yıl 2002 yamaha xt 660 ı satmışım bana bi cross lazım ama 600 istemiyorum daha küçük bişi olsun istiyorum ...ama en az 250 cc bişiler bakıyorum ...bi arkadaşım geldi abi bodrum"dan
Hyosung rx 125 aldım daha 1200 km de ve faturasını çıkartmadım plaka yok düşünürmüsün dedi..bakalım dedim gittim baktımki nerde ise 600 cc kalıbında bi alet ...emsallerinden hem kalıplı hem estetik...Markayı ilk defa duyuyorum . bir da yamaha dt 125 var ..ikisi arasında baya bi düşündüm marka hakkında araştırmalar yaptım ...sonunda
hyosung a karar kıldım ..yıl 2006 motor hala bende ne kadar doğru bi karar verdiğimi 50000 km ye gelince anladım yine bir
hyosung aldığımdan Rx i satıyorum ama hiç pazarlık yok satışa çıktığından beri en az 10 kişi aradı işi hep yokuşa sürdüm almasınlar diye uğraşıyom sanırsın ..içimden hiç satmak gelmiyo ..köpek gibi motor vur yola gitmem demiyo...dağ taş git keçi yollarında kullan motoru...Burdan her zaman arkadaşlara doğru bildiğimi anlattım ...yarın gider biri bu motoru alırda Allah belasını versin BBRR ye inandık gittik aldık derse ben vicdanen rahatsız olurum ...İşte bu yüzden gönül rahatlığıyla diyorumki bana inanıpta bu motoru alan bana küfretmez..aynen benim şimdi dediğim gibi iyiki almışım der ve uzun yıllar sorunsuz biner...İşte
hyosung merakı burdan geliyo..Alıpta memnun kalıyosun diğer bi modeline geçiyosun ..bu modelden sonra işallah gt 650 ye geçmek istiyorum ...ama bu motoruda kullanmak aynı RX gibi çok zevkli ...alımlı bir motor gören durup bakıyor her trafik ışığında yanda ki arabalardan nasıl kesildiğinizi görmek zevk veriyor..İster istemez havaya giriyosunuz...
Daha önce metro motorda idi çok sorun yaşattı bana metro motor ...parça bulamadım ,aylarca yattı motor..ama global metronun kabus gibi izlenimini sildi şu an bakıyorumda şu firmada motoru ile bu kadar ilgileniyo diyebileceğimiz bi ikinci firma yok ..
1)Motor kaliteli..
2)Estetik
3)Parçası bol
4)İthalatçı firma alakalı..
bana böle bir marka daha göster ...
benzin vardı da bizmi içtik