MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Nisan 2007, 17:37
Hyosung GT250R üzerinde 8500 KM geçirdim şimdilik, ve "manyak" bir alet olduğunu cidden söylemek isterim, geçen gün arkamda arkadaşla beraber yokuş yukarı giderken bir aracı geçtim, gazı açtım, sanırım 2. yada 3. vitesti ve resmen alet delirdi uçtu, herhalde bir saniyede falan geçtik o aracı
Adrenalini seviyorum!
-t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Reklamlar
-
21 Nisan 2007, 15:33
gv250 kullanıcılarına benide eklerseniz sevinirim ..kazasız belasız sürüşler
-
21 Nisan 2007, 18:09
bende 250r kullanıyorum...sanırım makına bazen cıldırıyor hiçte 250'lik gibi gitmiyor...turkıyeyemı alışamadı aceba...ama cidden bazen aklı durdaracak gibi hızlı hareket ediyooo...
[COLOR="Red"][B]FOREVERFENERBAHCE:pr: [/B][/COLOR]
-
22 Nisan 2007, 11:55
rt 125in taksit imkanlarını, kaç ay taksite ne kadar vade farkı koyduklarını bilen, yardımcı olabilecek varsa çok makbul geçer.
-
22 Nisan 2007, 13:08
arkadaşlar, o alet çıldırdı dediğiniz olay 6000 devirde karbüratörde 2. boğazın açılması ile gerçekleşiyor. giren benzin miktarı arttığı için çekiş artıyor. bu, performans manasında kazançlı fakat dikkat etmeniz gereken bir durum; zira o ana kadar sakin bir grafik çizen makina bir anda ileri atılıyor.
aklınızda bulunsun özellikle sıkışık trafikte seyrediyorsanız birden atılması başınıza iş açabilir, gözünüz bir yandan da devir saatinde olsun.
-
22 Nisan 2007, 18:26
tıgerbmz kesınlıkle onemlı bır noktayı ele almıssın cok dıkkat edılmelı bu konularda
foreverfenerbahce nick'ini bıraz kısaltmanı tavsıye edıyorum kı zaten mod.arkadaslarım da senı uyaracaktır bu konuda.sayfa duzenı bozuluyor dıkkatını cekecektır senınde..;)
-
24 Nisan 2007, 03:11
arkadaşlar insallah haftaya p.tesi benim de bir gt250r'im olcak.kaporasi verildi motor 8000kmde simsiyah:D
sormak istediğim bu grenaj korumasi için yapılan takozun maliyeti ne kadar?
-
24 Nisan 2007, 03:22
Geçen gün cometimle 300km yol yaptım. Hemde sabit durmayan bi gidonla Metal boruların ayarını kaçırmış servis sağolsun :D Fenamı oldu erkek gibi kas yaptı kollarım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm şuan :D
Şaka maka bi yana da arkadaşlar bu vites olayı canımı çok sıkıyor. Işıklarda 2 saat vitesi boşa almakla uğraşıyorum olmuyor. !. vitese geçti herhalde diyorum kalkmaya çalıştığımda iki gidip stop ediyor. Sebebi tabiiki 2.viteste kalması. Ara gaz bazen işe yarıyo, debriyaj bazen, bazen yavaş basmak vitese, bazen hızlı.. Bazende ne yapsam vites geçmiyo boşa kafayı sıyırıcam. Allahaşkına başka yöntem varmı hemen boşa geçebilmesi için. Tüm yöntemleri denemek zor oluyo trafikte..
-
24 Nisan 2007, 09:42
Pınarr adlı üyeden alıntı
Geçen gün cometimle 300km yol yaptım. Hemde sabit durmayan bi gidonla
Metal boruların ayarını kaçırmış servis sağolsun :D Fenamı oldu erkek gibi kas yaptı kollarım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm şuan :D
Şaka maka bi yana da arkadaşlar bu vites olayı canımı çok sıkıyor. Işıklarda 2 saat vitesi boşa almakla uğraşıyorum olmuyor. !. vitese geçti herhalde diyorum kalkmaya çalıştığımda iki gidip stop ediyor. Sebebi tabiiki 2.viteste kalması. Ara gaz bazen işe yarıyo, debriyaj bazen, bazen yavaş basmak vitese, bazen hızlı.. Bazende ne yapsam vites geçmiyo boşa kafayı sıyırıcam. Allahaşkına başka yöntem varmı hemen boşa geçebilmesi için. Tüm yöntemleri denemek zor oluyo trafikte..
