MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Abi aslında Türkiyede bu satıcı psikolojisi çok yanlış! Gidiyorsun BMW, Honda dışındaki (Bütün Honda bayiilerinde aynı şey söz konusu değil tabii ki!) bayilere hiçbirinde deneme sürüşü yapamıyorsun! Okuduğun ve yazılanlarla ne derece bilgi sahibi olabilirsin bir motosikletin gidonunu elinle tutmadan veya vitesleri değiştirmeden orasıda tartışılır tabii ki ve bayılıyorsun dünyanın parasını alıyorsun bir motosikleti altına ve sonra "çok titreşimli, bilmem kaçıncı viteste çok kasıyor, yol tutuşu kötü" falan fıstık birsürü sorun! Bence her motosiklet satan firmaya her sattığı motosikletin birde tester ı olması şartını sunsalar tüketici haklarını korudukları gibi başlarıda ağrımayacaktır! En nefret ettiğim şey motosikletin gidonundaki titreşimdir. İnşallah aldıktan sonra bu tür sorunlar yaşamayız, Türkiyede herşeyde olduğu gibi tüketici olmakta çok zor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
-
arkadaşlar bence 250 cc lik bir geçiş motoru değildir bende düşünmüştüm 250 liği ama vaz geçtim bence 125 lik 150 lik 250 lik bunlar aralarında elbette fark var ama öle abartı bişiler yok ama 500 cc ye geldinmi iş değişiyor ben şahsen bu motorumdan sonraki motorumu 500 cc üzeri üzerinde düşünüyorum bide ikinci elin ölü olduğunu düşünürsek aldığın malı ne kadar bıkmadan kullanırsan o kadar kardır dönemine girdik
-
ben motoru nisan sonu alacam ama kesin bişey söylemeyim bir kaç ay sıkıntı var onları atlatırsam nisan sonuna alabilirim move
-
hyosung gv 250 frenleri..
bazı forumlarda gördüm gv 250nin frenleri biraz zayıfmış. Bunun dışında motordan aşırı memnunlar. Ben allah kısmet ederse almayı düşünüyorum. Eğer kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. teşekkürler.
-
ben kullanıyorum ve gayet memnunum. çok acil durumlarda motor freniyle birlikte kullanıyorum garanti olsun diye ama bugune kadar bi rahatsızlık duymadım
-
Arkadaşlar bahsettiğiniz motorun;eğer gerçekten frenlerinden başka aksamında problem çıkmıyorsa,ufak bi meblağ ödeyerek,frenleri değiştirebilir yada gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz.Unutmayalım,gerçekten motorun en önemli mekanik aksamlarından birisidir frenler.
-
http://www.onewheeldrive.net/index.p...351&Itemid=126
http://www.rare.com/lps/gt250.htm
bu adresin en altında galeri bolumunden degısık fotoları da gorebılırsınız.
Bu adresleri detaylıca okumanızı tavsiye ederim..
-
Hyosung'un artıları;çok şık,güçlü,arka fren disk
CBF 250'nin artıları;Honda
Sizce hangisi?
-
yabancı bi sitede kullanan bırısı yazmıs.
anladığım kadar çeviriyorum
top speed 150-160kmh ,maksimum 10500rpm devir çeviriyor
fabrika çıkışı fren balataları söylendiği gibi bi sorun çıkartmamış.2000 km yapmış henüz bir sorun yok diyor.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
buda benden size karanlık çıktı biraz ama olsun gt 250 modeli siyah güsel dimi????????????????????????
-
arkadaşlar merhaba çanakkaleden selamlar,bende xrx125 almayı düşünüyordumama bayii te gidince şok oldum
geçen yaz 3.100 e sattıkları motora 4.950 istiyorlar...dolar düştü euro düştü fiyat arttı hemde %50 anlayamadım gitti.......
-
tavsiyelerinizi bekliyorum
yeni başlıyorum.racing kullanmak istiyorum.hyosung 250 düşünüyorum.tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?doğru tercih mi?yoksa başka ne tavsiye edrsiniz?
-
Arkadaşlara ben de sordum aynı soruyu, olabilir dediler. Benim genel tutumdan çıkardığım yorum, başlangıç için maksimum 30hp'lik bir motor almak gerektiği.
Malesef düşük motorlu racing modeli pek yok, bildiğim seçenekler Aprilia RS125 (2 zamanlı 33hp), Hyosung GT250R (4 zamanlı 29hp) ve Honda CBR125 (4 zamanlı 13.6hp). Bir de Kanuni Racing var (250cc 10hp 4zamanlı).
Başka bildiğim ufak racing yok.
-
beyler bayanlar bugun ankara çag motora gittim.abımle beraber ,o copper bakıyodu ben gt250r a tekrar baktım&bayıldım motora akü takmışlar göstergeler süper canlı,ışıl ışıl sayılar,farıda güzel beyaza yakın tam anlayamadım ama sanırım iyi de aydınlatıyor ve ses...
ses gerçekten çok hoş.gurul gurul ses çıkartıyo ALET. gaz verdım 2000-3000 devirde ben böyle ses beklemiyodum bide düşünün 9000 devir çevirdiğinizi :-)
gerçekyten çok tatlı bide sanırım siyahtan vazgeçtim gibi ,kırmızıda çok deli duruyo.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Bilooo adlı üyeden alıntı
Koç grubu değil.
Ama güçlü, ilgili ve kaliteli bir distiribütör olmak için illa koç grubu olmaya da gerek yok.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ne kırmızıya karar verdim nede siyaha bu nasıl arkadaşlar ben alırsam böyle yaparım
-
Eğer dogincim motoru üstteki resime benzetmek istiyorsan kırmızı al sonra geriye kalan kısımları boyat (hatta kendin sticker hazırlayıp hiç boyatmadanda ona benzer sonuçlar elde edebilirsin)ayrıca bir kaç yerde görmüştüm gece yandan ducati 999 ile muthiş benziyor kırmızı renklisi,sen al şu motoru da sıkılınca bana satarsın .Tabi bundan sıkılınırsa.
-
Gece binmeyi planlamıyorum
Gerçekten de trafikte değil gece, gündüz bile siyah motor kullanmak tehlikeli. Ama parıldayan simsiyah bir yarış motorunun görüntüsü kadar güzel bir şey de yok
-
evet arkadaşlar sonunda gördüm sesini dinledim ve de bindim....
bu sabah saat 10.30 gibi gittim eralp abinin yanına vallla son anda yetiştim yeni çekimler için tekirdağa doğru yola çıkıyodu..tanışma faslından sonra gt250r hakkında konuştuk ve bana siteye koymayacağı birkaç video seyrettirdi.. tek kelimeyle hayran kaldım motora..abi dedim 140 falan yapar dimi bu dur dedi sana bi video seyrettiriyim bi baktım ibrede 167 yazıyo... ses fena gaz verdimi yürüyo resmen racing makina valla vazgeçmiştim askerlik dolayısıyla ama görünce tekrar kanıma girdi valla alcam herhlde fuarda bu motoru....
oturuş çok rahat ağır diil kıvrak bi makina olduunu hissettiriyo trafikte rahat kullanm sağlar kesin ...
bu arada bi tane cbr125 vardı onunla yanyana koyduk allahları bir cbr yanında sanki bmx bisikletler vardı onun gibi kaldı ...
merak eden gitsin baksın ama rüyalarınıza girer benden söylemesi..
bi tanede resim bakın bakalım güselmi...
[URL=http://imageshack.us][/
-
27 Şubat 2006, 17:03
Procuğum, bak ne diyo arkadaş ?!
zipir adlı üyeden alıntı
bu arada bi tane cbr125 vardı onunla yanyana koyduk allahları bir cbr yanında sanki bmx bisikletler vardı onun gibi kaldı ...
merak eden gitsin baksın ama rüyalarınıza girer benden söylemesi..
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler