Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GÖKSEL... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı trasher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı sorun bndede var çıldırmak üzereyim inşallah kırmadan açacam servistekiler sağolsun komple grenajı sökmemiz gerektiğini söyledi bnde hiç dokunmuyordum bunu öğrendiğim iyi oldu bnde denicem yarın eğer bi sonuca ulaşırsam burdan ayrıntılı yazarım...
    hadi bakalım kolay gelsin dün 3 saat ugraştım ama nafile grenajı bende sökmeyi düşündüm ama vidalar plastige vidalandıgı için 1 kereliginede söksen yalama olma olasılıgı çok yüksek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Alıntı conti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba
    Arkadaşlar bu motor harika (maaşallah)

Trasher kardeşime de yıllık iznimde motorsikletimle Samsun'a giideceğimden bahsetmiştim. aslında biraz korkmuyorda değildim ama sonunda cesaretimide topladım bakımımı yaptırarak Pazar sabahı bismillahla yola çıktım.

Pazar sabahı saat 6:45 gibi kocamustafapaşa (ist) den yola çıktım.
    benim için süper bir deneyim oldu. İstanbul Bolu kastomun osmancık merzifon havza kavak Samsun derken nihayet 16 :40 gibi tam 785 km yi tamamladım.
    yolda bir kere yemek için durdum 30 dakika kadar ama bunun dışında tam 3 kere benzin için ve toplamda 6 kere (benzin dahil) sigara için durdum.

ilk saatlerde sabah serinliğiyle üşüdüm. ancak öğleye doğru hava çok sıcaktı hararet kesinlikle olmadı.

otabanda ortalam hızım 135 -145 arası
    otobandan itibaren ise 115-125 arasıydı

ne kadar yaktığıma gelince tam hesaplamadım (hesapları sonra yapacağım ama )
    Otobanda km 'de 145 000
    Otobandan sonra da km'de 110 000 gibi tahminen

şu an için geri dönüşte tek korkum yağmur umarım
    havalar düzelir ve perşembeye doğru artık tekrar uzun yola çıkarım

Son olarak gtr 250 süper
    Keşke geleceğini daha önceden haber verseydin. Bir buluşma tertiplerdik. Kısmet.

Artık ben İstanbul'a gelince

Bu arada koltuğu sökmeden grenajları sökmeniz mümkün değil. gönderdiğim resme tekrar bakarsanız allen civatalardan birisinin koltuğun altında kaldığını göreceksiniz.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    fatih ALLAH(C.C)'a şükür sağ salim varmışsın aman dikkat et dönüş yolunda hava durumu ve yol durumunu iyi araştır kardeşim gelince görüşürüz artık ii tatiller...
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Bu koltuğun yandan görünüşü

Aradan sağlam bir kanca sokabilirsen bu şekilde açabilirsin.

Bu da eski teknik için gevşetilmesi gereken somunlar

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    teşekkürler ama olmadı servis yolları taştan
    bakalım servizste neyle karşılaşıcaz demekki başka bir durum var
    açtırabilirsem sorunu ve çözümünü yazıcam arkadaşlar
    yardımlarınız için teşekkürler.

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Cok aptalca olabilir, ama son kapattıgında, koltugu tutan o kayış, deliğe girip şimdi çıkmasını zorlaştırıyor olabilir mi?
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı GÖKSEL... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler ama olmadı servis yolları taştan
    bakalım servizste neyle karşılaşıcaz demekki başka bir durum var
    açtırabilirsem sorunu ve çözümünü yazıcam arkadaşlar
    yardımlarınız için teşekkürler.
    artık motorun yıkanmaya ihtiyacı oldugunu hissederek dün bauhaus a gittim ve bir adet fren disk balata zincir temizleyici bir adet castrol zincir yağı cilalı şampuan sünger aldım bi güzel temizledim motorumu gıcır gıcır oldu adeta parlatıyo herkese tavsiye ederim armorall die bi marka ondan sonra bikaçımızın başına gelen sele nin kilidinin açılamama sorunu için kızıltoprakta hondaserviste arkadaşımın yanına gittim tarif ettim olayı önce grenajın vidalarını çıkarttık sadece sol taraftakileri bide orda fileyi tutturdugumuz çıkıntı varya oda vida onuda çıkartman gerekiyo ozaman biraz gevşiyo hareket kabiliyeti ardından anahtarla o görünen 2 vidayıda söktü arkadaşım ve açtık disk kilidi ileri geri gelirken teli yerinden çıkartmış ve sıkışmış disk kilidini çıkarttım servise gitmene gerek yok biraz cesaret edersen önce grenajın vidalarını (motora oturdugunda sol taraftakileri çıkart ondan sonra anahtarla bir arkadaşın seleyi kaldırsın iyice çekmesi lazım tabii o arada 2 tane sarı vida gözüküyo onları sök ozaman komple çıkıyo arkadaş toplam 15 dk de halletti bnde artık aynı şey başıma gelirse yapabilecek kadar çözdüm olayı kolay gelsin servistekilere söle zorlamasınlar fazla seleyi kırarlar valla grenajı

bugün ilk defa köprü yoluna girerken ve köprüde 2 hyosunglu arkadaşa rastladım ilki göztepe e-5 te siyah hyosungtu selam verdim ama eliyle saati işaret etti sanırım gerçi ben sadece selam vermiştim kimdi acaba siteden değildi sanırım. köprünün üstündede sanırım komtan a rastladım yolda başka bi hyosung görünce çok hoş bir duygu kaplıyo insanın içini
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

-s3L1m- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler peki 250gtr'ın arka koltuğunu kaldırıp şu şekil yapma imkanımız var mı? Kim yapar bu işi? Garantisi gider mi? vs.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırmızı daire içindeki vidaları söktüm ama koltuk çıkmamıştı daha sonra 20 cm bir şişin ucunu egip koltukla grenaj arsından sokup dili geriye çekince açıldı şişle açmak daha zor gibi gelmişti ilk başta ama açıldı
    somuları söktükten sonra açılmamasının sebebi ise açınca gördümki resimdede belli oluyor işaretli 2 somunun ortasında bir yıldız vida var onun önceden sökülü olması gerekiyor yani metal parçayı koltuktan ayırmayan vida ve açılmayan koltuk. aklınızda olsun eger kilidiniz bozulursa şişle açılıyor
    yada ortadaki yıldız vidayı olası bir bozulmaya karşı önceden sökün hiç bir zararı yok daha sonra işaretli 2 somunu sökerseniz koltuk açılacaktır.
    yardımlarından dolayı ertugrul aytsakal ve şiş yöntemini hatırlatan eyonga

selase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar mrb,
    bizde 2. el hyosung gt250 almayı düşünüyoruz..2006 model ortalama 2400km.de abartı egzostu olan,temiz bi motor bulduk.sizce nekadar verilir bu motora?
    [COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    emin olmamakla beraber takip ettigim kadarıyla 5500-6000 ytl arası

nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    abi sıfır km almak daha mantıklı gelio bu fiyatlara göre.
    ben de şu anda araştırıyorum uygun fiyata veren arkadaş olursa hemen alabilirm.
    live to ride, ride to live

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı selase adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mrb,
    bizde 2. el hyosung gt250 almayı düşünüyoruz..2006 model ortalama 2400km.de abartı egzostu olan,temiz bi motor bulduk.sizce nekadar verilir bu motora?

5500-6000 civarı fiyatlar veriliyor. biraz pazarlıkla belki daha da ucuza alınabilir. Yanlış anlama ama yerinde olsam (sürekli artçın olacak) gv250 modelini tercih ederdim. Aynı motoru kullandıkları ve aşağı yukarı aynı ağırlıkta oldukları için ataklıkları eşittir. Üstelik daha ucuza bulabilirsin.

+ 1 ay daha sabrederseniz tahminime göre 500 ytl daha ucuza bulabilirsiniz

Göksel, demek ki benim motorda o yıldız vida önceden sökülmüştü

5500-6000 civarı fiyatlar veriliyor. biraz pazarlıkla belki daha da ucuza alınabilir. Yanlış anlama ama yerinde olsam (sürekli artçın olacak) gv250 modelini tercih ederdim. Aynı motoru kullandıkları ve aşağı yukarı aynı ağırlıkta oldukları için ataklıkları eşittir. Üstelik daha ucuza bulabilirsin.

+ 1 ay daha sabrederseniz tahminime göre 500 ytl daha ucuza bulabilirsiniz

Göksel, demek ki benim motorda o yıldız vida önceden sökülmüştü
    aslına bakarsan artçı olan benim
    şuanki motorumuz zaten chopper bende gv250den yanayım kesinlikle daha konforlu ama lubimaya54 race tarzında motor istiyo ..alacağımız hyosung gt250 ise sport/naked onların fiyatları biraz daha yüksek sanırım
    bize fiyat olarak 7000 dedi..biz sl 150'nin üsütne 4500 verip almayı düşünüyoruz sizce uygunmu?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    aslına bakarsan artçı olan benim
    şuanki motorumuz zaten chopper bende gv250den yanayım kesinlikle daha konforlu ama lubimaya54 race tarzında motor istiyo ..alacağımız hyosung gt250 ise sport/naked onların fiyatları biraz daha yüksek sanırım
    bize fiyat olarak 7000 dedi..biz sl 150'nin üsütne 4500 verip almayı düşünüyoruz sizce uygunmu?
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...und.DoIt_NewV4

Sahibinden.com a bakarsan grenajsız nake diye tabir edilen modellerin daha ucuz olduğunu görürsün. Eğer size grenajsız modeli satacaksa sıfır fiyatı istemiş. Ama granajlı modelse için 250 ytl daha indirtebilirseniz. fiyat mantıklı gibi geldi.

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    GT250R nin lastikleri nasıl... kullanışlımı... arkadaşlar motorun hemen hemen her yerinden bilgimiz oluyooo teşk... lastikler konusunda bilgi verirseniz sevinirim...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    aranıza sarı 250 comet geliyor az kaldı

http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...und.DoIt_NewV4

Sahibinden.com a bakarsan grenajsız nake diye tabir edilen modellerin daha ucuz olduğunu görürsün. Eğer size grenajsız modeli satacaksa sıfır fiyatı istemiş. Ama granajlı modelse için 250 ytl daha indirtebilirseniz. fiyat mantıklı gibi geldi.
    şimdi öğrendimki motor 2300km deymiş.ayrıca motor grenajlı yani gt250R 2006 model 7000ytl fiyat istiyo.siyah jant siyah şasili..üzerinde 250ytl lik egzost var.
    bizdeki keeway sl150(6500kmde sisybarlı siyah çiziksiz) ile takas etmeyi düşünüyoruz.sizce üstüne kaç lira vermeliyiz ?

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    giallorosso
    lacivert sele ne yakışır beee valla tadından yenmez ben sana bide air-brush 3 yıldız atarım ...

Kartal23

gt 250 r ın üstünde shinko lastikler var oldukça başarılı lastikler...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdi öğrendimki motor 2300km deymiş.ayrıca motor grenajlı yani gt250R 2006 model 7000ytl fiyat istiyo.siyah jant siyah şasili..üzerinde 250ytl lik egzost var.
    bizdeki keeway sl150(6500kmde sisybarlı siyah çiziksiz) ile takas etmeyi düşünüyoruz.sizce üstüne kaç lira vermeliyiz ?
    GT R nede olsa bir racing makine ben size servise baktırmanızı tavsiye ediyorum SL 150 sıfırı yaklaşık 2500 ytl civarında olsa gerek ikinci el ilanlarına bakarak ortalama bir fiyat çıkartabilirsiniz ancak yinede herşeyin özellikle racing makinelerin sıfırı iyidir diye düşünüyorum keeway satıp üzerine biraz ekler ilk sahibi olduğunuz bir makina alırsanız içiniz rahat olur üstelik o paraya sıfır comet alabiliyorsunuz bunuda bir düşünün derim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler