MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Nisan 2007, 01:56
araya girmis olacak ama yazmadan edemedim:
yeni alinan hyo'larda bosa kolay gecmeme (kemikli vites) problemi olabiliyor.. 1000km bakimini yeni yaptirdim ve sorun baya bir azaldi, yakinda da tamamen kalkacak gibi.. (daha uzun tecrubeli arkadaslar da bunu onayliyor)
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Reklamlar
-
11 Nisan 2007, 05:47
KAPTANTIGER adlı üyeden alıntı
Aşık olunmayacak gibi değil ki her geçen zaman içerisinde beni bir kez daha kendine hayran bırakan bir performans sergiliyor ona alıştıkça daha rahat hareket edebiliyorum ve istediğimde çok agresif olabiliyor
Başka bi motoru kullanamıyorum benzaten. Sürüşü çok rahat geliyo bana ve çok dengeli. Hele onunla virajlarda yatmak ayrı bi zevk ne yalan söyliyim Bide otoparka bıraktığımda en güzel motorun o olduğunu görmek cidden egomu tatmin ediyo bazen
-
11 Nisan 2007, 06:03
yaw bende bitane siyah comet almak istiyorum ama bi kesin karar veremedim. fuarda 3 gün boyunca sorumlu kişi saolsun kankam oldu anlattı ama . ..
burdada 138 sayfa yı okumak zor geldi. . .Ben hem şehir içinde(istanbul trafiğinin en yoğun noktaları) ,hemde şehirlerarası yolculukta ki bu istanbul izmir eskişehir falan olcak bana yeterli gelicek ve açıkçası zorlamıcak bişey düşünüyorum. .. Daha kesin karar veremedim %90 comet ama birazda kullananlarda bişeyler duymak istedim. . . .
yardımlar iin teşekkür itinayla ilerki saatlerde teşekkür edicem
not: bu arada benim karakaçan kadar rahat olması gerekiyor. . .
-
11 Nisan 2007, 09:47
~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı
yaw bende bitane siyah comet almak istiyorum ama bi kesin karar veremedim. fuarda 3 gün boyunca sorumlu kişi saolsun kankam oldu anlattı ama . ..
burdada 138 sayfa yı okumak zor geldi. . .Ben hem şehir içinde(istanbul trafiğinin en yoğun noktaları) ,hemde şehirlerarası yolculukta ki bu istanbul izmir eskişehir falan olcak bana yeterli gelicek ve açıkçası zorlamıcak bişey düşünüyorum. .. Daha kesin karar veremedim %90 comet ama birazda kullananlarda bişeyler duymak istedim. . . .
yardımlar iin teşekkür itinayla ilerki saatlerde teşekkür edicem
not: bu arada benim karakaçan kadar rahat olması gerekiyor. . .
Benim GV 250' im var. Şehirler arası çok rahat yol yapıyorum, yorulmuyorum. Cometleri bilemiyorum ama hyosung'a gönül rahatlığı ile güvenebilirsin. Verdiğim sitede çok güzel puanlama yöntemi ile kıyaslamışlar. (güvenlik, rahatlık, uzunyol, güvenilirlik, ekonomiklik ...) Hyosung bir çok devi geride bırakmış....
http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=21683
-
11 Nisan 2007, 10:27
Haftada 2 gün şehire inerken artık hep Hyosung'umla gidiyorum, hem ekonomik hem eğlenceli oluyor.. 8100 KM deyim
Boşa geçmeme sorununu zaman zaman yaşıyorum, sanırım sadece şehir trafiginde motor çok ısındıgında oluyor.
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
11 Nisan 2007, 11:44
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
-
11 Nisan 2007, 14:15
Ark.lar 2005 model, 12000 kmde, kazasız, sissybarlı, sisfarlı, alarmlı 5500 ytl'ye Aquila GV250 alıyorum. Siyah-gri renkte, yorumlarınızı, ve aquila sahiplerinden öneriler,nasihatler bekliyorum, uzun yol tecrübesi olan arkadaşım varsa, biraz bahsederse çok memnun olurum. Tşkkr
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
11 Nisan 2007, 14:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
507rr adlı üyeden alıntı
araya girmis olacak ama yazmadan edemedim:
yeni alinan hyo'larda bosa kolay gecmeme (kemikli vites) problemi olabiliyor.. 1000km bakimini yeni yaptirdim ve sorun baya bir azaldi, yakinda da tamamen kalkacak gibi.. (daha uzun tecrubeli arkadaslar da bunu onayliyor)
1000km den sonra boşa geçme sorunu geçiyor.sadece trafikte o da ayda yılda bir oluyor.ilk alındığı zamanla kıyaslanmaz bile.
Pınarr adlı üyeden alıntı
Başka bi motoru kullanamıyorum benzaten. Sürüşü çok rahat geliyo bana ve çok dengeli. Hele onunla virajlarda yatmak ayrı bi zevk ne yalan söyliyim
Bide otoparka bıraktığımda en güzel motorun o olduğunu görmek cidden egomu tatmin ediyo bazen
başka motor kullananlar üzerine oturduğunda bu kadar rahat bir alet görmediklerini sölüyolar.bisiklet kadar rahat gücü çok yeterli virajı trafiği herşeyiyle çok seviyorum
inşallah ileride başka motor alırken durumum iyi olurda bunu satmak zorunda kalmam
-
12 Nisan 2007, 16:30
Dün Motorumun ön balatasını değiştirdim 2780km de
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
-
12 Nisan 2007, 23:19
cevaplar için sağolun arkadaşlar. herkese eğlenceli gezmeler.
