Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    kardeş hayırlı uğurlu olsun allah lastiğini düz bastırsın güle güle kullan
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dün aksamdan itibaren bizimdir siyah 250 gtr... listeye ekleyin fotolar yakında
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan.
    SL ı ne yaptın? iyi fiyata verebildin mi?
    ==============================
    ==============================

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı giallorosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    foto.super ve yenı motorun super....
    Allah akza bela vermesın
    Kısmet olursa bu aksam ben de sıze katılacagım
    comet 250 kırmızı
    sadece bırkaç saat uzaklıkta...

sizce_____________________________________________ ____
    boy 1.84 kılo 85 arkadaslar küçük durmaz degıl mı comet250.???
    ____it's my life_1982____

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    richy 1800 e sattım sl yi 6500 aldım hyoyu 2700 km de 6aylık cekle
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

asaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250 r
    arkadaşlar plakalığı iptal etmek istiyorum fakat sinyaller kalsın diyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Motor cruiser ya, ayaklıklarıda büyütmek lazım tabii...

Ne de olsa maxiscooter dan da alışkanlık var, ayağımı tam basmak gibi...

Araştırdığıma göre, bu ayaklıklar her motor için farklı oluyormuş.

Sanıyorum Hyosung için böyle bir yan sanayi yok, olsa da Türkiyede bulunmaz.

Ne yapabilirim bu konuda ? Bu ayaklıkları İstanbulda bulabileceğim bir yer var mı ?

Yardım edenlere şimdiden çok çok teşekkürler (komtan zaten aldı bi teşekkür ama onlar yurtdışı )
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı asaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar plakalığı iptal etmek istiyorum fakat sinyaller kalsın diyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
    plakalık bölümü kesilerek yapılıyo bi ark yaptırmıştı motoruna ama hyosung diil yada sinyaller yapıştırma olabiliyomuş komple çıkartırsak
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    asaf
    Olcay bi aparat bulmuştu yabancı sitelerde satılan ..onda linki var yanılmıyosam burayada koyar ..çamurluk çıkıyo ve plakayı bu aparata ekliyosunuz..

giallorosso , lubimaya54 her ikinizede hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız işallah....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

hakandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Bir türlü satamadığım gt650 cometi mi modifiye ederek kullanmaya karar verdim.Bunu yaparken orjinal parçalarında sonradan takılabileceğini düşünerek çalıştık..Bu modifiyede işçilik ve fikir motosiklet sürüş hocamın ..İlk önce farlarla başlayalım dedik ve modifiye çalışmalarına başladık henüz tamamlanmış değil farların üst kısmı kapatılarak çirkin kablo görüntüleride kamufule edilecek.Belki rüzgar engeli için bir cam takma yoluna gidebilirim..Motor koruma demiride takılacak..Sabredemedim daha tamamlamadan siteye resimleri koyayım dedim hem fikirlerinizide alayım istedim

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    asaf resimde gördüğün aparat yurtdışında satılmakta, fakat aynını yapmak hiç de zor olmasa gerek.

Şimdi nasıl yapılabileceğine dair aklıma gelen fikri anlatayım

Bu arkadaşlar orjinal çamurluk ile aparatın yanyana resimlerini çekmişler ve sağolsunlar bu resim bize o aparatın boyutları hakkında yeterli ipucunu veriyor

Orjinal çamurluğu sökerek milimetrik olarak ölçülendirip, resimdeki, boyutla orantılayarak resimdeki o aparatın net ölçülerini (en fazla bir iki milim şaşar) çıkarıp vida yerlerini tespit edebiliriz

İşin en zor tarafı sacı kıvırmak için bu işi yapan bir yer bulmak ve bunu kıvırmasını rica etmek.

Apartın altındaki yanyana duran iki büyük deliği yapmaya gerek yok çünkü plakanın arkasında anlamsızca duruyor

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Hakandemir. Motorun streetfighter olmuş.

Ben de eğer comet alsaydım yapacağım ilk modifikasyonlardan birisi aynı senin uyguladığın çift fardı. Bu farların fiyatlarını yazarsan sevinirim.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Sevgili ertuğrul _öz kardeşim farlar hocamın hediyesi gerçek fiyatını bilmiyorum.Amerikan malı imiş mercekli, metalden ,içi aleminyum ,plastik hiçbir aksamı yok Dün gece şehirdışı test ettim.uzun hüzmeler başarılı ama kısalar için biraz daha çalışma yapmak gerek zira 100Km+ süratlerde kısalar yetersiz geliyor.Kablo kalınlaştırıldı iki tane de role (yanlış yazmadım sanırım) ilave edildi.Ampuller 55w lık mercekli Sarı ışık veriyor..Dediğim gibi daha modifiye tamamlanmadı.Belki bir boy büyük far kullanabiliriz.Şimdilik deniyoruz .Sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var.Arkadaşımın dediğine göre bir boy büyükleri varmış hatta speed triple gibi yuvarlak yapalımda istedik ama kalite olarak bu farlar daha iyi çünkü ampul ısınmasından plastik parçalar eriyebilir Bu farlar açıkken elimi önüne tutunca ısısını hissedebiliyorum.İşlerim yoğun olmasa kısa zamanda tamamlardım ama vakit kısıtlı Bu tip malzemeleri satan yerlere araçla beraber giderek bakmak daha faydalı olur..Saygılarımla

denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    abi alet salyangoz gbi olmus

nicin modifiye ettin ki? neyinden memnun degildin?

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı denden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi alet salyangoz gbi olmus

nicin modifiye ettin ki? neyinden memnun degildin?
    he he benzetmeyi sevdim hatta kırıldım gülmekten Neden modifiye ettiğime gelince aletten memnunum performans olarak beklentimin bile ötesinde diyebilirim Zaten satma sebebimde biraz bu yüzden.. kısaca ''canım sıkıldı'' diye cevap vereyim bari

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Eğer comet alsaydım aklımdaki tasarım buydu. Sanırım rüzgarlık konusunda bir fikir verir.

Hala gtr nin granajlarını çıkarıp bu tip bir uygulama yapmayı düşünmüyor değilim. Ama önce 20.000 devirip garantiden çıkmak gerek.

Çalışmalarının devamını maliyetleriyle beraber yayınlarsan bizlere de güzel fikir olur.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    ertuğrul_öz evet evet yapmak istediğim şeyde ilk fotodaki gibi Aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Tek fark camı biraz daha yüksek tutup rüzgarı kesmesini sağlamak istiyorum.Zira bu alet 230 km hıza çıkabiliyor hatta geçebiliyor.Gerçi 200+ sadece 5 kere yaptım ama 160 km/h hızda insanı epeyce rahatsız eden rüzgarı var.Bu çalışmayı yaparken aerodinamide önemli atlanan ufak ayrıntılar tehlikeli sonuçlar çıkarabilir görüşündeyim çünkü bunu tasarlayan kişiler herşeyini düşünmüştürler yani aslında en güzel hali orjinal duruşu ama dedim ya satamayınca bende değişiklik yapayım istedim

yollar_efesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650-R
    ARKADAŞLAR HYOSUNG HAKKINDA GENİŞ BİLGİYİ AYGÜN MOTORSİKLET DE EDİNE BİLİRSİNİZ ZATEN SİTENİN SPONSORUDA www.aygunmotor.com adresine girip tüm modeller hakkında bilgi edine bilir düşünce ve fikir alışverişi yapabilirsiniz sevgiyle kalın AYGÜN MOTORSİKLET

Motosikleti
    hyosung karion 125
    yollar_efesi kardeş,
    hyosung'larda kampanya düşünülüyor mu? fiyat indirimi, kredi kartına taksitli vs
    sizin dışınızda birkaç bayiden çelişkili bilgiler aldım. kimi yapılacak kimi yapılmayacak diyor. global de tam net birşey söylemedi.
    teşekkürler
    "Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.

öylebiraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hoysung GT250R Kan Krmızı
    herkeze selamlar arkadaşlar motoruma çeşitli desenler yapıştırmak istiyorum bunu tabelacıların yaptığı söylenmişti fakat adamlar biz bunu yapamayız diyolar. elimde ceşitli desen ve resimler var bunları motoruma uygulayacak bir meslek gurubu varmı acaba cevaolarınızı bekliyorum
    saygılar..

tang pet için uygulamak istediğim desen.(orjinali gibi silikon plastik kaplı)

sağ taraftaki kuyruklu desen granaja uygulanacak tabiki renkler düzenlenecek

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler