Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Hyosung GT250R üzerinde 8500 KM geçirdim şimdilik, ve "manyak" bir alet olduğunu cidden söylemek isterim, geçen gün arkamda arkadaşla beraber yokuş yukarı giderken bir aracı geçtim, gazı açtım, sanırım 2. yada 3. vitesti ve resmen alet delirdi uçtu, herhalde bir saniyede falan geçtik o aracı

Adrenalini seviyorum!
    -t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    gv250 kullanıcılarına benide eklerseniz sevinirim ..kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    2006 HYSONG
    bende 250r kullanıyorum...sanırım makına bazen cıldırıyor hiçte 250'lik gibi gitmiyor...turkıyeyemı alışamadı aceba...ama cidden bazen aklı durdaracak gibi hızlı hareket ediyooo...
    [COLOR="Red"][B]FOREVERFENERBAHCE:pr: [/B][/COLOR]

Motosikleti
    Mondial 125 Zn
    rt 125in taksit imkanlarını, kaç ay taksite ne kadar vade farkı koyduklarını bilen, yardımcı olabilecek varsa çok makbul geçer.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    arkadaşlar, o alet çıldırdı dediğiniz olay 6000 devirde karbüratörde 2. boğazın açılması ile gerçekleşiyor. giren benzin miktarı arttığı için çekiş artıyor. bu, performans manasında kazançlı fakat dikkat etmeniz gereken bir durum; zira o ana kadar sakin bir grafik çizen makina bir anda ileri atılıyor.
    aklınızda bulunsun özellikle sıkışık trafikte seyrediyorsanız birden atılması başınıza iş açabilir, gözünüz bir yandan da devir saatinde olsun.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    tıgerbmz kesınlıkle onemlı bır noktayı ele almıssın cok dıkkat edılmelı bu konularda

foreverfenerbahce nick'ini bıraz kısaltmanı tavsıye edıyorum kı zaten mod.arkadaslarım da senı uyaracaktır bu konuda.sayfa duzenı bozuluyor dıkkatını cekecektır senınde..;)

Motosikleti
    Hyosung Gt250R(mart'ta insallah)
    arkadaşlar insallah haftaya p.tesi benim de bir gt250r'im olcak.kaporasi verildi motor 8000kmde simsiyah:D
    sormak istediğim bu grenaj korumasi için yapılan takozun maliyeti ne kadar?

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Geçen gün cometimle 300km yol yaptım. Hemde sabit durmayan bi gidonla Metal boruların ayarını kaçırmış servis sağolsun :D Fenamı oldu erkek gibi kas yaptı kollarım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm şuan :D

Şaka maka bi yana da arkadaşlar bu vites olayı canımı çok sıkıyor. Işıklarda 2 saat vitesi boşa almakla uğraşıyorum olmuyor. !. vitese geçti herhalde diyorum kalkmaya çalıştığımda iki gidip stop ediyor. Sebebi tabiiki 2.viteste kalması. Ara gaz bazen işe yarıyo, debriyaj bazen, bazen yavaş basmak vitese, bazen hızlı.. Bazende ne yapsam vites geçmiyo boşa kafayı sıyırıcam. Allahaşkına başka yöntem varmı hemen boşa geçebilmesi için. Tüm yöntemleri denemek zor oluyo trafikte..

matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün cometimle 300km yol yaptım. Hemde sabit durmayan bi gidonla Metal boruların ayarını kaçırmış servis sağolsun :D Fenamı oldu erkek gibi kas yaptı kollarım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm şuan :D

Şaka maka bi yana da arkadaşlar bu vites olayı canımı çok sıkıyor. Işıklarda 2 saat vitesi boşa almakla uğraşıyorum olmuyor. !. vitese geçti herhalde diyorum kalkmaya çalıştığımda iki gidip stop ediyor. Sebebi tabiiki 2.viteste kalması. Ara gaz bazen işe yarıyo, debriyaj bazen, bazen yavaş basmak vitese, bazen hızlı.. Bazende ne yapsam vites geçmiyo boşa kafayı sıyırıcam. Allahaşkına başka yöntem varmı hemen boşa geçebilmesi için. Tüm yöntemleri denemek zor oluyo trafikte..
    Anlattığın sorunların aynısı bende de var

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    1 seneden fazla sürede yüzlerce yerli ve yabancı hyosung sahibi ile bu konuda fikir alışverişi yaptım, gözlemlerime göre boşa geçme sorunu yaşamak istemiyorsanız motorunuza koyulan yağa dikkat edeceksiniz, motorunuza otomobil yağı koydurmayacaksınız.

yağ hakkında herşeyi öğrenmek için http://www.motoaktuel.com/blog/index...hasan-alp-inan makalesini okuyabilirsiniz.

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Hyosung benim oldukça dikkatimi çeken bir marka olmaya başladı.Ufak tefek kronik sorunları dışında memnun olduğunuzu görüyorum.Sonraki motorumu da gt650 olarak düşünmeye başladım şimdiden.Ama ben uzun yola gitmeyi seviyorum, touring tarzı motorları seviyorum aslında.Sormak istediğim bu motorlara hardcase yan çanta takılabilirmi,orjinal aparatı yok sanırım,bunu yapan varmı ?
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X

driver13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyousung gt250r
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben boşa geçme probleminde dikkat ettim eğer fazla kompresörle vites küçülttüysem boşa zor geçiyor,ama dediğim gibi kompesör fazla yapmadan küçülttüğümde çok rahat boşa geçdi,bilmem anlatabildimmi,birde öyle dene ...

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Eyong, bu orjinal çanta değil sanırım.Aparatı senmi yaptırdın? Birde artçının binmesine mani oluyormu ?
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Yok yahu benle alakası yok

yurt dışında satılıyor bu Hyosung için üretilmiş. 100 dolar fiyatı var.

http://www.epfguzzi.com/hyosung/accessories/gt650.html

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    bu cantalar yurt disinda cok populer , sadece hyo icin degil ss le gezenlere yonelik universal cok model var, benimkiler de yolda, yakinda ulasir
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel çantaymış bence

Rayjay nerden sipariş ettin, koşullardan bahsedermisin biraz( kredi kartı, gümrük vs)

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    aslinda bunlar burada da satiliyor ama herseyde oldugu gibi biraz tuzlu fiyatlari var. Biz bir alman sitesinden ettik, paket avusturyada yasayan bir arkadasima gelecek o da getirecek buraya gelirken.
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    Fotografta hard gibi gorunuyor ama sanirim bu cantalar soft.

http://www.motorhelmets.com/htm1/lug...owco-table.htm
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı driver13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben boşa geçme probleminde dikkat ettim eğer fazla kompresörle vites küçülttüysem boşa zor geçiyor,ama dediğim gibi kompesör fazla yapmadan küçülttüğümde çok rahat boşa geçdi,bilmem anlatabildimmi,birde öyle dene ...
    Saol driver, perşembe günü deneyeceğim bu olayı. İnşallah çare olur ;)
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olcay çantadan çok egzos dikkatimi çekti. Bundan yaptırabilirmiyiz bizim makinalara aceba?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler