slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya benim honda cbf 250 motorum var bunuı satıp yerine hyosung gt650r almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnum kalacağım şimdiden çok teşekkürler
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya benim honda cbf 250 motorum var bunuı satıp yerine hyosung gt650r almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnum kalacağım şimdiden çok teşekkürler
GV250 Aquila'ların viteslerini çok sert olduğu söyleniyor kullanan arkadaşlar ne diyor. Bir de yarın gidip bir tane göreceğim, en çok nelere dikkat edeyim sizce.
ben bu Hyosung u çok beğendim. kayseride bayisi yokmuş gidip en yakın şehirden alayım diyordum. motora yeni başlayacağım, bu kadar fazla parada veremem. 250 lik chopper 7.000 ytl den başlıyor :? herhalde bi çinliyle yola başlayacağım.
arkadaslar ön ve arka lastiğini değiştiren mutlaka olmustur orjinal ebatlarında iyi performans ve yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyelerinde bulunurmusunuz.bilen veya degiştiren arkadaslar yazarsa sevinirim hem ben kafamda fikir olustururum hemde bilgi sahibi olmus oluruz.herkese yardımlarından dolayı tskkler.(motorum gt250r)
Lastiklerimi 1 ay önce Pirelli Sport demon'larla değiştirdim. Yaklaşık 380 Ytl çifti. Eski lastiklerle mukayese kabul etmez bile Yatışlarda kayma kesinlikle yok. ısınma süresi kısa. Sonuna kadar yatabiliyorsun
Tavsiye ederim
arkadaşlar meraba öncelikle yine uzun bi süreden sonra geridöndüm.. vites sorunu için biraz farklı bi yöntem bulduk servisimle beraber.. ki bu sorun r6 lradada oluyomuş.. haliyle motorun debriyaj sağında.. e bizde sola yatık brakıyoruz çünki ayaklık solda.. ben yağdeğişimi yaptırırken debriyajada bi göz atalım dedim söktüğümüzde.. bazı bölgelerinin yağlanmadığını gördük debriyaj balatarının... ve onları 1 saat kadar yağ içinde tuttuk sonra bi taktık adeta pamuk gibi oldu ama bu enfazla 2gün sürüyo.. o yüzden motoru sağa yatırmak gerekiyo... tamamen diil ama birhayli yatırmak istiyo 2 haftada bir.. sağına köpük koyup duvara yaslıyabilirsiniz.. ben denedim faydasınıda gördüm.. bilgilerinize.. ( not : dikkat edin dreksiyon ve fren maleti'nin dayalı kalmaması gerekiyo..)
BİNLERCE KİLOMETRE YÜZLERCE KADIN ....
slm ben de comet almayı düşünüyorum .bu motora çanta takılabiliyor mu?yakıtı nasıl?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eyvah eyvah
kime kalacak bu ihale?
Hyundai : Handei (vurgu ilk hecede) diye okunuyorsa
Hyosung: Haysung - Haysang seklinde okunmali.
Ama merak etme, sen nasil dersen de millet onu Hayabusa olarak algilayacak
yahu Hyosung'a "Çinli" demeyelim lütfen. Birşeyi 40 kere söylerseniz olurmuş. Çinli diye diye çinli yapacaksınız aleti.
Samsung'a Hyundai'ye Çin malı mı diyorsunuz allahaşkına?
ps: ayrıca fransa'da bir forumda türk malı bir ürün için "arap yapımı" deseler hoşumuza gider mi?
http://www.sahibinden.com/5600_km_de...XQQdisplayitem
motorum acil satılıktır pazarlık payı vardır
Arkadaşlar,
2006 Hyosung GT250R
4000 Km
Siyah
Bakımları Yapıldı (4000 Dahil)
7.250 YTL
Yer: Ankara
walla benim garanti o kadarda tınımda deyil zaten. yedek parça olduktan sonra gerisi kolay.
Abilerim ablalarım,simdi ben 0 km gt 250 almak istesem nerden alacagım? Kanuni'den mi yoksa ilk firmadan mı? İzmir'de olan varsa bayi belirtirse cok sevinirim. Tesekkür ederim.
Global motor'un getirmiş olduklarını satan firmalar hala var. fakat bu motorlara Kanuni şu anda garanti dahilinde servis VERMİYOR. Bence bir süre sonra halledilecek bir sorun ama yine de emin olmak için bekleyebilirsin.
Diğer seçeneğin de üzerinde dev gibi KANUNI yazan GV650 lerden almak olur ki ben yapmazdım.
arkadaşlar 5500 ytl civarı nakitim var gt250r arıyorum bilginize
Sitede yeni de değilim ama anlıyorum ki hayırlı olsun diyen bile olmayacak.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)