-
12 Nisan 2007, 23:37
-
12 Nisan 2007, 23:53
gt 250 r ye koruma takozu yaptıran varmı
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
13 Nisan 2007, 10:05
Bir arkadaş bu fotografı bulmuş.
-
13 Nisan 2007, 15:15
copycat adlı üyeden alıntı
neden ? ne çok iri ne de manevra kabiliyeti çok az. bence jeep lerin şehiriçine uygun olduğu yerde r modeller de gayet uygun
naked, commuter tarzı motorlarda büyük cüsse sorun olmuyor ama süpersportlarda kompakt yapı çok önemli.
2006 model bir r6 ile yanyana koydum motoru pire gibi duruyordu hyonun yanında. 250 cc 30 hp bir motor için büyük bir kasası var. kıvraklık hiç yok gibi. bu kasa bu motora uymuyor, daha ufak daha dar bir kasası olsa çok daha güzel olacaktı bu motor.
jipler 4 tekerli oldukları için pek devrilmiyorlar.
-
14 Nisan 2007, 01:12
yürekçe adlı üyeden alıntı
güzel güzel... sen gv 250 al, seri ve rahat. bel ağrısı filan yok. ama naked istiyorsan comet kullananlara danışacaksın
Bana söylediysen, bugün aldım, sanırım hyo'yu kullanmadan önce motor kullanmıyormuşum. Bu nasıl bir güç? Serilik? Etkileciydi...
şimdiden gv650 yi merak ediyorum... inş. o da kısmet olr..
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
15 Nisan 2007, 18:46
Güle güle kullan carlitoturca,
Suzuki dahil Türkiyede 250 CC segmentinde GV 250 nin üzerinde bir motor yok, Fiyatı da özelliklerine göre çok uygun.
GV 650 ise o bambaşka bir motor . Tekrar keyifle kullanman dileğiyle.
[B]YOLUNUZ VE FARINIZ HER ZAMAN AÇIK OLSUN[/B] :cat:
-
16 Nisan 2007, 11:08
Süper Moderatör (BBRR)
mete_han adlı üyeden alıntı
abi benim farın içindende tavşan çıktı...
yok öyle kuş çıktı tavşan çıktı böcük çıktı phılıppis çıktı...bi foto çekiverseydin bari...yani Olcay olsaydı şimdi 3 boyutlu fotolarını bile yüklemişti...çok üşengec oldun...valla eskiden ne büyük heyacanın vardı bu hususlarda...şimdi ara ki bulasın...
metecim makinayı bulunca koyarım ama şu aralar işim başımdan aşkın al sana yazıları koyim sen aynısını git bul 6 sene sorunsuz yandı
PHILIPS HS1 12636 12V 35/35W [E1]2E5 U & DO GERMANY
Malzeme kalitesi cidden çok düşük 6 yılda bi ampul yanarmı yaa 120 yıl gidecek ampul takılmalı öle zırt pırt 6 yılda bir ampulmü değişir ..Global i göreve davet ediyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
16 Nisan 2007, 22:50
mete_han adlı üyeden alıntı
valla eskiden ne büyük heyacanın vardı bu hususlarda...şimdi ara ki bulasın...
yerim yutarım farı...konu anafikri başkaydı ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Nisan 2007, 22:56
Mersin İl Temsilcisi
Carlitoturco adlı üyeden alıntı
Bana söylediysen, bugün aldım, sanırım hyo'yu kullanmadan önce motor kullanmıyormuşum. Bu nasıl bir güç? Serilik? Etkileciydi...
şimdiden gv650 yi merak ediyorum... inş. o da kısmet olr..
hayırlı uğurlu olsun. senin yazdıklarının aynısını ben de ilk aldığımda yazmıştım. sanki öncesinde hep bisiklete binyomuşum gibi geldi. ama ossun, o da ikitekerli küçük ve ilk gözağrımız kardeşimiz velespit... hele ya ralli direksiyonlu ve vites taktırılmışına ağzımız sulanarak bakardık arkadaşlarla. hayırlı uğurlu olsun kardeş...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
20 Nisan 2007, 14:52
100 Oktan Moderatör (Komtan)
BBRR adlı üyeden alıntı
metecim makinayı bulunca koyarım ama şu aralar işim başımdan aşkın al sana yazıları koyim sen aynısını git bul 6 sene sorunsuz yandı
PHILIPS HS1 12636 12V 35/35W [E1]2E5 U & DO GERMANY
Halen Philips kullanılıyor far ampülü olarak, ancak 6 seneden bu yana gelişme var, misal Philips Kore açılmış, ampüllerde Philips Korea yazıyor
Belki ihtiyacı olan olur, 250R 'ın ampülleri:
12336 H3 PHILIPS 12V55
12258 H1 PHILIPS 12V55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler