Merhabalar,
1 konuda goruslerinizi almak istiyorum. 250cc, 4 zamanli cift silindirli racing motora performans egzosu takilirmi ?
Takilirsa motorun mekaniginde ve ya isleyisinde bir problem cikarmi ?
Tesekkurler
Merhabalar,
1 konuda goruslerinizi almak istiyorum. 250cc, 4 zamanli cift silindirli racing motora performans egzosu takilirmi ?
Takilirsa motorun mekaniginde ve ya isleyisinde bir problem cikarmi ?
Tesekkurler
Selamlar, başlığını bu konuya birleştirdim, önceki sayfalarda egzoz sistemleri ile ilgili pek çok bilgi mevcut, cevaba gelince evet takılır, Hyosung firmasının pist kullanımı için 250R modeline uygun ürettiği spor egzoz mevcuttur.heLL adlı üyeden alıntı
Ballantyne adlı üyeden alıntı
ben canlı olarak şahit oldum arkadaşlar motoru almadan önce ilk başlarda ist moto ya bakmaya gidiyodum orda bi elemanın vardı o yaptırmış ufka ve şık bir koruma demiri olmuştu yani yapılabilir cantayada bi yol bulurlar die tahmin ediyorum...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Cevap icin tesekkurler, bir ustaya sordum gecenlerde 4 zamanli 2 silindirli motora takilmaz egzost demisti. Motorun ayarlarini bozarsin gibilerinden laflar etmisti.
Neyse ben bi onceki msj lari okiyim.
Bu arada SRAD la kaza yaptiktan sonra motor tutkusundan vazgecemedigimden dolayi bende GT 250 R la Hyosung ailesine katildim.
Bulusma falan olucakmi bu yakinlarda ?
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
Bende Hyosunglanmayı dusunuyorum
Aramıza hoş geldin burada bir tane Suzuki strad 600 vardı benim aklımı çeldi biraz ama daha erken kaza için geçmiş olsun...heLL adlı üyeden alıntı
Bende düşünüyordum ve oldu aramıza bekleriz arkadaşımaidikurt adlı üyeden alıntı
Keşke fotoğraf çekme imkanın olsaydı nereye bağlantı yapmıştı hatırlıyorsan bilgilendirirsen sevinirim...trasher adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sadece yerini gösterebildim resim üzerinde ama bi şekilde caddede iseniz görme şansınız olur çünkü eleman makineyi siyah mat haline getirmiş
işte tarifi
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
hmm... o söylediğin noktalara vida için üzerinde yuva bulunan bir parça kaynak yapılabilir. şasinin aluminyum olması gibi bi durum sözkonusu değil dimi??
Örsan Telgeren
Le Grand Bleu
arkadaşlar, özellikle buluşma için sabırsızlanan arkadaşlar hemen bakınız lütfen
http://www.motosiklet.net/forum/show...347#post275347
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Bence şaseye kaynaktan ziyade metrik onluk yada sekizlik kelepçe ile bağlantı düşünülmeli denge alt üst olabilir...Ballantyne adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu hafta sonu iki kez denedim sıkışık trafikte dur kalkta beklemeli kullanımda 100 km de yaklaşık 5 litre civarı yaktı karma kullanımda(Şehir içi şehir dışı) 4 litre geçen haftaki tüketimden eminim neden böyle oldu anlamış değilim dediğim gibi tüketimi dert ettiğim yok ben sadece merak edildiği için yazıyorum...
kelepçe sağlam olurmu acaba... düşme ve sürüklenme anında üzerine binecek yükü düşündüğümde bana fazla sağlam olacakmış gibi gelmiyor...thundersss adlı üyeden alıntı
Örsan Telgeren
Le Grand Bleu
Bence en mantıklısı bu makinem düştüğünde ayaklıklar üzerinde kaldı onlar kırılmadı peg gitti oda alliminyum dikkat edersen bağlantı noktası iki tane allen civata bence paslanmaz materyalden(döküm değil kırılır) iki metrik sekiz yada onluk kelepçe kurtarır diye düşünüyorum diğer türlü şaseye kaynatmaya kalkarsan yada delersen makineyi mahvetmiş olursun satarkende çok sıkıntı yaratır yinede karar senin ama şaseye dokummamanı şiddetle tavsiye ederim şu topic te bu işi yapan arkadaşa ulaşsan yardımcı olacaktır sana çekme çelik dübellerde sekizlik 500 kg yükü elektrik ve plc (haberleşme) kablolarını bağlıyorduk taşıyordu kolay kırılmaz merak etme yeterki bağlantıyı kıvırmayı sağlam yap yüzeye teması geniş tut Ayrıca o kelepçelere Kawasakilerde bulunan frm. sld. tam boy ve uzunsa çok yakışacaktır diye düşünüyorum ...Ballantyne adlı üyeden alıntı
İstanbul Motor, normal şartlar altında "Anahtar Teslim Fiyat" a dahil olan Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ilk taksidini yatırmadan motorunuzu teslim ediyor. Faiz ödemek istemiyorsanız yatırmanızı tavsiye ederim.
Gelir İdaresi Başkanlığı ya da bankaların internet şubelerinden sorgulatıp ödemenizi yapabilirsiniz.
Kaç etti şu Laptoplu Adam Ayhan'ın yaptığı? ben saymayı bıraktım..
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Geçmiş olsun ilk taksitler faizli binmiştir ödemeyenlere zaten, 1.36 ytl idi benim gecikme faizi sanırım, temmuz başı 2. taksit dönemi unutmayıncrato adlı üyeden alıntı
şimdi kontrol ettim benimkini de yatırmamışlar, bence herkes bir kontrol etsin
cratonun verdigi linkden,
İstanbul motora sordum, bandrol ücreti fiyata dahil değil diye dükkanda
bir uyarı yazısı varmış, gözden kaçırmışız !!!! belirtmeyi unutmuşuz kusura bakmayın dedi
sakin sakin basıcam küfürü görecekler sordun mu peki hangi rafın altına gizlemişler o yazıyı? ya da niye "anahtar teslim fiyatı" diyorlarmış?johnny_rook adlı üyeden alıntı
Ben, crato’yum.
sormadım, lanet olsun sormak da istemiyorum zaten, 30 YTL nin hesabı
yapılıyor, neyini sorayım ki, sadece bari alırken bir daha hatırlatsaydınız
dedim, kusura bakmayın biz de unutmuşuz falan filan işte.....
bu arada bu parayı nasıl ödeyecegiz ? yanlış biliyor olabilirim ama eger
gecikmeye düşerse internetten yatırılamıyor bu para, illede gidip vergi
dairesine yatırılması lazım. doğru mu ?
sen para yatıracak olduktan sonra her türlü kolaylık var merak etme ben işbankası, crato garanti internet şubesini kullanarak ceza faiziyle beraber yatırdık vergiyi bu sabah
Bu Vergi No denilen sey bizim vergi numaramiz dimi ?
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
[QUOTE=crato]İstanbul Motor, normal şartlar altında "Anahtar Teslim Fiyat" a dahil olan Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ilk taksidini yatırmadan motorunuzu teslim ediyor. Faiz ödemek istemiyorsanız yatırmanızı tavsiye ederim.
Gelir İdaresi Başkanlığı ya da bankaların internet şubelerinden sorgulatıp ödemenizi yapabilirsiniz.
Kaç etti şu Laptoplu Adam Ayhan'ın yaptığı? ben saymayı bıraktım..[/QUOTE
Ben motosikleti aldığımda bandrol konusunda uyardılar biz yatırmıyoruz siz yatıracaksınız dediler 31 Temmuz ikinci taksidin son günü 30 ytl.Adamlar 3-5 kuruşun hesabını yapıyorlar.Bu İstanbul motorda hakikatten tam bir dert yumağı Allah sizlere sabır versin arkadaşlar...
Evet aynen öyle vergi kimlik no netten sorgulanabiliyor...heLL adlı üyeden alıntı
Sabah Kahramanlara Gold motor servise gittim egzozda sesi arttırmak için bir şeyler yapabilirmiyiz diye sordum garanti gider dediler ayrıca sevisteki arkadaş rölanti devrinin ısrarla 1000-1100 Rpm arası olması gerektiğini benimkininde normal olduğunu söyledi GT R grenajı comete uygulanabiliyormuş göstergelerde değişmek şartıyla ben yaparım dedi fiyat istedim birde tarz olarak naked seviyorum ama farlarda içime sinmiyor düşünme aşamasındayım bilginize...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)