Bak ben bir önceki mesajımda yeşille yuvarlak içine aldım bahsettiğin oysa sorun yok göz atarmısın
Bak ben bir önceki mesajımda yeşille yuvarlak içine aldım bahsettiğin oysa sorun yok göz atarmısın
evet aynısı kardeşim sorun yok;sökebilmek veya sıkıştırabilmek için özellikle yapılmış;aytskal adlı üyeden alıntı
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
aytsakal dostum tam orası, doğrudur
bakın sorun arıyoruz yine bulamıyoruz motorlarda valla ne diyim çok şanslıyız
Tamamdır sorun yok...bikehoper adlı üyeden alıntı
Bizim yerimize bulanlar var ama dont panicjohnny_rook adlı üyeden alıntı
bikehoper, akşam üstü kafa bi dünya parçayı görünce ulan bunu ne zaman
çatlattık tribine girmiştim, neyseki değilmiş anında çözüldü durum, mekanikten çakmadıgım için bana öyle gelmiş, teşekkürler üçünüzede,
kafa bi dünya derken yanlış anlaşılmasın işten geldim yorgun anlamında, içkili değildim, asla asla araç kullanırken içki almam
MERHABA FOTOGRAFINI ÇEKTİĞİNİZ PARÇALARDA HER HANGİ BİR SORUN YOKTUR SERVİS USTALARI TARAFINDAN KONTROL EDİLMİŞTİR İYİ GÜNLERjohnny_rook adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Selam,
15 gün önce Kızıltoprak İstanbul Motor'dan GV 250 Siyah-Gri aldım.
1 hafta geç teslim etmelerine rağmen (ki o hafta İstanbul'da yağmur yağıyordu) gerek İstanbul Motor'daki Ayhan ve Mert gerek se Globalmotor'dan Metin Bey çok yardımcı oldular. Umarım servis ve yedek parçada da bu hizmet anlayışını sürdürebilirler.
1- GV250 hem sürüş hem de performans açısından tatmin edici bir motor olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca görünüşü 10 numara. Yalnızca biraz daha gürültülü olabilirdi diye düşünüyorum. Bunun için yeni ve daha sesli egzost seçenekleri var mı? Varsa nerden bulunur ve fiyatları ne civardadır??
2- Aynısını korna için de sööleyebilirim. Daha farklı bir korna seçeneği arayışındayım.
Eksoz değişimi motorunu garanti dışı bırakır;asla tavsiye etmem;İzmirde bir abimde aynı motor var son susturucuları çıkardı;sesine aşık oldum.Ramon Salvatore adlı üyeden alıntı
Motor tercihin içinde tebrik ederim çok doğru bir seçim;kazasız günler dilerim
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
Bikehopper, teşekkürler.. İlk motorum olacağı için çok araştırdım ve çok karar değiştirdim. Hatta bir ara Er-6f'ler için bile heveslendim ancak Euro patlayınca olay da patladı. İyiki de patlamış. GV 250'den inanılmaz keyif alıyorum.bikehoper adlı üyeden alıntı
Egzost konusuna gelince, cehaletimi maruz gör ama bu son susturucuları çıkartırsak garanti dışı kalmıyormuyuz? Bi de bunu herhangi bir serviste yaparlar mı?
Temennilerin için saol. Tüm motorcu kardeşlerimize kazasız günler dilerim..
İstinye motor çok teşekkür ediyorum bilgi için, bizlere bu şekilde yardımcı olmanız çok güzel gerçekten.
bu arada ramon hayırlı olsun motorun, kazasız belasız, bildigim kadarı ile susturucuları çıkartmakla garanti dışı kalıyor ama ne kalıyor orası muamma, motor mu yoksa sadece egszot mu onu bende bilmiyorum
aslında bu konuda yine bizlere ihtimamla yaklaştıgını gördüğümüz istinye motor dan hakan bey yanıt verebilir sanırımjohnny_rook adlı üyeden alıntı
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
komple garanti dışı olur...
To know me is to love me....
+1
2. hyosung toplantısı konusu araya karıştı.
Geçen sefer yağmur vardı.Bu kez toplu oturabilirsek daha faydalı olabilir ve globalmotor yetkililerinden , satıştan , servisten daha çok bilgi alabilir ve kendi aramızdaki tecrübelerden hepimiz yararlanabiliriz.Saygılar.
herkeze günaydın garanti kapsamında bu durum sözkonusu değildir orinal parçalar yer değiştiremez motorunuzu garanti dışında bırakırsınıznot_fear adlı üyeden alıntı
reklam yapsada yapmasada uyarı yolu bu olmamalı, modlara bildiri yapılmalı, o kişinin bazı insanlara yaptığı yardımları bu forumlardan duydum dolayısı ile yazı biraz zedeleyici ve uzun olmuşcrato adlı üyeden alıntı
eksozun sararmış olması üzüntü verici, bu durum garanti dahilinde konuştunuzmu hiç, eminim yanaşmaz hiç bir motorun hiç bi servisi buna hemen ama kasmak gerektiğini düşünüyorum
ayrıca o tık tık sesleri ve geri giderken zorlanmasından bahsedilmişti, amuda kalkma olurmu bilmem ama bu da üzücü bişi motor sevdasını insanın kursağında bırakabiliyor bu tür küçük şeyler, servislerinizi kasmanız taraftarıyım
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
bişey sorabilirmiyim gt 250 r full depoyla kaç km gidebiliyo ?
Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer..
Arkadaşlar Pazartesi günü, GV650, RX125 ve RT125 dışındaki modellere %10 zam uygulanmaya başlıyormuş.
karışık kullanımda 380km ye kadar çıktım.serhat24766 adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
düz kullanımda nasıl oluyor karışık nasııl oluyor yasvuz bey
To know me is to love me....
son bişey daha ne kadara fulleniyo depocrato adlı üyeden alıntı
Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer..
rodaj dönemini atlattıktan sonra yani pistonlar ve sübab lar kurum bağladıktan sonra 400 km yaparsınız kullanımınıza göre 400 km yide geçebilirsiniz rodaj devresini atlatmak için 1000 km yapmanız gerekirserhat24766 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)