arkadaşlar baktıysamda göremedim kusura bakmayın GT250r ın max hızı nedir?
arkadaşlar baktıysamda göremedim kusura bakmayın GT250r ın max hızı nedir?
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
Arkadaşlar bende uzun zamandır GT 250 R modeli için karasızdım ama artık karar verdim bu motoru alacağım ama diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi 2. el piyasası çok karışık.Uzuuun zamandır 2. el ilanlarınıda takip ediyorum motorların % 70-80 i hala duruyor aylardır.O fiyatlara da dahaa uzuuuuuuun zaman orda kalacaklarını zannediyorum.İşin özeti ben sıfırını almaya karar verdim tek renk olanlardan.Acaba en uygun fiyat ve kampanya ile nerden almamı tavsiye dersiniz.Yardımlarınızı bekliyorum...
Bir gün mutlaka ...
evet bende ikinci el dekiuçuk fiyatları bırakıp yeni çıkan çift renkli olanı düşünmeye başladım sanırım daha akıllıca olucak ama yine makul bir fiyatta ikinci el bulursam alırım bu arada takip ettiğim kadarıyla vites geçişi ve kırılan debriyaj teli olayı çok sık yaşanan bişey bunu globala sordum sağolsunlar cevap vermişler birde sizden teyit rica ediyorum mektubu okuyun
Sayýn ; Ali Yýldýz
Hyosung G.Korede üretilen ve dünyada kalitesini kanýtlamýþ ve tanýnan bir
markadýr. Geçmekte zorlandýðý belirtilen vites problemleri debriyaj
ayarýndan kaynaklanmaktadýr.
Debriyaj telinin kopmasýna yaklaþmýþ birkaç müþterimizin servise gitmek
yerine sitelerde yazarak problemlerini halletmek istemesi bazý alýcýlarýn
kafasýný karýþtýrmaktadýr. Oysa Yetkili Servislerimize ulaþan her türlü
problem titizlikle çözülmektedir.
Bilgilerinize sunar, güvenli ve emniyetli sürüþler dileriz.
Saygýlarýmýzla,
Özcan Ekici
Global Motor A.Þ.
Satýþ Sonrasý Hizmetler Müdürü
abim neconu makineyi görmüş hasta olmuş ama sakat diyor.. seri alet abicim basmadan rahat duramaz kimse öle aletin üstünde
bi iki haber duydum ölümle biten kazalar olmuş..
her zaman dediğim gibii kazasız sürüşler yol boşken gaza basalım allah kaza bela vermesin kimseye
koluna taktığın kask kafanı korumaz
olum ne almış lan sölesene merak ettim
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
rr 600 yetmez mi bence nefisss ben görmedim görürüz belki de bineriz
vay adi herif artık tanımaz da bizi neyse hayırlı uğurlu olsun yakışır kardeşime görüşelim yaa böle olmuyo cuma günü hyosung ufak bi buluşma olcak suadiye Mc Donalds ta 19.30 gibii ben arar sizi haberdar ederim bende orda olmaya çalışıcam alperede söle necoyada işinizi ayarlayın görüşelim ben ararım alperi yarın...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
GV250 kullanıcıları şu mesaja bir bakıversiz bir zahmet:
http://www.motosiklet.net/forum/580071-post206.html
İnsanlar markalar değil de modellere göre toplansalar forumda, çok daha yararlı olur..
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]Es gibt einen Platz in der Hölle für mich und meine Freunde..[/COLOR][/SIZE]
benene benene bende alacam hyosung sıktı bu 200 gs bende alacam bende alacam.. ucuz değilki kafirin andırı 8950 ytl olmuş
neber
cuma 19 30 aa yetişmeye çalışıcam iş yeri maslakta ev içerenköyde cumaları bazen acaip bi trafik oluyor servisle gidip gelince motorun değeri dahada anlaşılıyor
Engine: DOHC 8 valve oil cooled
Starter: Electric
Displacement: 125cc
Power Output: 14.2 Hp @ 10500rpm
Cylinders: 2
L x W x H: 2060 x 655 x 1125mm
Wheelbase: 1445mm
Ground Clearance: 130mm
Dry Mass: 166kgs
Gears: 1 down 4 up
Brakes: Front disc, rear disc
Tyres: 110/ 70-17 54H front
150/ 70-17 69H rear
Fuel Tank: 17 litre
akşama mc donalds da görüşürüzzzzzz
akşama mc donalds da görüşürüzzzzzz
125 likle 250 lik aynı kasa gibi valla 4,5 olsa alırdım
Arkadaşlar, uzun süredir 2.el bir GT250R almak için araştırma yapıyordum, bugün de bir motora baktım ve en sonunda aradığım motoru buldum Kaparoyu bu akşam verdim, kısmetse yarın sabahtan gidip satış işlemlerini yapıcaz ve yarın itibariyle GT250R'ıma kavuşmuş olcammm!
En yakın buluşmada aranızda olmayı çok isterimmm! grşmek üzereee!
hayırlı olsun.
Kazasız iyi günlerde kullan
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)