredir Türkçede iki kelime gençler arasında farklı şekilde ifade edilir oldu. Müthiş (iyi, güzel) ve İğrenç (kötü, iyi değil)
Not: ben kötü olduğunu düşünmüyorum. Sadece yukarıdaki ifadenin başka biçimlerde söylenebileceğini de anlatmak istedim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bu hyosung lar ne malı çinmi? öle pek hoş bişeye benzemiyor ama tabi yakından görmeden bişey demek doğru değil
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
evet motorun bu hali ile çokta güzel durduğunu idda etmiyorum ::iğrenç olabilir bana sebebini açıklayın yada fikir verin şöyle olsa daha iyi olurdu.Amacım klasik görüntüden uzaklaşmak.ertuğrul _öz ün verdiği fikir çok güzel Buell XB12Scg Lightning modelinde olduğu gibi bir değişiklik yapmak isterim.Neticede herkesin görüşü farklıdır benim saygım var Ama aşağılayıcı kelimeler üzüyor Neticede ortada bir emek var hata varsa geriye dönülecektir..saygılarımla
Arkadaslar bu siteyi ve yazılarınızı haziran/2006 dan beri takip ediyorum motosiklet maceram cbr125 ile basladı ve virajda kayıp münibüsün altına girmemle son buldu ama motosiklet tutkum kesinlikle bitmiş değil özelliklerini ve tasarımlarını görüdüğümden beri gt250r ve comet merakım basladı inşallah durumum el verdiği zaman benimde bir gt250r im olacak. sözün kısası artık fiili olarak aranızdayım herkese selamlar...
merhaba arkadaşlar...
bende hyo RX125 var,debriyaj telinin yağlanması gerektiğini yoksa kopabileceğini okudum.iyi hoşda nasıl yağlayabilirim tarif edebilecek warmı?
ve nasıl yağ ile????
THE_LANCET
İsminden de anlaşılacağı gibi bal gibi çin malı ama işte güney kore diye yutturmaya çalışıyolar ...ama biz yemiyoz
tanermavi
Aslında teli söküp greslemek en iyisidir ...ama uzun iş
en kolayı elciğin ordan yağdanlık yada bir enjektör yardımı ile yağlamaktır
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar bu linkteki video yu izleyin hyosung hakkında çok güzel bir tanıtım filmi yapmışlar
http://www.youtube.com/watch?v=QwJiI_1JGwI 650 li likle ön kaldırıyor acaba 250 cclik lede kaldırılabilir mi sadece meraktan soruyorum
250 cbf le ön teker kaldırılıyo ..hyo ile gayet rahat kalkar ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
THE_LANCET kardeş, bilgi edinmeden fikir sahibi olmaya güzel bir örnek vermişsin. buraya yazmadan önce en azından google'dan markayı aratabilirdin.
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
trasher yapabildikten sonra Titan yada YBR ile de kafa kaldırırsın
motora iğrenç denmesi üzmüş galiba seni...haklısın...emek verip beğenilmemesi ve bunu net bir üslupla 3kişilerden duyman hoş değil belkide...fakat beğenilmemesi genel kanı diyorum...çünkü farlar ve ön granaj motoru motor yapan önemli etken...o taktığın şeylere hilkat garibesi desem umarım darılmazsın....aynı emeği eski farı geri takmak için kullanmanı öneririm...
bende tek yuvarlak fara uyuz oluyorum...ama tipi bu işte cometin...yaratıcılık ve yeniliklerin bende peşinde olmuşumdur hep...ama orjinal görüntü bu kadar erezyona uğrarsa yaptığın işin ne önemi olur ki...ya da şöyle diyeyim...sen mutluysan bize bişey düşmez...
senin motora freddy diyeceğim artık...
motoru satda bu işkencelerden kurtulsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)