hell, tahmin ettigim ses ise aynısı bende de var, disklerden gelen zararsız bir sesmiş servisin söyledigine göre, bakımdan önce yoktu, bakımda ayar yapıldı ve bu ses çıktı, iki kere sordum, zarasız dediler ama kulagı rahatsız ettgi de bir gerçek
hell, tahmin ettigim ses ise aynısı bende de var, disklerden gelen zararsız bir sesmiş servisin söyledigine göre, bakımdan önce yoktu, bakımda ayar yapıldı ve bu ses çıktı, iki kere sordum, zarasız dediler ama kulagı rahatsız ettgi de bir gerçek
daha cok yavas giderken cok sinir bozucu bi ses oluyo
servisten oncede vardi bu bende, servise girdi hala var. Bide motor servise girsin ciksn taniyamicaksin demislerdi.. Ben herhangi bi degisiklik farketmedim
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
arkadaşlar bizim temmuz 2.taksit kaç para 2006 modeller içn bnde 106.50 YTL gözüküyo çözemedim dogrumudur...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Evet arkadaşlar Nihayet bu gün Motorumu aldım. Pazartesiye teslim alacağım inşallah. Fotorafları da o gün koyacağım inşallah.
Motorum Hyosung Aguila Gv 650....
Artık benide Hyosung kullanıcıları listesine eklerseniz sevinirim Crato cum
yok mu arkadaşlar fikri olan...trasher adlı üyeden alıntı
trasher burdan bakılıyor bildiğim kadarı ile 250 için 30ytl olması lazımtrasher adlı üyeden alıntı
http://www.gelirler.gov.tr/gelir2.ns...OpenForm&Seq=4
30 milyon.. ben gecenlerde ikisini birden odedim. Biri cezaya girms 31 yatirdim hatta. Digeride 30 du. Gelirler.gov.tr den bakilabiliyor..
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Motorun hayırlı olsun arkadaş.
hayranların artar bu aralar , en kısa zamanda tatile geliyorum oraya
o nasıl bir beldir allahımBBRR adlı üyeden alıntı
gözlerim yerinden oynadı şererfizm :>
Arkadaşlar bende iki hafta önce gt250 aldım.İki haftadır motor atölyedeydi üzerine gerekli olan aksesuarları yaptırdım,şaseye zarara vermeden bir yerlerine delik açmadan yaptık aksesuarları çok şükür.Zaman aldı ama güzel ve çok kaliteli oldu.
Bu gün biraz turladım 10 km kadar.İlk dikkatimi çekenler vites boşdayken motordan zincir şıkırtısı gelmesi,motorun fazla ısınması ve arada bir ekzostan patlama sesi gelmesi oldu.Servise görtürmüştüm yaptık demişlerdi ama içim rahat etmedi yarın tekrar götürüp bi baktırmayı düşünüyorum.Onun haricinde motor için bir yorum yapmam için çok erken.Seri oluşu,gösterişli oluşu ve kullanımının rahat oluşu zaten herkesce kabul görmüş özellikleri.Bu gün tekrar atölyeye bıraktım orta ayak ve öne cam yapılacak.
Bunlar da fotoğraflar;
Ön koruma demiri,arka cantalık,ekzost ve peg korumaları
Harika olmuş kardeş, güle güle kullan özellikle arka çantalık yurt dışandaki sitelerde gördüğümüz orjinal çantalıktan daha yakışıklı olmuş.TAMER adlı üyeden alıntı
Hangi atölyede yaptırdın bize de söyle iyi iş çkarmışlar. Mutlaka benim gibi talipliler çıkacaktır.
Çok teşekkürler.Yaptırdığım yerin ismi Metal Sanatları AtölyesiRalf adlı üyeden alıntı
sahibi Arslan usta aynı zamanda bir tasarımcı.İşcilik mükemmel,yurt dışında yapılanlar halt etmiş yanında zaten.Eğer parçalar talep görürse seri üretime geçecekler.
Bu gün tekrar atölyeye bıraktım orta ayak ve öne cam yapılacak.
Bunlar da fotoğraflar;
Ön koruma demiri,arka cantalık,ekzost ve peg korumaları
Dostum, ön camı yaptırdıktan sonra fotoğraf yayınlarsan çok sevinirim. bende de aynı motordan var ve cam için araştırma yapıyorum.
of ya 1 yas buyuk olsaydım sımdıye almıstım gt 250 r mis gibi ah ah kim bilir 1-2 yıl sonra bu motorların fiyatı nolur ne bıcım modeller cıkar =)Oss'den sonra hayırlısıysa alacaz bı 250cc'lık 2008 Yılını İple Cekıorum =))
Bende alalı daha 3 gün oldu. İlk mesajım ama en az 4 aydır burayı takip ediyorum. Benimkide siyah. Şimdi benimkinde de şöle bişey var. düşük devirlerde giderken arka tekerden bir gıcırtı geliyor. (gıyk gıyk gibi bişey) arka firene çok hafif bastığımda bu ses gidiyor gibi sanki. muhtemelen arka teker tam düz takılmamış. ya zincire sürdüyor, yada fren diskine motoru ayağa alıp arka tekeride döndüremiyoruz ki. Senin sorun için servisten bir cevap gelirse burada paylaşırsan sevinirim.TAMER adlı üyeden alıntı
Aksesuarlar güzel olmuş. Bende düşünüyorum ama gidon renginde yani sarı. nasıl yapacaz bakalım.
Bu cumartesi bi aksilik olmassa gideceğim servise.Sonucu bildiririm.Herkeste buna benzer sorunlar var anlaşılan.Tiriger zincirine de bi baktıracam ordan geliyor olabilir ses.chiron adlı üyeden alıntı
Aksesuarları istediğin renkte yaptırabilirsin orası sorun değil.
vay be barış abi dikkatli ol derim kötü kişilerin ellerine geçebilir bu fotoğraflar
kafaya koydum fuarda bir daha inceleyelim şu motoru yolum düşerse gelir marmaris de de bakarım hatta istanbul anadolu yakasında arkadaşlar varsa müsait olduklarında motorlarına mümkünse gelip bakmak isterim
I LOVE RUSSIA AND RUSSIAN GIRLSSSS seni tebrik ederim kardeş marmaris mi burası
Daha öncede dediğim gibi yeni motorda disk ve balatalar birbirine hemen alışmaz ilk 1000 den sonra hala aynı şikayetleriniz devam ederse o zaman baktırın derim bendede dün arka disk ten cikcik ses geliyodu ama bu gün aynı ses yok çok normal bunlar her sıfır motorda görülebilecek şeyler özellikle zincirin üstündeki siperliğin vidalarını bir kontrol edin derim benimki çok gevşekti sıktım....
bu arada rus ,ingiliz ,iskandinav güzelleri ile resim olayı devamedecek takip edin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)