Anlattığın sorunların aynısı bende de var
-
24 Nisan 2007, 10:10
100 Oktan Moderatör (Komtan)
1 seneden fazla sürede yüzlerce yerli ve yabancı hyosung sahibi ile bu konuda fikir alışverişi yaptım, gözlemlerime göre boşa geçme sorunu yaşamak istemiyorsanız motorunuza koyulan yağa dikkat edeceksiniz, motorunuza otomobil yağı koydurmayacaksınız.
yağ hakkında herşeyi öğrenmek için http://www.motoaktuel.com/blog/index...hasan-alp-inan makalesini okuyabilirsiniz.
-
24 Nisan 2007, 13:18
Hyosung benim oldukça dikkatimi çeken bir marka olmaya başladı.Ufak tefek kronik sorunları dışında memnun olduğunuzu görüyorum.Sonraki motorumu da gt650 olarak düşünmeye başladım şimdiden.Ama ben uzun yola gitmeyi seviyorum, touring tarzı motorları seviyorum aslında.Sormak istediğim bu motorlara hardcase yan çanta takılabilirmi,orjinal aparatı yok sanırım,bunu yapan varmı ?
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
24 Nisan 2007, 13:35
Süper Moderatör
-
24 Nisan 2007, 14:04
Pınarr adlı üyeden alıntı
Geçen gün cometimle 300km yol yaptım. Hemde sabit durmayan bi gidonla
Metal boruların ayarını kaçırmış servis sağolsun :D Fenamı oldu erkek gibi kas yaptı kollarım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm şuan :D
ben boşa geçme probleminde dikkat ettim eğer fazla kompresörle vites küçülttüysem boşa zor geçiyor,ama dediğim gibi kompesör fazla yapmadan küçülttüğümde çok rahat boşa geçdi,bilmem anlatabildimmi,birde öyle dene ...
-
24 Nisan 2007, 14:13
Eyong, bu orjinal çanta değil sanırım.Aparatı senmi yaptırdın? Birde artçının binmesine mani oluyormu ?
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
24 Nisan 2007, 14:28
Süper Moderatör
Yok yahu benle alakası yok
yurt dışında satılıyor bu Hyosung için üretilmiş. 100 dolar fiyatı var.
http://www.epfguzzi.com/hyosung/accessories/gt650.html
-
24 Nisan 2007, 14:35
bu cantalar yurt disinda cok populer , sadece hyo icin degil ss le gezenlere yonelik universal cok model var, benimkiler de yolda, yakinda ulasir
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
24 Nisan 2007, 14:47
Güzel çantaymış bence
Rayjay nerden sipariş ettin, koşullardan bahsedermisin biraz( kredi kartı, gümrük vs)
-
24 Nisan 2007, 14:57
aslinda bunlar burada da satiliyor ama herseyde oldugu gibi biraz tuzlu fiyatlari var. Biz bir alman sitesinden ettik, paket avusturyada yasayan bir arkadasima gelecek o da getirecek buraya gelirken.
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
24 Nisan 2007, 17:14
Fotografta hard gibi gorunuyor ama sanirim bu cantalar soft.
http://www.motorhelmets.com/htm1/lug...owco-table.htm
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
-
25 Nisan 2007, 05:10
driver13 adlı üyeden alıntı
ben boşa geçme probleminde dikkat ettim eğer fazla kompresörle vites küçülttüysem boşa zor geçiyor,ama dediğim gibi kompesör fazla yapmadan küçülttüğümde çok rahat boşa geçdi,bilmem anlatabildimmi,birde öyle dene ...
Saol driver, perşembe günü deneyeceğim bu olayı. İnşallah çare olur ;)
Eyong adlı üyeden alıntı
Olcay çantadan çok egzos dikkatimi çekti. Bundan yaptırabilirmiyiz bizim makinalara aceba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler