MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Mayıs 2007, 15:15
Reklamlar
-
12 Mayıs 2007, 20:51
Arkadaşlar GV250 cruiser kullanan arkadaşlardan iyi yorumları duyduk ama ben bazı insanlardan vites geçmeme, boşu bulamama gaz kesme gibi problemler okumuştum.
GV250'ye ait başlık çoktan terk edilmiş olduğu için buraya yazıyorum. GV250'ci arkadaşlar olumsuz olarak gördükleri yanlarını da yazabilirler mi? Bir sonraki motorum olmaya aday bir motor GV250 Cruiser ama cbf150'nin rahatlığından sonra cruiser nasıl olur bilmiyorum tipi çok hoşuma gidiyor, 28 beygir oluşu eşimle birlikte uzun yola çıkmamı daha rahat sağlar gibi, mesela artçıyla sürüşü gidişi nasıl? Ayrıca bir ara ekonomik olduğunu da okumuştum sitede. 140km sürati rahat görüyor denmiş, hızı çok sevmesem de özellikle otobanlar için bu sürat gerekli gibi. Temiz ikinci eli nereden buluruz bayiler takasa girer mi mesela? GV250 kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Sadece kendim için değil almayı düşünenler adına da sormuş olayım tüm bu soruları. Selamlar, İyi sürüşler.
-
12 Mayıs 2007, 21:13
Süper Moderatör (BBRR)
cloud
bu motoru 1. fuar zamanı tam 6 gün kullanma şansım oldu 6 günde tam 680 km yol yapmışım .. vites boşa alma konusu aslında ortak sıkıntıydı başlarda tüm 250 modellerinde ama görüldüki 1000 bakımında bu sorun ortadan kalkıyo. motor bi chopperden bekleyeceğin performansın çok çok üstünde ..şu anda japonlar dahil (dragstar 250) bu performansta motor yok.. yol tutuşu comet 250 ye oranla çok daha iyi (onuda 6600 km kullandım) .. oturma pozisyonuda rahat ama artçı için bi sisy bar lazım gibi.. benim kullandığımda önde rüzgar camı vardı ..ama tam sıkılmamış olduğundan belkide ses yapıyodu.. ama onunda çok gerekli olduğunu düşünüyorum zira motor artçılı 140 km yi rahat görüyo ve bu hızda rüzgar rahatsız ediyor..
alıp 1 yıl binip sıkınılmayacak rahat rahat uzun yol yapabilecek çok güzel bir alet.. özellikle 2. elleri çok uygun fiyatlara .
alıpta pişman olmayacağın bir makina ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
12 Mayıs 2007, 21:22
BBRR adlı üyeden alıntı
cloud
bu motoru 1. fuar zamanı tam 6 gün kullanma şansım oldu 6 günde tam 680 km yol yapmışım .. vites boşa alma konusu aslında ortak sıkıntıydı başlarda tüm 250 modellerinde ama görüldüki 1000 bakımında bu sorun ortadan kalkıyo. motor bi chopperden bekleyeceğin performansın çok çok üstünde ..şu anda japonlar dahil (dragstar 250) bu performansta motor yok.. yol tutuşu comet 250 ye oranla çok daha iyi (onuda 6600 km kullandım) .. oturma pozisyonuda rahat ama artçı için bi sisy bar lazım gibi.. benim kullandığımda önde rüzgar camı vardı ..ama tam sıkılmamış olduğundan belkide ses yapıyodu.. ama onunda çok gerekli olduğunu düşünüyorum zira motor artçılı 140 km yi rahat görüyo ve bu hızda rüzgar rahatsız ediyor..
alıp 1 yıl binip sıkınılmayacak rahat rahat uzun yol yapabilecek çok güzel bir alet.. özellikle 2. elleri çok uygun fiyatlara .
alıpta pişman olmayacağın bir makina ..
İlk cevap mod'dan geldi sevindim. Teşekkür ediyorum.
Benim de kafama yatan bir makine. Hemen olmasa da ileride almayı planladığım bir alet. Yol tutuşu önemli. 140km'yi rahat görüyor oluşu uzun yol için önemli. Sağol!
Diğer kullanıcı arkadaşlardan da yorum bekliyorum.
-
14 Mayıs 2007, 15:36
Arkadaşlar planladığımız Büyük Hyosung Kampı'nın detayları belli oldu.
Tarih 25-26-27 Mayıs olacak.
Yer Ayvalık Cunda Adası'nda Ada Camping
www.adacamping.com
Organizasyon şu şekilde gerçekleşecek ;
25 Mayıs Cuma öğleden sonra giriş
26 Mayıs Cumartesi Tam gün
27 Mayıs Pazar öğlen çıkış.
Hyosung Fan Club tarafından katılımcılarımaza sağlanacak olanaklar aşağıdadır ;
* Cuma akşam yemeği, Cumartesi açık büfe kahvaltı + öğlen + akşam yemeği, Pazar açık büfe kahvaltı ücretsiz.
* Yemeklerde içilecek olan alkolsüz içecekler ücretsiz, ekstra içecek bedelleri katılımcıların kendine aittir. (Kola 3 YTL , Büyük Bira 5 YTL , Rakı 7 YTL)
* Çadır kurmak için gerekli olan kamp yeri ücretsizdir. Her katılımcı kendi çadır ve gerekli ekipmanlarını yanında getirmelidir.
http://www.hyosungfanclub.com/forum/...read.php?t=834
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
14 Mayıs 2007, 18:11
arkdaşlar muhtemelen iki sene sonra alacağım motor gt 250r.çünkü fiyat süper öyle bir motor için.şimdi diyeceksiniz belki daha iki sene sonrasının planınımı yapıyosun ama valla napalım amaç belirlemeden bazı şeylere ulaşmak zor...
genelde motorlarda merak ettiğim konulardan biri yakıt tükerimi oluyor kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?
-
14 Mayıs 2007, 18:18
Bende yakıt tuketimine dikkat ediyorum . yaklasik 1 hafta once uye oldum nerdeyse 143 sayfanin hepsini okudum . Okuduklarima gore yaklasik 100 km de 3-4 litre civari harciyormus
-
14 Mayıs 2007, 18:23
Confused adlı üyeden alıntı
Bende yakıt tuketimine dikkat ediyorum . yaklasik 1 hafta once uye oldum nerdeyse 143 sayfanin hepsini okudum . Okuduklarima gore yaklasik 100 km de 3-4 litre civari harciyormus
ben tabi bakamadım hersayfaya gözüm alamaz 143 sayfa ookumaya öyleyse gerçekten çok iyi.finans sağladığım gibi ilk işim bu motoru almak olacak o günü ssabırsızlıkla bekliyorum
-
20 Mayıs 2007, 18:52
Süper Moderatör (BBRR)
250 cc ler 100 kmde normal kullanımda 4 civarı devirli kullanımda 4,5 lt civarı yakıyor.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Mayıs 2007, 18:26
Cloud adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar GV250 cruiser kullanan arkadaşlardan iyi yorumları duyduk ama ben bazı insanlardan vites geçmeme, boşu bulamama gaz kesme gibi problemler okumuştum.
GV250'ye ait başlık çoktan terk edilmiş olduğu için buraya yazıyorum. GV250'ci arkadaşlar olumsuz olarak gördükleri yanlarını da yazabilirler mi? Bir sonraki motorum olmaya aday bir motor GV250 Cruiser ama cbf150'nin rahatlığından sonra cruiser nasıl olur bilmiyorum tipi çok hoşuma gidiyor, 28 beygir oluşu eşimle birlikte uzun yola çıkmamı daha rahat sağlar gibi, mesela artçıyla sürüşü gidişi nasıl? Ayrıca bir ara ekonomik olduğunu da okumuştum sitede. 140km sürati rahat görüyor denmiş, hızı çok sevmesem de özellikle otobanlar için bu sürat gerekli gibi. Temiz ikinci eli nereden buluruz bayiler takasa girer mi mesela? GV250 kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Sadece kendim için değil almayı düşünenler adına da sormuş olayım tüm bu soruları.
Selamlar, İyi sürüşler.
arkadaşım gözün hiç arkada kalmadan hemen düşündüğün gv250 ni al..geçen hergün kayıptır bence..hergün 200-250km yol yaparım allah esirgesin hiç sorun yaşamadım..servis ve parça derdide yok denecek kadar az..yok dersek daha iyi olur..motorumu ancak gv 650 alacağım zaman elden çıkarırım ..aldığında göreceksin duygusal bağlarla bağlanıyorsun gv250 ye satmak fikri bile insanı rahatsız ediyor..şimdiden hayırlı olsun..
-
22 Mayıs 2007, 10:57
Cloud adlı üyeden alıntı
GV250'ye ait başlık çoktan terk edilmiş olduğu için buraya yazıyorum. GV250'ci arkadaşlar olumsuz olarak gördükleri yanlarını da yazabilirler mi? Bir sonraki motorum olmaya aday bir motor GV250 Cruiser ama cbf150'nin rahatlığından sonra cruiser nasıl olur bilmiyorum tipi çok hoşuma gidiyor, 28 beygir oluşu eşimle birlikte uzun yola çıkmamı daha rahat sağlar gibi, mesela artçıyla sürüşü gidişi nasıl? Ayrıca bir ara ekonomik olduğunu da okumuştum sitede. 140km sürati rahat görüyor denmiş, hızı çok sevmesem de özellikle otobanlar için bu sürat gerekli gibi. Temiz ikinci eli nereden buluruz bayiler takasa girer mi mesela? GV250 kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Sadece kendim için değil almayı düşünenler adına da sormuş olayım tüm bu soruları.
Selamlar, İyi sürüşler.
Ben de yaklaşık 1 senedir GV250 kullanıyorum. arkadaşlarımın belirttiği gibi vites geçme problemi 1000 bakımdan sonra geçti ve bir daha da hiç tekrarlamadı. Boşa almaya da bir süre alıştıktan sonra problem olmuyor.
Çok km yapmadım ama boğazda pazar gezmeleri yanısıra, motor ile gitmediğim hava koşulu ve yol kalmadı. yağmur, dolu, çamur, balçık, mıcır bana mısın demedi. Dere bile geçtim dersem abartmış olmam. Her koşula uyum sağlayan bir canavardır kendisi ve benim de duyduğum kadarı ile 250 chopper sınıfının şu anda tartışmasız en iyisi. (US'deki karşılaştırmalarda bile)
Gaz kesme problemi diye birşey yok. Bu ancak rolanti ayarını düşükte tutuyorsan başına geliyor. 1x-2x devir arasına alırsan gaz kesme gibi bir problemle karşılaşmassın sanırım.
Ben yurtdışına taşınmasam kesin 1-2 sezon daha elimde tutardım. çünkü gerçekten parasının karşılığının çok üzerinde bir motor. (bu arada ilgilenen arkadaşlar varsa ltfn özelden bana ulaşşınlar.)
-
24 Mayıs 2007, 19:57
Vee sonunda..
Merhaba arkadaslar.
Ve sonunda benimde bir Hyosung'um oldu. Borc-harç ve gözü karartarak dün İzmirden aldim. Tabi Memleketim olan Ispartaya getirmem gerekiyordu ve 430 km den fazla yol yaparak memleketime getirdim. Yolculuk harikaydi, böyle bir motosikleti simdiye kadar almadiğim icin üzüldüm... Rüzgari hissetmek çok güzel.
Herkesin istediğine kavuşmasını diliyorum.
100 km de 3,9lt yakti. Max hız olarak 135km/h e cıkabildim.(birazdaha cikacagini bekliyordum ama cıkmadi.) Buji hic degişmemiş Motor 3000km de nedeni o mu bilmiyorum..
Birde 5000 devir civarında kısa bir an gaz yemiyor birazdaha gaz verince aniden gaz yiyor. bunun haricinde bir sorun görmedim tabi bu sorunsa. Zira önceki sahibi o devirlerde gaz kesici var bu nedenle böyle yapar demisti..
-
25 Mayıs 2007, 08:42
yelkenci32 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar.
Ve sonunda benimde bir Hyosung'um oldu. Borc-harç ve gözü karartarak dün İzmirden aldim. Tabi Memleketim olan Ispartaya getirmem gerekiyordu ve 430 km den fazla yol yaparak memleketime getirdim. Yolculuk harikaydi, böyle bir motosikleti simdiye kadar almadiğim icin üzüldüm... Rüzgari hissetmek çok güzel.
100 km de 3,9lt yakti. Max hız olarak 135km/h e cıkabildim.(birazdaha cikacagini bekliyordum ama cıkmadi.) Buji hic degişmemiş Motor 3000km de nedeni o mu bilmiyorum..
Birde 5000 devir civarında kısa bir an gaz yemiyor birazdaha gaz verince aniden gaz yiyor. bunun haricinde bir sorun görmedim tabi bu sorunsa. Zira önceki sahibi o devirlerde gaz kesici var bu nedenle böyle yapar demisti..
öncelikle hayırlı olsun!
dostum motorda problem var gibi gözüküyor..
175'leri görüyoruz biz aynı motorla..
bi de gaz yememe olayı hiç olmadı ben de..
yok yok kesin problem var sen bi baktır ona
-
25 Mayıs 2007, 13:22
pg13 adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun!
dostum motorda problem var gibi gözüküyor..
175'leri görüyoruz biz aynı motorla..
bi de gaz yememe olayı hiç olmadı ben de..
yok yok kesin problem var sen bi baktır ona
senin 175 km hız gördüğün motor GT 250R modeli sanırım, yelkenci32 arkadaşın aldığı motor GV 250 modeli sanırım. modeller arsındaki hız farkı normal bence. Cruiser model motorda 135 km hız normal bence.
[B]YOLUNUZ VE FARINIZ HER ZAMAN AÇIK OLSUN[/B] :cat:
-
25 Mayıs 2007, 13:29
gv 250 için son görülen değerler 140-150 kmh arası, yanlış hatırlamıyorsam.
-
25 Mayıs 2007, 13:38
strops adlı üyeden alıntı
senin 175 km hız gördüğün motor GT 250R modeli sanırım, yelkenci32 arkadaşın aldığı motor GV 250 modeli sanırım. modeller arsındaki hız farkı normal bence. Cruiser model motorda 135 km hız normal bence.
aa evet kusura bakmayın ben gv olduğunu görmemiştim..
o halde o sürat normaldir takma kafana
-
25 Mayıs 2007, 13:58
ben en son 145 km hızı gördüm otobanda, ama o sürate çıkmamak lazım GV 250 modeliyle. Normal hızı 120 civarı gayet ideal
[B]YOLUNUZ VE FARINIZ HER ZAMAN AÇIK OLSUN[/B] :cat:
-
25 Mayıs 2007, 14:05
selam arkadaşlar... hyosung dostluğunu sağlamışsınız. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.... hepinize huzur dolu uzun sürüşler dilerim
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
-
25 Mayıs 2007, 20:19
yelkenci32 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar.
hayırlı olsun efendim. kazasız belasız sürüşler...
Bozuk motorda sağlam çark olmaz.
-
26 Mayıs 2007, 17:54
Guwencin adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar... hyosung dostluğunu sağlamışsınız. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.... hepinize huzur dolu uzun sürüşler dilerim
benim bildiğim siz uzun zamandır sitedesiniz..yoksa motorunuzumu yeni aldınız..yenialdınızsa hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler