Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    heLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    07' GSX-R 600
    Ben sorgullattiriyorum "Girilen bilgilere sahip bir araç bulunamadı." boyle diyo. Simdi borcumu yok demek bu yoksa basin derttemi demek ?
    Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
    [B]2[/B] Fast [B]4[/B] You

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı heLL adlı üyeden alıntı
    Ben sorgullattiriyorum "Girilen bilgilere sahip bir araç bulunamadı." boyle diyo. Simdi borcumu yok demek bu yoksa basin derttemi demek ?
    Plakayı bitişik ve büyük harflerle yaz vergi kimlik numaranı kontrol et tescil tarihinide doğru yaz ben plakayı ayrı yazdığımda aynı hatayı verdi sonradan doğru yazınca bilgilerime ulaştım

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    bak bunu bnde hiç sormadım istinye motor a öğleden sonra plaka'nın ne olarak çıktığını öğrencem ozaman sorarım bugün teslim almaya gidiecez bi arkadaşımla acayip heycanlıyım hayırlısıya alıyımde rahatlıcam inşallah...
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı trasher adlı üyeden alıntı
    bak bunu bnde hiç sormadım istinye motor a öğleden sonra plaka'nın ne olarak çıktığını öğrencem ozaman sorarım bugün teslim almaya gidiecez bi arkadaşımla acayip heycanlıyım hayırlısıya alıyımde rahatlıcam inşallah...
    istinye motorda bildiğim kadarıyla anahtar teslim fiyat 8.280 lira, 30 ytl fark MTV içindir muhtemelen. ama sormakta fayda var

bu arada ismini buluşma listesine yazıyorum, motorsuz da olsan gel. akşam dönüşte biz bırakırız seni
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

heLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    07' GSX-R 600
    Var bu iste bi terslik, butun bilgiler dogru ama hala ayni seyi soyluyo...
    Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
    [B]2[/B] Fast [B]4[/B] You

Motosikleti
    motorunu yeni almış olmandan kaynaklanıyordur, mayıs ayı içerisinde aldığın için bildiğim kadarıyla temmuzda ödeme yapacaksın. bir de bankaların internet şubelerinden sorgulamayı dene. komtan borcunu öyle görebildi.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Rastgele örnektir...
    Plaka No 35RKJ245
    Vergi No 7652541256
    Tescil Tarihi 30/NİSAN/2006
    Aynen bu şekilde girmelisin ruhsat elinde tescil ettilmemişte olamaz tekrar deneyip bir telefon aç istersen

Ballantyne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650 - V-Strom - Le Grand Bleu
    arkadaşlar sadece yerini gösterebildim resim üzerinde ama bi şekilde caddede iseniz görme şansınız olur çünkü eleman makineyi siyah mat haline getirmiş
    söylediğin motor sahibinden.com adresinde satılık. açıkçası ben pek beğenmedim motor korumasını. ama mat siyah güzel olmuş...
    buyrun buda linki...

http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2602015

bu arada abicim bu istanbul motora açalım bi dava... kendilerine gelsinler... ne bu ya... resmen ayaküstü adam ...kiyolar...
    Örsan Telgeren

Le Grand Bleu

aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    bende de bulunamadı diyor. Plaka 2 gün önce çıktığı için olabilir.

Istanbul motor`dan bende dertliyim. Ayhan beyin ses tonu, ilgisi alakası, genelde telefonlara bakan bayanın şak diye telefonu yüzüme kapaması... ödeme ile ilgili bir şey kalmışmıydı diye 2-3 kere sormaları, kontrol etmeleri... ne zaman gitsem bekletmeleri... orada beklediğim halde telefonda ben uyarana kadar bir arkadaşıyla geyik yapmaları...

globalmotor`a durum hakkında bir e-posta mı göndersek topluca. Altına da imzalarımızı atsak. Ne dersiniz?
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı aiqa adlı üyeden alıntı
    bende de bulunamadı diyor. Plaka 2 gün önce çıktığı için olabilir.

Istanbul motor`dan bende dertliyim. Ayhan beyin ses tonu, ilgisi alakası, genelde telefonlara bakan bayanın şak diye telefonu yüzüme kapaması... ödeme ile ilgili bir şey kalmışmıydı diye 2-3 kere sormaları, kontrol etmeleri... ne zaman gitsem bekletmeleri... orada beklediğim halde telefonda ben uyarana kadar bir arkadaşıyla geyik yapmaları...

globalmotor`a durum hakkında bir e-posta mı göndersek topluca. Altına da imzalarımızı atsak. Ne dersiniz?
    acaba önce şikayet var.com a mı yazsak ordanda takip ediliyor diye biliyorum... bu arada plakam hala çıkmamış bekliyorum çıkmazsada bugün bi şekilde teslim almak zorundayım herşeyi ayarladım inşallah hazır olmuş olur 1-2 saate kadar

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    acaba önce şikayet var.com a mı yazsak ordanda takip ediliyor diye biliyorum... bu arada plakam hala çıkmamış bekliyorum çıkmazsada bugün bi şekilde teslim almak zorundayım herşeyi ayarladım inşallah hazır olmuş olur 1-2 saate kadar
    plakayı saat 19:00 dan önce veremiyorlarmış. Adamları o saattemi geliyormuş neymiş. Arayıp sor gitmeden kesinlikle...

Motosikleti
    GT250R
    evet arkadaşlar dün bi aksilik yüzünden plakamı alamadım ama motorumu teslim aldım işte size teslim alırken bikaç foto

istinye motor

İSTASYONA GİDECEK KADAR BENZİN KONULUYOR VE TESLİMAT BAŞLIYO

KONTROLLER BAŞLIYO "0" KM KONTROLU

TEMİZLENİYOR

ARKADAŞIM BURAK MOTORUN SAĞINA SOLUNA BAKIYOR ONUNDA GS 500Ü VAR

SOLDA HAKAN BEY MOTORU TESLİM EDERKEN ORTADA BEN(GÖKHAN)

K.M.PAŞA MERKEZ ARKADAŞIN DÜKKANDAYIZ BEN ARABA İLE GELDİM ARKADAŞIM BENİM MOTURU KULLANDI VE SONRA ALIŞTIRMALARR VS. VS.

TOPLAM KM 33 OLMUŞ BİLE

VE MOTOR DÜKKANDA DEKOR OLARAK KULLANILIYO

hepsi bu kadar yanlız ilk izlenimler kollarım ağrıyo sırtım ağrıyo ayaklarım ağrıyo birde didon hafif sağa çekiyomuş düzelttircez gidince artık onun dışında motor manyak millet acayip bakıyo renginden sanırım..

Alıştırmaları yaparken bi çoçuk geldi yanımıza ilk sorusu abi kaç basıyo bu oldu bende 300 dedim motor çalışır halde 1 deyken boşa alamıyom çok zor alıyom bi yerde okumuştum racing giderken boşa atılmaz die bilgili arkadaşlar bilgilendirsin lütfen perşembe günü gelmeye çalışıcam ama söz veremiyorum...

Motosikleti
    Hyosung'a gelecek zam ile ilgili olarak Global Motor'dan alınan bilgiye göre yaklaşık 15 gün sonra %10 civarında bir fiyat artışı söz konusuymuş. Zam yapıldığı gün bu başlıktan deklare etmemizi de istediler.
    Bu başlıktan zam haberi deklare edilmeden bayilerin liste fiyatı üstündeki fiyat taleplerine aldırış etmemenizi ve eğer mümkünse -ki mümkündür tabi- bir başka bayiye yönelmenizi özellikle rica ettiler.

Almak isteyen arkadaşlar ellerini çabuk tutsa iyi olur sanırım...

Ayrıca 08.06.06 - Perşembe günü yapacağımız toplantı ile ilgili olarak bir son dakika haberi var, güzel bir sürpriz olacak. Özellikle yeni kullanıcıların ve meraklıların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğine inanıyorum.

editledim sadece, garip şeyler olmuyor sitede merak etmeyin
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    GT250R
    yaw bak meraklandırdın şimdi ne süprisi olcak crato bu vites olayı nasıl sende motoru çalıştırıyorum bire atıyorum sonra boşa almıyo sabit haldeyken ileri geri yapınca alıyo bazen anlamadım bide bi forumda yazıyodu racing motor neden boşa alınmaz die nedir bilgilendirirsen sevinieim yanlış bişi yapmıyım...

Motosikleti
    yaw bak meraklandırdın şimdi ne süprisi olcak crato
    güzel bir sürpriz olacak, merak etmeyin. ama gelin yani boşa çıkarmayın.

yaw bak meraklandırdın şimdi ne süprisi olcak crato bu vites olayı nasıl sende motoru çalıştırıyorum bire atıyorum sonra boşa almıyo sabit haldeyken ileri geri yapınca alıyo bazen anlamadım bide bi forumda yazıyodu racing motor neden boşa alınmaz die nedir bilgilendirirsen sevinieim yanlış bişi yapmıyım...
    rodajda hemen herkes aynı durumla karşılaştı, meraklanmanı gerektirecek bir durum değil. km yaptıkça düzeliyor ve rodajdan sonra kalmıyor. şu sıralar zorlandığın zaman önce biraz ara gaz ver ve vitesi boşa çek.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    motoru çalıştırıyorum bire atıyorum sonra boşa almıyo sabit haldeyken ileri geri yapınca alıyo bazen anlamadım.
    Boşa almak için pegmidir pedal mıdır nedir işte onu yarım itmek gerekiyor gibi geldi bana. Ama bunu da ayarlamak zor çünkü belli bir güçte ittirince hareket etmiyor, daha da güçlü itince bu sefer tak bir sonraki vitese geçiyor. Zamanla düzeliyor diyor diğer arkadaşlar. Bakalım göreceğiz..

hepsi bu kadar yanlız ilk izlenimler kollarım ağrıyo sırtım ağrıyo ayaklarım ağrıyo birde didon hafif sağa çekiyomuş düzelttircez gidince artık onun dışında motor manyak millet acayip bakıyo renginden sanırım..
    Evet sarı renk de çok yakışıyor bu motora. Gülee güleee kullanırsın umarım

gamas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 2006
    Arkadaşlar bilgi paylaşımlarınızı satır satır inceleyerek GT 250 aldım.Yarından sonra bende aranızdayım.

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    gamas hayırlı olsun cometin, boşa geçme konusunda gelince arkadaşlar motor ve şanzıman aynı yağı kullanıyor, yağın ilerleyen kilometrelerde kirlenmesi ile şanzımanda boşa geçme sorunu yaşanıyor olabilir, rodaja yakın zamanlarda o sıkıntım vardı, rodaj bakımından sonra düzeldi, cratonunda bahsettiği gibi debriyajı sıkınca vites boşa geçmiyorsa az gaz verip denemek sorunu çözebiliyor.

bu arada tüketimimi yüksek & düşük devir karışık kullanımda 100 km de yaklaşık 4.125 litre olarak hesapladım.

Alıntı gamas adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bilgi paylaşımlarınızı satır satır inceleyerek GT 250 aldım.Yarından sonra bende aranızdayım.
    Arkadaşım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin İstanbul git gide büyüyorsunuz kıskanıyorum artık...
    Ben tüketimimi aynı şekilde hesapladım şehir içi sıkışık trafikte dur kalk ve hafif devirli kullanımda 5 lt.Karma kullanımda şehir içi şehir dışı 4 km?Sırf bunu hesaplamak için şehir içinde durduğum kırmızı ışık sayısını hatırlamak bile istemiyorum.

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    gamas hoşgeldin;
    Aramıza yeni katılan her arkadaşa hoşgeldin derken,giderek büyüyen bir aile olduğumuzu görüp keyifleniyorum.
    Yarınki buluşmaya gelemesem de gönlüm sizlerle!
    Bu arada Ankara'da Pro06 ve benden başka yok mu Hyosung kullanan?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler